0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το deutsch.gr ανέβασε χθές άλλο πίνακα κατά λάθος, τώρα πλέον ανέβασε τον σωστό. Σύμφωνα με τη στήλη Β έχω την ίδια κατάταξη με το deutsch.gr. ovidius kai ioanna89, στον εκκαθαρισμένο πίνακά σας ποια στήλη να κοιτάμε;
Παράθεση από: Syllas στις Ιούλιος 25, 2007, 12:30:00 μμΤο deutsch.gr ανέβασε χθές άλλο πίνακα κατά λάθος, τώρα πλέον ανέβασε τον σωστό. Σύμφωνα με τη στήλη Β έχω την ίδια κατάταξη με το deutsch.gr. ovidius kai ioanna89, στον εκκαθαρισμένο πίνακά σας ποια στήλη να κοιτάμε; Δεν είναι σωστός ο πίνακς του deutsch.gr. Στο δικό μου όνομα έχει μόνο τα παλιά μόρια. Τα φετινά μόρια του ΑΣΕΠ δεν τα έχει
Παράθεση από: pariel στις Ιούλιος 25, 2007, 01:07:04 μμΠαράθεση από: Syllas στις Ιούλιος 25, 2007, 12:30:00 μμΤο deutsch.gr ανέβασε χθές άλλο πίνακα κατά λάθος, τώρα πλέον ανέβασε τον σωστό. Σύμφωνα με τη στήλη Β έχω την ίδια κατάταξη με το deutsch.gr. ovidius kai ioanna89, στον εκκαθαρισμένο πίνακά σας ποια στήλη να κοιτάμε; Δεν είναι σωστός ο πίνακς του deutsch.gr. Στο δικό μου όνομα έχει μόνο τα παλιά μόρια. Τα φετινά μόρια του ΑΣΕΠ δεν τα έχειΔεν σε έχει επειδή είναι εκκαθαρισμένος πίνακας και δεν έχει τους διοριστέους πρώτης φουρνιάς.
Οι τρίτεκνοι δεν προτάσσονται, αλλά έχουν το 20% των προσλήψεων αναπληρωτών. Δηλ. αν πάρουν 1000 συνολικά αναπληρωτές, οι 200 θα είναι τρίτεκνοι. Κατατάσσονται κι αυτοί ανάλογα με τα μόριά τους. Στον δικό μας πίνακα υπάρχει και η σειρά των τρίτεκνων (στήλη J).
Ναι, σωστό για τις ειδικές κατηγορίες, αυτοί προτάσσονται, αλλά μήπως αρκετοί από αυτούς ούτως ή άλλως διορίζονται με 40%;