*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 308185 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antigoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #280 στις: Ιούλιος 25, 2007, 05:17:28 μμ »
Πέρισυ με 9.5 περίπου με πήραν Βοιωτία. Λέτε να παίζω φέτος δηλαδή?
Τι φταις εσύ που σε λένε Ισμήνη;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:23 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιούλιος 25, 2007, 05:19:49 μμ »
'Ισως ενδιαφέρει κάποιους: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070725c.php

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιούλιος 25, 2007, 05:55:19 μμ »
συγχαρητήρια σε όλους....! Εγώ παιδιά δεν τα κατάφερα να είμαι στους διοριστέους...ερωτηση: με 13.36 μόρια...μπορώ να ελπίζω σε κάτι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :'(
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιούλιος 25, 2007, 07:32:52 μμ »
sisses, υπολόγισε και αυτούς που δεν έχουν βάλει ΝΑΙ σε όλα, οπότε θα πας μπροστά πιστεύω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 25, 2007, 07:37:52 μμ από Syllas »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:23 »

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Ιούλιος 25, 2007, 08:58:36 μμ »
Συγχαρητήρια Ιωάννα και Ovidius! Τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσω υπολογιστές.. :-[

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιούλιος 25, 2007, 09:08:46 μμ »
Syllas, το πρόβλημα είναι ούτε ότι εγώ έχω βάλει ναι σε όλα.Οπότε , αν δεν πάρουν περισσότερους φέτος δε με βλέπω σαν αναπληρώτρια. Τι λές εσύ;

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιούλιος 25, 2007, 11:34:39 μμ »
Συνειδητά δεν το έβαλες ή δεν το πρόσεξες. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι τελευταίοι φεύγουν με το 'ΝΑΙ σε όλα'. Εξαρτάται βέβαια και από το ποιες περιοχές έχεις βάλει στη σειρά, γιατί αν έβαλες πρώτα περιοχές με πολλά σχολεία, πχ περιοχές όπως Αθήνα, Πειραιάς, Ηράκλειο, αυτές έχουν πολλα΄σχολεία και όταν τις έχεις μπροστά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν κενά και να είναι και η δική σου επιλογή. Είναι όμως και λίγο τύχη.

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιούλιος 26, 2007, 12:06:55 πμ »
Syllas, συνειδητά το επέλεξα, αλλά όπως λες και εσύ είναι και θέμα τύχης. Βέβαια, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι και κάποιοι από τους διοριστέους της β΄χρονιάς ίσως να απαρνηθούν διορισμό αναπληρωτή μακριά από το σπίτι τους. Ίδωμεν.....
Ξέρει κάποιος πόσους πάνω-κάτω αναπληρωτές αναμένεται να προσληφθούν φέτος ; Άλλοι λένε για λιγότερους και άλλοι για περισσότερους , λόγω προεκλογικής περιόδου.

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιούλιος 26, 2007, 12:33:17 πμ »
Τα δύο τελευταία χρόνια παίρνουν απο 800 και πάνω.Έχει να κάνει πάντως  και με τα κενά που εμφανίζονται .Για παράδειγμα μια νεοδιόριστη και οχι μόνο ,ενώ τοποθετείται  στη Δ΄ Δωδεκανήσου(γνωστή μου) λαμβάνει άδεια εγκυμοσύνης και έτσι προκύπτει το κενό που στην καλύτερη περίπτωση το καλύπτει αναπληρωτής. Άλλο παράδειγμα: σε  εσπερινό ΕΠΑΛ μιας Α΄ή Β΄Δευτερο/ μιας προκύπτει κενό λόγω βελτίωσης ή μετάθεσης ή εγκυμοσύνης ή οτιδήποτε  δικαιολογεί κενό.Το κενό δεν το καλύπτει αναπληρωτής αλλά δύο ωρομίσθιοι(προσωπική πείρα) για πολλούς και διαφόρους λόγους(λιγότερα έξοδα για το κράτος, αίσθηση "ικανοποίησης" του εκπαιδευτικού, πολιτικοί λόγοι κ.α).Απ την άλλη πολλά ακούγονται για εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών  και εφόσον ο κλάδος μας γυναικοκρατείται (είμαστε τυχεροί εμείς οι λίγοι άνδρες :)) ενδέχεται να εξέλθουν στη σύνταξη αρκετές συνάδελφοι.Ολα αυτά όμως sisse είναι σχετικά και εξαρτώνται απο τα κενά που κάθε Διεύθυνση θα στείλει στο υπουργείο λίγο πριν  και λίγο μετά την έναρξη της σχολ. χρονιάς.Απο κει και πέρα το Υπουργείο οικονομικών θα εγκρίνει πιστώσεις για συγκεκριμένο αριθμό καθηγητών και κάπως έτσι   πάνε τα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιούλιος 26, 2007, 02:20:25 πμ »
Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν ίδιο ή μεγαλύτερο αριθμό αναπληρωτών φέτος. Με ποιο σκεπτικό; Παλιά, δε θυμάμαι ποια χρονιά, πάντως προεκλογικά, το Πασοκ αποφάσισε να πάρει λιγότερους αναπληρωτές και πολλούς ωρομίσθιους. Αυτό στοίχισε στο συγκεκριμένο στέλεχος του υπουργείου, που πήρε αυτή την πρωτοβουλία, την επανεκλογή του ως βουλευτή, αφού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών ακόμη και έξω από το σπίτι του στην εκλογική του περιφέρεια. Από τότε δεν τόλμησαν να το ξανακάνουν. Πάντως αυτό που έχει σημασία για εμάς όλους τους μη διοριστέους είναι ότι είτε μας πάρουν αναπληρωτές, είτε ωρομίσθιους, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΣΕΠ. Βλέπετε τι γίνεται με αυτούς που δεν έδωσαν ασεπ και με δύο μη πλήρη χρόνια αναπληρωτές τώρα κινδυνεύουν. Αν δεν προετοιμαστούν για τον επόμενο διαγωνισμό οι νέοι αναπληρωτές, πάλι θα κινδυνεύουν. Έτσι λοιπόν, αν θα πάμε αναπληρωτές ή οριακά ή ωρομίσθιοι εξασφαλίζουμε απλά την επόμενη φορά αν είμαστε πάλι μη διοριστέοι για λίγο να πάμε σίγουρα για το 40%. Σίγουροι φέτος είναι μόνο αυτοί που έχουν πολλά μόρια και έτσι ή αλλιώς τους παίρνουν αναπληρωτές και του χρόνου πάνε εξασφαλισμένα με το 40%. Όλα τα άλλα δυστυχώς σημαίνουν ξανά ασεπ. Το αν θα φωνάξουν κάποιον από τους τελευταίους αναπληρωτή τον Ιανουάριο δεν του εξασφαλίζει πολύ περισσότερα μόρια (6-7) απ' ότι σε αυτόν που έπεται αμέσως και τον φωνάζουν ωρομίσθιο και αφού είναι μπροστά εξασφαλίζει ένα δυσπρόσιτο (6 μόρια γαι τρεις μήνες πχ) και είναι και στην περιφέρειά του. Έχω άδικο;

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιούλιος 26, 2007, 09:17:04 πμ »
μηπωσ μπορει καποιοσ να μου πει αν βεβαια ξερει .Σε περιπτωση που σε καλεσουν για ωρομισθιο-α μετα δε σε καλουν για αναπληρωτρια εφοσον προκυψουν κενα
Φυσικά και μπορούν να τον καλέσουν. Τότε παραιτείται από ωρομίσθιος και πηγαίνει αναπληρωτής.

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Ιούλιος 26, 2007, 12:33:12 μμ »
Η βελτιωμένη έκδοση του πίνακα του deutsch.gr εξακολουθεί να έχει ελλείψεις; Γιατί εγώ δε βρίσκω το όνομά μου; Έχω μόρια μόνο από το τελευταίο ΑΣΕΠ...

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιούλιος 26, 2007, 01:09:47 μμ »
gemini30, αν πρόσεξες λέε ότι θα ακολουθήσει και νέα βελτιωμένη έκδοση του πίνακα μετά την νέα είσοδο αναπληρωτών.
Εγώ αναρωτιέμαι( και παρακαλώ , ας  μου απντήσει κάποιος από το forum) αν πρέπει να θεωρούμε έγκυρο τον πίνακα  του deutsch    ή τον πίνακα των συναδέλφων , εφόσον ο ένας από τον άλλο παρουσάζουν σοβαρές αποκκλίσεις. Έχω καταμπερδευτεί...ι

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιούλιος 26, 2007, 01:16:28 μμ »
gemini30, αν πρόσεξες λέε ότι θα ακολουθήσει και νέα βελτιωμένη έκδοση του πίνακα μετά την νέα είσοδο αναπληρωτών.
Εγώ αναρωτιέμαι( και παρακαλώ , ας  μου απντήσει κάποιος από το forum) αν πρέπει να θεωρούμε έγκυρο τον πίνακα  του deutsch    ή τον πίνακα των συναδέλφων , εφόσον ο ένας από τον άλλο παρουσάζουν σοβαρές αποκκλίσεις. Έχω καταμπερδευτεί...ι
Βρε, sisses, τι άγχος  είναι αυτό; Και να σου πει κάποιος ποιος από τους δύο είναι ο "σωστός" θα είσαι σίγουρη, αν δε βγει ο επίσημος του υπουργείου; Από ό,τι έχω καταλάβει η βάση θα είναι εκεί γύρω στο 20 με 21. Δυστυχώς ή ευτυχώς είσαι στο μεταίχμιο. Μπορεί καποιος να σου πει ότι σίγουρα ή όχι είσαι αναπληρώτρια; Οι πιθανότητες πάντως παίζουν υπέρ σου. Καλή επιτυχία.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)