0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πανελλαδικώς πόσους ωρομίσθιους παίρνουν ρε παιδιά; Καμμια 300αρια;
Άρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σου Syrrham δεν έχω καμία πιθανότητα για ωρομίσθια με σειρά 695 στην περιφέρεια Αττικής. Είναι πραγματικά πολύ άδικο αν υπολογίσει κανείς τα κενά που υπάρχουν σε όλη την Αττική.Άρα υπάρχει πάλι μονόδρομος... Το καλοκαίρι τέλειωσε, τα κεφάλια πάλι μέσα, διάβασμα για ΑΣΕΠ ξανά. Κανένα επίδομα συμμετοχής δεν θα πάρουμε; 4 φορές επιτυχούσα μη διοριστέα. Σύνταξη θα πάρουμε από το άθλημα
Syrrahm,τι εννοείς όταν λες ότι ο γνωστός σου που διορίστηκε είχε διψήφιο αριθμό στους επιτυχόντες και χωρίς να είναι μεταξύ των διοριστέων πως γίνεται να διορίστηκε; Ζητώ διευκρίνιση γιατί έχω μπερδευτεί.
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 12:06:09 amSyrrahm,τι εννοείς όταν λες ότι ο γνωστός σου που διορίστηκε είχε διψήφιο αριθμό στους επιτυχόντες και χωρίς να είναι μεταξύ των διοριστέων πως γίνεται να διορίστηκε; Ζητώ διευκρίνιση γιατί έχω μπερδευτεί.Δεν είπα ότι δεν ήταν μεταξύ των διοριστέων.Ήταν επιτυχών διοριστέος με σειρά καλύτερη του 100(άρα η σειρά του ήταν διψήφιος αριθμός). Την περίπτωσή του την έφερα ως παράδειγμα για το ότι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Συγχαρητήρια στο μπάσκετ!!!