0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οvidius συγχαρητήρια για τον διορισμό και μπράβο για την προθυμία και τον κόπο σου σχετικά με τον ενιαίο .Έχω και γω μια ερώτηση ,εφόσον γνωρίζεις: με 21,5 μόρια πραγματικής τι πιθανότητες μου δίνεις για διορισμό του χρόνου μέσω του ενιαίου διορισμών ; (40%)
"μιλούσαν για άνοδο της βάσης των αναπληρωτών γύρω στα 5 μόρια , που σημαίνει 18 και κάτι"Υπάρχει κάποιο επιχείρημα που τεκμηριώνει αυτή τη θέση? Ξέρεις τίποτε Ovid?Κάποιοι έστελναν τη βάση διορισμού στο θεό μέχρι χθες.
Για τις διδακτικές τσέκαρα τους επιτυχόντες και είχα δίκιο: από τους 4.712 Αρχαία έγραψαν οι 2.406, λίγο πάνω από τους μισούς. Νέα επέλεξαν οι 1275 και Ιστορία οι 1031. Όσο για όσους έγραψαν κάτω από τη βάση: από τους 9.567 οι 5.344 'έγραψαν Αρχαία, οι 2.597 Νέα και μόνο οι 1.320 Ιστορία.Οπότε το ποσοστό όσων επέλεξαν διδακτική αρχαίων μειώνεται όσο πιο επιτυχημένοι ήταν οι υποψήφιοι: από 56% επί όσων έγραψαν κάτω από τη βάση, σε 51-52% των επιπτυχόντων και σε 35 ( % των διοριστέων. Αντίθετα τα ποσοστά της Ιστορίας αυξάνονται.Συμβουλή: στον επόμενο ΑΣΕΠ προετοιμαστείτε να δώσετε ιστορία.Υπόθεση/Απορία: τα ποσοστά της διδακτικής ιστορίας στους διοριστέους σημαίνουν άραγε ότι αναλογικά πολλοί διοριστέοι είναι απόφοιτοι των ιστορικών-Αρχαιολογικών;
Παράθεση από: imak στις Ιουλίου 18, 2007, 03:56:30 pmΟvidius συγχαρητήρια για τον διορισμό και μπράβο για την προθυμία και τον κόπο σου σχετικά με τον ενιαίο .Έχω και γω μια ερώτηση ,εφόσον γνωρίζεις: με 21,5 μόρια πραγματικής τι πιθανότητες μου δίνεις για διορισμό του χρόνου μέσω του ενιαίου διορισμών ; (40%)imak, πιστεύω ότι διορίζεσαι σίγουρα του χρόνου (εφόσον δουλέψεις και φέτος αναπληρωτής). Φέτος, αν πάρουν 280 η βάση θα είναι στο 23,5 περίπου, αν πάρουν 330 (το "30μηνο") στο 22,5 περίπου. Με δεδομένο ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι 280, με ~28 μήνες θα είσαι σίγουρα στους διοριστέους.