0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ξεχνάτε ότι το 2002 και 2003 έπαιρνε από 50 έως 150 αναπληρωτές πε02 μετά με την αλλαγή του ωρολογίου προγράμματος από την Γιανάκου αυξήθηκαν οι αναπληρωτές πε02 με την εισαγωγή των αρχαίων με τη αλλαγή της υπουργού η της κυβέρνησης τι θα γίνει άραγε θα παραμείνει αυτό το ωρολόγιο η θα γυρίσουν στα παλιά τότε ποιες οι ελπίδες για αναπλήρωση που θα περισσεύουν οι ήδη διορισμένοι
Με 21 μήνες κάποιος φιλόλογος έχει πιθανότητα να είναι αναπληρωτής στην Δυτική Μακεδονία;Πέρσι με 13.8 πήραν αναπληρωτή στην
Οι ελπίδες παραμένουν ακέραιες όπως και πέρισυ για να μη πω πως ενισχύονται κατακόρυφα απο το κύμα των συνταξιοδοτήσεων στο κλάδο μας.Γνωστή μου στη Δευτεροβάθμια μου ανέφερε αυτό ακριβώς που σας μεταφέρω και δε γνωρίζω με ποιόν τρόπο θα καλυφθούν τόσα κενά σε βάθος χρόνου. Νομίζω οτι κάποια ρύθμιση του τύπου 30μηνο πρέπει να ανμένεται τα επόμενα χρόνια.
με τη αλλαγή της υπουργού η της κυβέρνησης τι θα γίνει άραγε θα παραμείνει αυτό το ωρολόγιο η θα γυρίσουν στα παλιά τότε ποιες οι ελπίδες για αναπλήρωση που θα περισσεύουν οι ήδη διορισμένοι