0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως το διοικητικής μεταρρύθμισης δεν μιλάει για διοριστέους,αλλά για επιτυχόντες ΑΣΕΠ.Στις προκηρύξεις δίνει πάντα τα φεκ των επιτυχόντων που καλεί για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη.Αυτό γίνεται γιατί διαγράφεται το ένα φεκ του ΑΣΕΠ και σου δίνουν καινούργιο φεκ του ΑΣΕΠ.Οπότε,η συμμετοχή καθορίζεται με τον αριθμό του φεκ ΑΣΕΠ που έχεις στα χέρια σου.Εφόσον το φεκ ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών έχουν κοινό αριθμό θα κληθούν και αυτά,όπως έγινε και με την προκήρυξη του υπουργείου προστασίας του πολίτη.Τώρα,για το γεγονός πως όταν το διοικητικής μεταρρύθμισης λέει επιτυχών του ΑΣΕΠ σημαίνει φεκ του ΑΣΕΠ,τα έχω πει πολλές φορές.Το έπιασα μια βάση,για τον ΑΣΕΠ δεν σημαίνει τίποτα,γιατί το 70% των διαγωνιζομένων πιάνει την βαθμολογική βάση.Σημασία έχει να πιάσεις την προκηρυγμένη θέση και να πάρεις φεκ του ΑΣΕΠ(και όχι φεκ διορισμού,με το οποίο πολλοί το μπερδεύουν).
Λοιπον...παει ενας φιλολογος 24μηνος και βαζει το βυσμα του τον βουλευτη να ρωτησει τι θα γινει με τους διορισμους μονο των φιλολογων....κανενος αλλου...αλλοι για τον κυριο βουλευτη αδικημενοι δεν υπαρχουν...εδω ειναξ αδιοριστοι ασεπιτες με φεκ...αλλα δεν γινεται μονκ τα 24μηνα μας νοιαζουν....Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι θα επρεπε για λογους ηθικους να ρωτηθει το υπουργειο για ολους τους εναπιμειναντες διορισμους...ετσι ωστε να μην δινουν και στοχο...
Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί! μια φίλη μου νηπιαγωγός όταν έγινε ο ασεπ 2008 δικαιούνταν διορισμό λόγω προυπηρεσίας και όχι επειδή έγραψε πολύ καλά στο ασεπ. τώρα κοιταζοντας τον ενιαιο πίνακα διορισμών έχει σειρά γύρω στο 100 ενώ στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών έχει σειρά γύρω στο 40. επομένως δεν πρέπει να είναι μέσα στους εναπομείναντες διοριστέους νηπιαγωγούς που είναι 33 ακόμα; αφού έπρεπε να έχει διοριστεί από το 2008 λόγω προυπηρεσίας! ευχαριστώ!