0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: amstrad στις Οκτωβρίου 17, 2007, 04:31:52 pmΔιαφωτίστε και εμένα σας παρακαλώ! Η φίλη μου φιλόλογος με σειρά στο 760 δεν την πήραν για 20 άτομα μετά το χτεσινό κάλεσμα. Υπάρχει πιθανότητα για αναπληρώτρια ή από δω και πέρα να ελπίζει σε ωρομισθία?Μάλλον θα την καλέσουν πρώτα ωρομίσθια (σύντομα) και μετά αναπληρώτρια.
Διαφωτίστε και εμένα σας παρακαλώ! Η φίλη μου φιλόλογος με σειρά στο 760 δεν την πήραν για 20 άτομα μετά το χτεσινό κάλεσμα. Υπάρχει πιθανότητα για αναπληρώτρια ή από δω και πέρα να ελπίζει σε ωρομισθία?
Να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση: είμαι στους διοριστέους με τη β' φουρνιά, αλλά σίγουρα δε θα με καλέσουν φέτος για αναπληρώτρια, καθώς είμαι πολύ λίγο πιο κάτω από τη βάση 20! Έτσι δεν είναι;Σε περίπτωση γάμου, παίρνω τα 4 μόρια και από τη μέση των 400 ανεβαίνω πιο πάνω; Το ρωτάω για το αν ανέβω μήπως και θα έχω τη δυνατότητα επιλογής "καλύτερης" τοποθεσίας σε σχέση αν ήμουν σε πιο χαμηλή θέση..
Δηλαδή , πιστεύεις ότι θα την καλέσουν αναπληρώτρια?Τα έχει δηλώσει όλα και κουτάκι και όλες τις περιοχές...Πες μου καλά νέα , γιατί η φίλη μου έχει απογοητευτεί!!!Πότε πιθανολογείται επόμενη φάση αναπληρωτών φιλολόγων?
Δηλαδή, Ιoanna89, πρώτα θα δηλώσω την τοποθεσία που πιστεύω και μετά θα παίξει ρόλο η οικογενειακή κατάσταση; Δηλαδή στην επιλογή του σχολείου;