0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eli eli στις Οκτωβρίου 19, 2007, 11:23:36 amΚαλημερα.Αρχισαν να καλουν και απο κεντρικη Μακεδονια,συγκεκριμενα απο β/βαθμια θεσσαλονικης.Καλη επιτυχια!Εννοείς ωρομίσθιους, ε;Μήπως γνωρίζεις που βρισκόμαστε για κεντρική Μακεδονία(σε ποια σειρά);Ας μου απαντήσει κάποιος, παρακαλώ!!!
Καλημερα.Αρχισαν να καλουν και απο κεντρικη Μακεδονια,συγκεκριμενα απο β/βαθμια θεσσαλονικης.Καλη επιτυχια!
Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλά κενά, οι Διευθύνσεις πιέζουν το Υπουργείο. Την άλλη εβδομάδα θα καλέσουν κι άλλους αναπληρωτές!!! Μίλησα σε υπεύθυνο γνωστό σε Δβάθμια στη Χαλκίδα. Έχει 11 κενά στην Εύβοια, από τα οποία ζήτησε να καλυφθούν επειγόντως τουλάχιστον ψήητα 5. Μάλιστα πήρε την ευθύνη να μην αποδεχτώ την ωρομισθία στο Λιδωρίκι, για να μην τρέχω τσάμπα στην κατάστασή μου έστω για να πάρω άδεια, κι ας έχει διπλά μόρια. Θεωρεί ότι φεύγω για αναπληρώτρια! Τώρα αν όλα αυτά είναι του αέρα, να είστε σίγουροι ότι πρώτη εγώ θα βάλω φωτιά να τους κάψω!!!
Ρε παιδιά, πόσο χάρηκα που άρχισαν να καλούν! Πείτε μου ότι έχω κι εγώ ελπίδες με σειρά 125 στην Αττική! Η ioanna πάντως μου είπε ότι θα με πάρουν κι αυτό είναι ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ!!! Κοιμάμαι με ανοιχτό το κινητό και όταν βλέπω να με καλούν με απόκρυψη, καρδιοχτυπώ σαν ερωτευμένη μαθητριούλα!
Έχει κάποιος πληροφορίες για το σύλλογο των αδιόριστων; Πώς μπορώ να γραφτώ;