0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικοί και φιλόλογοι εννοώ από το 24μηνο.
Συνάδελφε salingare κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τα ΦΕΚ των διοριστέων του ΑΣΕΠ, ειδικά αν έχεις προσφύγει δικαστικά. Το αν θα κάνεις αίτηση για διορισμό εκτός εκπαίδευσης είναι δικό σου θέμα, δεν είναι υποχρεωτικό.Στην περίπτωσή σου είσαι ακόμα πιο κατοχυρωμένος λόγω ειδικότητας. Δεν μπορούν να πούνε ότι χάνουν το δικαίωμα διορισμού οι 11 γυμναστές που είναι διοριστέοι με ΦΕΚ γιατί δε δέχτηκαν διορισμό σε άλλα υπουργεία, όταν έχουν διορίσει πάνω από 500 γυμναστές του 24μηνου μέσα στην μεταβατική. Θα πέσει φωτιά να τους κάψει!
Εδω συναδελφε υπαρχουν ακομα ασεπιτες αδιοριστοι...το πιο λογικο ειναι να τελειωνει με αυτους και μετα να παρει ολους τους αλλους να τελειωνει με την μεταβατικη
γι' αυτό και είχα να γράψω κανά χρόνο. Το πιο λογικό λοιπόν για να χαρείς είναι να διορίσει μόνο ΑΣΕΠίτες με ΦΕΕΕΚ και κανέναν άλλο, εντάξει;
Νομίζω ότι υποχρέωση έχει μόνο για αυτούς που διορίζονται από το γραπτό διαγωνισμό και έχουν πάρει ΦΕΚ. Το 24μηνο δεν έχουν υποχρέωση να το διορίσουν.κανεις λαθος! εαν διορισουν το 40 % εχουν υποχρεωση να διορισουν και το 24 μηνο που προηγειται το 40. Τα εχουμε ξαναπει και ειναι χιλιοογραμεννα! Επισης εαν δεν διορισουν το 24 μηνο δεν μπορουν να προκυρηξουν ασεπ . Ο ασεπ προκυρησεται συμφωνα με τις εκπαιδευτικες αναγκες. Το 24 μηνο διοριζεται συμφωνα με αυτες. Γενικα πεσαμε σε λαθος εποχη εμεις ολοι. Με τροικα και με μηνομονια κτλ. κτλ. Ευτυχως για εμας σε λιγο διαστημα 1-2 χρονια το πολυ θα προκυρηχτουν εκλογες και αρα ψηφοι. Απο που θα ζητηθουν αυτοι ? απο α[πκατασταση αδικιων κτλ. Αργα η γρηγορα θα μας διορισουν! Αλλα αυτο που ζητουν καποιοι συναδελφοι για διευρημενα 24 μηνα το θεωρω γελοιο! Επισης θεωρω γελοιο να δουλευει καποιος που δεν εχει περασει απο ασεπ. Και για να μην αρχισουν παλι καποιοι να κατηγορουν το δικαιοτερο αυτη την στιγμη ειναι η εγκυκλιος των αναπληρωτων ειναι να βγει με την μορφη του 3848.
Επειδη το πας επι προσωπικου να σε ενημερωσω οτι δεν εχω φεκ.....απλα λεω τι θεωρω πιο ηθικο και σωστο....μακαρι να τους διορισει ολους....Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν.ειναι για να χαρω εγω...θεωρω οτι εχουν μεινει ολοι και ολοι απο ολες τις ειδικοτητες καμια 1000αρα ατομα....μακαρι να τους παρει ολους να τελειωνει η ρημαδομεταβατικη