0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Λουλου στις Οκτωβρίου 30, 2007, 11:50:55 amJeronimo,νομιζω οτι πρεπει να πας ,αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,με 11 ωρες θα μαζεψεις περιπου 4 μορια που νομιζω ειναι δυσκολο με την ΠΔΣ,εκτος αυτου θα εχεις και την εμπειρια η Ροδος ειναι υπεροχη.Λες ρε Λουλου;; Θα το σκεφτώ, περιμένω και την ανάθεση της ΠΔΣ. Ξέρω για τη Ρόδο, ήμουν πέρυσι εκεί, μόνο που εγώ προτιμούσα Κυκλάδες...
Jeronimo,νομιζω οτι πρεπει να πας ,αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,με 11 ωρες θα μαζεψεις περιπου 4 μορια που νομιζω ειναι δυσκολο με την ΠΔΣ,εκτος αυτου θα εχεις και την εμπειρια η Ροδος ειναι υπεροχη.
Anamal,δεν πιστεύω ότι πρέπει να φοβάσαι το ενδεχόμενο για αναπλήρωση φέτος!Αποκλείεται να πάρουν πάνω από 1100 αναπληρωτές...Άλλωστε,στον αριθμό που κάθε φορά καλούν υπολογίζουμε και ένα 20% από τους τρίτεκνους.Τώρα η καθαρή βάση αναπλήρωσης είναι στα 22+ μόρια και σε κάθε μόριο του κλάδου μας αντιστοιχούν περίπου 100 άτομα...Και εγώ είμαι κοντά στα μόρια σου και δεν περιμένω παρά ώρες ωρομισθίας...Είσαι τυχερή που διορίζεσαι του χρόνου!Εγώ απλά θα ξαναδώσω.Τώρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε σένα και στη
Στα Γιαννιτσά : Μάλλον πήρες τη θέση που αρνήθηκα εγώ. Αρνήθηκα γιατί η σειρά μου στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων είναι 203 κ μου είπαν ότι είμα 6ή θέση από το να με καλέσουν μέσα στη Θεσσαλονίκή. Οπότε κ γω αρνήθηκα.Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο το έκανα επείδη του χρόνου θα διοριστώ ούτως ή άλλως ( είμαι στους διοριστέους της β΄ χρονιάς) κ άρα λειτούργησα κάπως εκ του ασφαλούς. Τώρα αν τύχει και αυτό με τη Θεσσαλονίκη θα΄ ναι κορυφαίο. Πάντως καλά έκανες . Να ρωτήσω και κάτι γενικά. Αν και είμαι στους διοριστέους της επόμενης χρονιάς , φέτος έχω θέση 1108 στον πίνακα των αναπληρωτών .Υπάρχει περίπτωση να φύγω φέτος ? Η αλήθεια είνα ότι τώρα στη μέση της χρονιάς το φοβάμαι λίγο. Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος...
Ενα μοριο για καθε μηνα διδασκαλιας,νομιζω.9 μορια αν δουλεψεις απο την αρχη ως το τελος της χρονιας.