0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λουλου, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Δεν είχα επενδύσει και πολύ στην υπόθεση ΑΣΕΠ και θεωρώντας σχεδόν απίθανο ένα θετικό αποτέλεσμα είχα προγραμματίσει επαγγελματικά την επόμενη χρονιά...Στην καλύτερη περίπτωση,έλεγα,ίσως είμαι διοριστέα τη 2η χρονιά...Στάθηκα, όμως, τυχερή, είχα πολύ καλή σειρά, χάρηκα βέβαια αλλά και αιφνιδιάστηκα...Κενά στο νομό μου δεν δόθηκαν, προβληματίστηκα πολύ και τελικά το άφησα για του χρόνου...Τώρα προβληματίζομαι για την αναπλήρωση, αν βέβαια κληθώ στην πόλη μου...για ξενιτεμό ούτε που το σκέφτομαι...Αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.
Παιδιά,να ρωτήσω.Κάποιος κανει αίτηση για ωρομίσθιος και τον καλούν. Αν δεν δεχτει τη θέση, για όποιους λόγους, εχει συνέπειες αυτή του η άρνηση;
Παιδια, καλησπέρα!Να ρωτήσω κάτι και εγώ:Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν κάποιον ως ωρομίσθιο τον Οκτώβρη και αργότερα (Νοέμβρη- Δεκέμβρη) να τον καλέσουν για αναπληρωτή;
Τι γίνέται τότε; επιλέγει ο ίδιος τι απ΄τα δύο θέλει ή πρέπει να πάει αναπληρωτής αναγκαστικά; Υπάρχουν κυρώσεις, καθώς μια από τις δύο θέσεις θα απορριφθεί;
Libertas αν προσληφθείς ως ωρομίσθιος φυσικά και μπορείς να εργάζεσαι παράλληλα σε φροντιστήριο. Εγώ εργαζόμουν το 2005-06 ως ωρομίσθια και παράλληλα δούλευα και σε φροντιστήριο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ούτως ή άλλως ως ωρομίσθιος εργάζεσαι το πολύ 10 με 12 ώρες την εβδομάδα, που σημαίνει ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να συντηρηθείς με αυτά τα χρήματα, τα οποία τα παίρνεις και με καθυστέρηση κάποιων μηνών.
Δηλ ποια ηταν η βαση?ειμαι λιγο ασχετη μ΄αυτα.Μπορουμε να ξερουμε μεχρι ποσα μορια θα παρουν σε καθε φαση?πχ περσυ στην α φαση πηραν μεχρι 18-19?φετος μεχρι ποσα μορια ακουγεται οτι θα παρει η α φαση?