*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327268 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #714 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2007, 05:37:39 pm »
Όπως και να'χει, ας έχουμε το νου μας...
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:42:49 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2007, 05:54:41 pm »
Για ωρομίσθιους στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία πρόκειται τελικά.Ζητήθηκε έγκριση από το ΣτΕ και από αύριο προσλαμβάνονται οι πρώτοι ωρομίσθιοι.

Αποσυνδεδεμένος Angel1ca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 12:07:50 pm »
Ερώτηση: Πότε αναμένεται να καλέσουν στους πρώτους αναπληρωτές ΠΕ02; Επίσης τα 23 μόρια σου εξασφαλίζουν το κάλεσμά σου; Έχω συνάδελφο στο φροντιστήριο που μου ζήτησε να αφήσω στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα κενό 6 ωρών, για να καλύψω τις ώρες που θα αφήσει σε ενδεχόμενο διορισμού της. Θέλω πολύ να την εξυπηρετήσω, αλλά φοβάμαι μήπως μου μείνουν οι ώρες αμανάτι, αν δεν την καλέσουν τελικά...

Αποσυνδεδεμένος niobi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 12:15:39 pm »
Ειμαι ΠΕ02 και εχω σειρα 1274 στον ΑΣΕΠ.Εχω καμια πιθανοτητα για ωρομισθια ή αναπληρωτρια; Πως ενημερωνεσαι αν σε εχουν παρει;Τωρα τελειωσα την σχολη και εχω αγνοια για ολα αυτα... ???Ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:42:49 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 12:27:49 pm »
Ερώτηση: Πότε αναμένεται να καλέσουν στους πρώτους αναπληρωτές ΠΕ02; Επίσης τα 23 μόρια σου εξασφαλίζουν το κάλεσμά σου; Έχω συνάδελφο στο φροντιστήριο που μου ζήτησε να αφήσω στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα κενό 6 ωρών, για να καλύψω τις ώρες που θα αφήσει σε ενδεχόμενο διορισμού της. Θέλω πολύ να την εξυπηρετήσω, αλλά φοβάμαι μήπως μου μείνουν οι ώρες αμανάτι, αν δεν την καλέσουν τελικά...
Λένε ότι οι πρώτοι αναπληρωτές θα κληθούν αμέσως μετά τις εκλογές.Για να κληθεί κάποιος με 23 μόρια θα πρέπει να κληθούν τουλάχιστον 800 αναπληρωτές.Πέρσι πήραν 1000, φέτος...άγνωστο.Πάντως για ωρομίσθια το θεωρώ σίγουρο.
Ειμαι ΠΕ02 και εχω σειρα 1274 στον ΑΣΕΠ.Εχω καμια πιθανοτητα για ωρομισθια ή αναπληρωτρια; Πως ενημερωνεσαι αν σε εχουν παρει;Τωρα τελειωσα την σχολη και εχω αγνοια για ολα αυτα... ???Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Για αναπληρώτρια φέτος όχι.Για ωρομίσθια υπάρχουν ελπίδες , αλλά όχι από την αρχή. Τους ωρομίσθιους τους καλούν τηλεφωνικά, ενώ τα ονόματα των αναπληρωτών βγαίνουν και στο ιντερνετ.Μπορείς και εσύ πάντως να παίρνεις τηλ. στις

Αποσυνδεδεμένος Kublai Han

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Let's do it like they do on the discovery channel
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 12:31:44 pm »
Γεια σου niobi.Θα πας στην ιστιοσελίδα e-aitisi.sch.gr για να δεις τη θέση σου στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών,αυτό μετράει τώρα.Οι αναπληρωτές ανακοινώνονται στο ίντερνετ και στις εφημερίδες,για ωρομίσθιο σε παίρνουν τηλέφωνο.Πάντως για αναπληρώτρια να σε πάρουν φέτος λίγο δύσκολο,το πιθανότερο είναι ωρομίσθια.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 12:59:25 pm »
niobi, σου  απάντησα  πριν νομίζοντας ότι το 1274 είναι η σειρά σου στον πίνακα των αναπληρωτών. sorry.Πήγαινε πρώτα στο e-aitisi, όπως σου είπε ο Kublai Han, για να δεις τη σειρά σου στον πίνακα των αναπληρωτών. Πάντως , αν τα μόριά σου είναι μόνο από τον φετινό ΑΣΕΠ ,τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα και μπορείς να έχεις κάποιες ελπίδες μόνο αν πάρουν πολύ μεγάλο αριθμό ωρομισθίων .Πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από την περιφέρεια που δήλωσες.

marin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #721 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 02:50:29 pm »
καλησπερα!στον ασεπ του 2002 niobi ειχα 250 θεσεις περιπου αποσταση απο τον τελευταιο διοριστεο και με καλεσαν ωρομισθια το Δεκεμβρη της δευτερης χρονιας.υπολόγισε πανω κατω κι εσυ....

marin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #722 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 02:55:54 pm »
Επισης,να ξερεις οτι σε παιρνουν στο κινητο σου,κανα δυο φορες...
 :-\

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 03:02:08 pm »
Κάτι άσχετο. marin, o Ασεπ του 2002 είχε γίνει Δεκέμβρη, απ' ότι θυμάμαι. Μήπως θυμάσαι περίπου πόσους αναπληρωτές προσέλαβαν το έτος 2003-4 ή και το έτος  2004-5 για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα;

Αποσυνδεδεμένος stenies

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 03:25:03 pm »
Πιστευεις πως θα παρουν αρκετους αναπληρωτες επειδη ειναι χρονια ασεπ?Το 2005,που ηταν χρονια ασεπ, στην α φαση πηραν 596 και στη β 220.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 03:38:57 pm »
Πράγματι, τόσους πήραν πρόπερσι σε α' και β' φάση. Πέρσι πήραν αντίστοιχα 552 και 287 φιλολόγους.Αυτό σημαίνει ότι τις δύο τελευταίες χρονιές είχαν καλέσει πάνω από 800 φιλολόγους μέχρι αρχές Οκτωβρίου.Δεν διασυνδέω τις προσλήψεις με το ότι είναι χρονιά Ασεπ.Απλώς σκέφτομαι ότι τόσο μεγάλους αριθμούς σε αναπληρωτές είχαμε ίσως μόνο τα 2 τελευταία χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος Joanne

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 03:57:41 pm »
παιδια, γεια σε όλους, όσοι περιμένουμε να χτυπήσει το τηλέφωνο μας για αναπλήρωση ή ωρομισθία. έχω μια απορία σε σχέση με τους τρίτεκνους: προηγούνται στην επιλογή περιοχής ή διατηρούν τη σειρά τους; να το εκφράσω με ένα παράδειγμα: αν πάρουν 600 αναπληρωτές περίπου οι τρίτεκνοι θα είναι 120 και οι 480 κανονικά με τη σειρά τους. αν κάποιος έχει σειρά 420 και 100 τρίτεκνοι είναι πίσω από αυτόν, ως τρίτεκνοι προηγούνται στην επιλογή της περιοχής ή διατηρούν κανονικά τη σειρά τους και θα είναι μετά από αυτόν; με 450 σειρά έχω πιθανότητες για Αττική με το πρώτο κύμα;
Τα καλά κόποις κτώνται.

Αποσυνδεδεμένος greco

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 04:57:36 pm »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι !!
Μπορείς να αρνήσεις μια φορά για αναπληρωτής ή χάνεις τελείως την θέση σου ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)