0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μόλις ενημερώθηκα για τον πίνακα των ωρομισθίων.Είμαι στην περιφέρεια Πελοποννήσου, 39η στη σειρά,13η αν αφαιρέσουμε όσους έχουν πάνω από 21 μόρια.Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχω πιθανότητες για ωρομισθία φέτος;
Η γυναίκα μου είναι Φιλόλογος με παραλίγο 22 μήνες και έχει δηλώσει για ωρομίσθια Δυτική Μακεδονία.Πότε λέτε να την πάρουν ωρομίσθια;
chriskas, από ποιό νομό είσαι? Γιατί κι εγώ Δυτική Μακεδονία έχω δηλώσει, είμαι από Κοζάνη και είμαι σε παρόμοια φάση. Περιμένω για ωρομίσθια με καλή σειρά, ελπίζω για αναπληρώτρια αφού έχω 21,5 μόρια.
Syrrahm, πόσους ωρομίσθιους υπολογίζεις να χρειαστεί όλη η Αττική; Εχει 13 περιφέρειες και 800 σχολεία περίπου;Τι σου ζητάω τώρα;;; Να γίνεις μάντης! Αλλά μας έχει λιώσει η αγωνία! Καλό κουράγιο σε όλους! Η Μαριέττα δεν εξελέγη! Τι κρίμα...
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 01:14:00 amSyrrahm, πόσους ωρομίσθιους υπολογίζεις να χρειαστεί όλη η Αττική; Εχει 13 περιφέρειες και 800 σχολεία περίπου;Τι σου ζητάω τώρα;;; Να γίνεις μάντης! Αλλά μας έχει λιώσει η αγωνία! Καλό κουράγιο σε όλους! Η Μαριέττα δεν εξελέγη! Τι κρίμα... H όποια πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Αν ακολουθηθεί πάντως η "πεπατημένη" των 2 τελευταίων χρόνων , η βάση της ωρομισθίας στην Αττική ίσως να κυμανθεί γύρω 17 μόρια.