0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πάλι καλησπέρα σας!Λύστε μου αν μπορείτε μία απορία!Πως γίνεται άτομο χωρίς να έχει περάσει ΑΣΕΠ ποτέ να έχει μαζέψει μέσα σε δύο χρονιές 9 μόρια;(4,5 κάθε έτος) Να υποθέσω 10 ώρες ενισχυτική σε δύσβατη περιοχή;Ευχαριστώ!
Αν έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος σε δυσπρόσιτες περιοχές, τότε τα κουτάκια με τις προϋπηρεσίες έχουν γκρίζο χρώμα.Παράθεση από: libera στις Σεπτεμβρίου 19, 2007, 01:32:32 amΚαι πάλι καλησπέρα σας!Λύστε μου αν μπορείτε μία απορία!Πως γίνεται άτομο χωρίς να έχει περάσει ΑΣΕΠ ποτέ να έχει μαζέψει μέσα σε δύο χρονιές 9 μόρια;(4,5 κάθε έτος) Να υποθέσω 10 ώρες ενισχυτική σε δύσβατη περιοχή;Ευχαριστώ!
Έχετε δίκιο! Όντως τα κουτάκια είναι γκρίζα! Δεν την ήξερα αυτή τη λεπρομέρεια!Όσο ζω μαθαίνω!Τι άλλο θα δούμε...Για περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γνωρίζει κανείς τι παίζει με ωρομισθία;(θέσεις-μόρια)
έχω μία απορία.Εάν κάποιος διδάξει πρόσθετη διδακτική και είναι και ωρομίσθιος με 11 ώρες, μοριοδοτείται επιπλέον για την πρόσθετη διδακτική ή όχι;
Παράθεση από: ifilitisvikys στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 03:32:52 pmchriskas, από ποιό νομό είσαι? Γιατί κι εγώ Δυτική Μακεδονία έχω δηλώσει, είμαι από Κοζάνη και είμαι σε παρόμοια φάση. Περιμένω για ωρομίσθια με καλή σειρά, ελπίζω για αναπληρώτρια αφού έχω 21,5 μόρια. Είμαι από Νομό Κοζάνης κι εγώ. Οι Πρέσπες π.χ. (Λαιμός!!) είναι πολύ μακρυά! Και με πολύ δύσκολη διαδρομή! Δεν είναι τίποτα απείρως σοβαρό, και φαντάζομαι ότι θα το αντιμετωπίσουμε, ό, τι και να είναι. Απλά μου έχουν σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα.. Πρώτα μισό χρόνο να βγουν τα αποτελέσματα, μετά πόσους μήνες να δούμε πού θα μας στείλουν! Μετά ίσως κάπου αλλού..
chriskas, από ποιό νομό είσαι? Γιατί κι εγώ Δυτική Μακεδονία έχω δηλώσει, είμαι από Κοζάνη και είμαι σε παρόμοια φάση. Περιμένω για ωρομίσθια με καλή σειρά, ελπίζω για αναπληρώτρια αφού έχω 21,5 μόρια.
Γενικά σε ότι αφορά την ωρομισθία αναρωτιέμαι: θα βγαίνουν οι βενζίνες;