*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327614 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #1274 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:44:38 pm »
 Αδέρφια μόνο 160 αναπληρωτές φιλόλογοι! Με βλέπω ωρομίσθιο στο Μαρόκο ή στην Ουγκάντα να πάρω κανα μόριο! Εκτός αν πάρουν μέχρι το Φεβρουάριο άλλους 400! Έχω σειρά 1000 στον πίνακα, ξέρει κανείς τη σειρά είχε ο τελευταίος αναπληρωτής πέρυσι;
 Κουράγιο και υπομονή σε όλους!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:52:59 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1275 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:53:17 pm »
jeronimo, ο τελευταίος μη τρίτεκνος που πήραν πέρσι τον Φλεβάρη είχε σειρά 860 περίπου. Δες πίσω, σελίδα 66.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι η τελευταία φάση...

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1276 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 05:13:59 pm »
Ρε παιδιά άκουσε κανείς τίποτα για πρόσληψη ωρομισθίων στη Δευτεροβάθμια; Γιατί στο esos κάτι δημοσιεύτηκε για πολλές προσλήψεις ωρομισθίων που έγιναν ήδη στη δευτεροβάθμια..

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 06:43:35 pm »
Καλησπέρα, συνάδελφοι.Είμαι νέο μέλος και έχω λίγο μπερδευτεί με τη σειρά των ατόμων που κάλεσαν για την αναπλήρωση των 727 θέσεων του κλάδου μας.Δηλαδή μια συνάδελφος που είναι στη θέση 1323 στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών κλήθηκε με σειρά 698, ενώ μια άλλη κλήθηκε με σειρά 724 όταν η θέση της στον πίνακα είναι 654.Εγώ που είμαι στον πίνακα πιο πάνω από το 1323 και δεν κλήθηκα, είναι λάθος που το κάνω θέμα ή υπάρχει κάτι που δε γνωρίζω;Γιατί έχω συμπληρώσει το κουτάκι αποδοχής θέσης οπουδήποτε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:52:59 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 07:39:45 pm »
Καλησπέρα, συνάδελφοι.Είμαι νέο μέλος και έχω λίγο μπερδευτεί με τη σειρά των ατόμων που κάλεσαν για την αναπλήρωση των 727 θέσεων του κλάδου μας.Δηλαδή μια συνάδελφος που είναι στη θέση 1323 στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών κλήθηκε με σειρά 698, ενώ μια άλλη κλήθηκε με σειρά 724 όταν η θέση της στον πίνακα είναι 654.Εγώ που είμαι στον πίνακα πιο πάνω από το 1323 και δεν κλήθηκα, είναι λάθος που το κάνω θέμα ή υπάρχει κάτι που δε γνωρίζω;Γιατί έχω συμπληρώσει το κουτάκι αποδοχής θέσης οπουδήποτε...
Και οι δύο συνάδελφοι ,marmo, είναι τρίτεκνοι. Το ότι δεν κλήθηκε νωρίτερα η συνάδελφος με σειρά 654  οφείλεται μάλλον στο ότι δεν ευνοούνταν από τις περιοχές  που είχε δηλωσει(σε σχέση δηλ. με τα κενά που έβγαζαν οι περιοχές αυτές).Από το 2006-7 το 20% των προσλήψεων  πηγαίνει στους τρίτεκνους, δηλ. στους 727 , οι 145 ήταν τρίτεκνοι.Γι' αυτό υπάρχουν τρίτεκνοι που προσλήφθηκαν με πολύ λίγα μόρια.

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1279 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 08:17:47 pm »
Αν τελικά προσλάμβουν 160 φιλολόγους συμπεριλαμβανομένων και τριτέκνων η βάση της αναπλήρωσης στα πόσα μόρια θα πέσει; Μετά από πόσο καιρό θ' αρχίσουν να καλούν ωρομισθίους;

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 08:29:42 pm »
Η βάση αναπλήρωσης θα βρίσκεται γύρω στα 22+  μόρια όπως υπολογίζω χωρίς να έχω δει τον πίνακα και τους νέους αναπληρωτές, και θα φτάσει υπολογίζω μέχρι τα 21+ μόρια μέχρι το Φεβρουάριο. Ωρομισθίους θα καλέσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και θα καλούν μέχρι Φεβρουάριο. Πήρα τηλ στη

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 08:32:37 pm »
160 σύνολο σημαίνει 128 μη τρίτεκνοι και 32 τρίτεκνοι.Εκτιμώ ότι η βάση θα είναι λίγο πάνω από τα 22 μόρια.Φαντάζομαι πολύ σύντομα θα καλέσουν ωρομίσθιους.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 08:40:00 pm »
Η βάση αναπλήρωσης θα βρίσκεται γύρω στα 22+  μόρια όπως υπολογίζω χωρίς να έχω δει τον πίνακα και τους νέους αναπληρωτές, και θα φτάσει υπολογίζω μέχρι τα 21+ μόρια μέχρι το Φεβρουάριο. Ωρομισθίους θα καλέσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και θα καλούν μέχρι Φεβρουάριο. Πήρα τηλ στη
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1283 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 08:49:48 pm »
Ξέρω έναν που δούλεψε πέρυσι ωρομίσθιος σε δυσπρόσιτο στη Ρόδο, περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εκεί που δηλώσαμε δηλαδή. Παίζουν και τα Δωδεκάνησα αλλά η εκεί

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 09:39:47 pm »
Ευχαριστώ syrrahm για την απάντηση σχετικά με τους τρίτεκνους και τον τρόπο αναπλήρωσης θέσεων.Έχω πολλά να μάθω ακόμη...Πρώτη φορά κάνω αίτηση και με 19 μόρια, έχω δηλώσει Κεντρική Μακεδονία.Δεν ξέρω αν θα με καλέσουν, αλλά το γεγονός ότι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το θέμα των ωρομισθίων, με έχει εκνευρίσει τόσο που σκέφτομαι να το γνωστοποιήσω στον ίδιο τον Υπουργό.Δεν αστειεύομαι...σε έναν πονεμένο κλάδο όπως το δικό μας θα έπρεπε να ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και τα ονόματα των ωρομισθίων που καλούνται από τις Δευτεροβάθμιες.Διεξάγεται ή όχι ένας γραπτός διαγωνισμός;Τους αρέσει να μας αντιμετωπίζουν ως μίζερους;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2007, 03:03:29 pm από marmo »

aeee

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1285 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 10:25:17 pm »
φταίμε εμείς που δεν κινητοποιούμαστε δυναμικά. το αφεντικό εάν δεν γαυγίσει το σκυλί δεν του δίνει να φάει.  θυμάμε όταν ήμουν μικρή και οι δάσκαλοι δεν διορίζονταν διότι είχαν έρθει πάρα πολλοί από τις ανατολικές χώρες, έκαναν συνεχώς διαδηλώσεις κάτω από το υπουργείο και ζητούσαν διορισμό, τον πήραν... εμείς...... καθόμαστε και περιμένουμε..... ε.. τι να σου κάνει, από μόνοςς του  δεν σου λέει κανέις φάε...... πρέπει να το ζητήσεις. όλοι από όλη την ελλάδα μπορούμε να πιέσουμε έναν βουλευτή του νομού νας, γιατί όχι να γίνει μία διαμαρτυρία. δεν νομίζω να φοβόμαστε μήπως χάσουμε το κύρος μας.......

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:24:44 pm »
<a href="http://" target="_blank" class="new_win">http://</a>Και βεβαια  να κανουμε διαμαρτυρια....Εχετε αντιληφθει οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο???Πρεπεα να δρασουμε ολοι...Και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι...Ακομα και οι ''
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1287 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:35:38 pm »
Και κατι ακομα αγαπητε-η aeee....Δεν εχω τιποτα να χασω....Την τελευταια ρανιδα αξιοπρεπειας την εχασα σημερα οταν μετα απο αγωνα 5 χρονων το κρατος μου γυρναει την πλατη λεγοντας 'Κυρια....Εχουμε πιστωσεις μονο για τους 4 πρωτους ωρομισθιους...Εσεις ειστε 5!!!!!!!Γιάυτο συμφωνω μαζι σου στο οτι δεν εχω τιποτα να χασω...σαν εκπαιδευτικος εχω πιασει...πατο....Ας δουλεψουν λοιπον οι 4 πρωτοι που θεωρουνται απο καποιους πιο αξιοι και εμεις οι υπολοιποι ας ασχοληθουμε με κατι αλλο...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182611
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)