0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τις προσαυξήσεις, χωρίς έχω γράψει 61,01. Όχι δεν έχω δει τ' όνομα μου στον πίνακα, μπορεί να έγινε κάποιο λάθος γιατί έχω βρεί δύο κοπέλες που έχουν το ίδιο επίθετο με μένα. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
Καλό μεσημέρι σε όλους ! Ιωάννα θέλω να σου κάνω 2 ερωτήσεις:1) Στον πίνακα ανοληρωτών μετά τους διορισμούς που βγάλατε , έχουν αφαιρεθεί και οι τρίτεκνοι που διεκδικούν θέσεις μόνιμων;
όσον αφορά τη δεύτερη ερώτησή μου Ιωάννα το έψαξα και συμπέρανα ότι με βάση τις δύο τελευταίες ενημερώσεις του ΥΠΕΠΘ είχα διαφορά 335 θέσεις , οπότε έχουν αφαιρεθεί μόνο οι του 40%. Σωστά;
Κάτι άλλο , αν αφαιρεθούν και οι 423 του ΑΣΕΠ κατεβαίνω γύρω στο 2.017 . Με τα μόρια του ΑΣΕΠ 2006 η σειρά μου στους πίνακες θα είναι η ίδια περίπου με τη δική σας στους πίνακες που βγάλατε;
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορούμε να βρούμε τον αριθμό των διοριζομενων καθηγητών για τα έτη 2007-2008 και 2008-2009. Έχουν ανακοινωθεί πουθενά; και ειδικότερα έχει ανακοινωθεί αριθμός από 30μηνο;
Είχε ειπωθεί ότι θα πάρουν περίπου 1000 ωρομίσθιους φέτος, αυτό με βάση τα περσινά νούμερα το συμπεραίνουμε;