0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Syrrahm, είδα τον πίνακα. Φέτος θα πάρουν μάλλον μέχρι το 330, οπότε γιατί θα χρειαστείτε δύο χρόνια και όχι ένα;
Κλαίω τώρα, διαβάζοντάς σας, από το μεσημέρι τώρα κλαίω, αφού ήπια δύο ουίσκυ, κλαίω, κλαίω χωρίς ελπίδα καμιά. Ευχαριστώ για όλα όλους! Κλαίω όχι τόσο για τη δική μου αποτυχία, αλλά αφού σκέφτομαι τις δικές σας προηγούμενες αποτυχίες και μπαίνω στη θέση σας.
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 18, 2007, 05:38:26 pmSyrrahm, είδα τον πίνακα. Φέτος θα πάρουν μάλλον μέχρι το 330, οπότε γιατί θα χρειαστείτε δύο χρόνια και όχι ένα;Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο 1000+ του ενιαίου.Μετά τους διορισμούς από το 40% θα είμαι γύρω στο 700.Δεν χρειάζονται τουλάχιστον 2 χρόνια αναπλήρωσης;
Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, εφόσον γνωρίζει, πώς μπορώ να μάθω τα μόρια που έχω συγκεντρώσει. Έχω δώσει 2 φορές. Μία φορά πέρασα, αλλά δε διορίστηκα και τη δεύτερη φορά δεν πέρασα.Ευχαριστώ.
Καλημέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως υπολογίζονται τα μόρια από τον ΑΣΕΠ?Όπως επίσης με περίπου 73,5 τελικό βαθμό και 0,8 περίπου πρϋπηρεσία, υπάρχει πιθανότητα για αναπληρώτρια;Ευχαριστώ, εκτιμώ οποιαδήποτε απάντηση
Δηλαδή, από το 2005 που είχα γράψει 70,1, έχω 10,1 και φέτος εφόσον δεν έπιασα τη βάση, μένω στο 10,1. Δύσκολα δηλαδή για αναπληρωτές ή ωρομίσθιους. Την επόμενη φορά, εφόσον υπάρξει!Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Καλό καλοκαίρι σε όλους, αφού ό,τι έγινε. έγινε!