0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
από ο,τι είδα στον πίνακα που παρέθεσες, τα άτομα με σειρά γύρω στο 880 τοποθετήθηκαν στην Αθήνα.Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό,αν προσληφθώ,να τοποθετηθώ εκεί;ρωτώ επειδή στις προτιμήσεις μου στην αίτηση για αναπληρωτές που καταθέσαμε, έβαλα δυσπρόσιτα νησιά πρώτα,συμπλήρωσα βέβαια κ το περιβόητο "ναι σε όλα῾
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους.Νόμιζα ότι μπορούμε να συζητάμε και να μοιραζόμαστε απόψεις και εμπειρίες, αλλά δυστυχώς σχόλια του τύπου, ότι ζω εκτός πραγματικότητας ή ότι στα ιδιωτικά σχολεία το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά μέσα από γνωστούς, με αποκαρδιώνουν. Απλά θέλησα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία, ώστε να μη χάνεται το θάρρος σας. Όντας και η ίδια 2 φορές επιτυχούσα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, πιστέψτε με, είδα πολύ καλά πώς λειτουργεί το σύστημα. Απλά εγώ από τα 22 μου που πήρα πτυχίο, δε σταμάτησα να χτυπάω πόρτες ιδιωτικών. Έτυχε μετά από χρόνια προσπαθειών να σταθώ τυχερή. Αυτό το μήνυμα ήθελα μόνο να εκφράσω, ότι η τύχη του καθενός σίγουρα κάπου βρίσκεται. Με απογοήτευσε που διάβασα τόσες αρνητικές απαντήσεις, απ'τη στιγμή που το μόνο που ήθελα ήταν να μοιραστώ ένα αισιόδοξο μήνυμα, μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα του ΑΣΕΠ.Εύχομαι το καλύτερο σε όλους.
Το βέβαιο είναι ότι έχεις σίγουρη την ωρομισθία και φυσικά τον διορισμό του χρόνου.