*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 327082 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antigoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #1680 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 12:49:56 pm »
EIRHNH, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι, για το ΕΠΑΣ Θήβας είναι. Μάλλον τότε θα το δεκτώ.
Τι φταις εσύ που σε λένε Ισμήνη;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:35:32 »

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1681 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 04:51:07 pm »

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν ωρομίσθια στα Γιαννιτσά. Η σειρά μου ήταν 209 στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων. Δεν ξέρω πόσο παρακάτω προχώρησαν.

Η περιοχή των Γιαννιτσών ήταν η 10η επιλογή μου μετά τις 5 της θεσ/νικης και τις 4 του Κιλκίς.

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1682 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 06:24:32 pm »
Ηι! Καλή επιτυχία σε όσους να περιμένουν να κληθούν αναπληρωτές και σε αυτούς που βρίσκονται λίγο και πιο κάτω και  περιμένουν ωρομισθία. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί κάθε φορά που ανοίγω τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών φιλολόγων είμαι δυο θέσεις πιο κάτω. αυτό συμβἆίνει γιατί κάποιοι γίνονται τρίτεκνοι? Και γιατί κατεβαίνω δυο θέσεις και όχι μία?  Γιατί τυχαίνει απλώς δύο κάθε φορά (και όχι ένας)να  περνά σε ειδική κατηγορία?

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1683 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 06:26:38 pm »
Επίσης, λέτε κι εμείς που βρισκόμαστε στο 1020 κάτι να έχουμε κάποια μικρή ελπίδα  για αναπλήρωση δεδομένου ότι κάπου διάβασα ότι τα κενά φιλολόγων πανελληνίως ανέρχονται στα 700!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:35:32 »

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1684 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 06:42:14 pm »
Peny2 έχω κ εγω την ιδια απορία αφου είμαι εκει κοντά.Αν τα κενά ειναι τόσα λογικα δεν θα πρέπει να παρουν μέχρι κ το αριθμο που ειμαστε;Οι υπολοιποι συναδελφοι,τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος BIBH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
All in all it's just another brick in the wall...

Αποσυνδεδεμένος glauki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1686 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 07:22:13 pm »
Peny2 έχω κ εγω την ιδια απορία αφου είμαι εκει κοντά.Αν τα κενά ειναι τόσα λογικα δεν θα πρέπει να παρουν μέχρι κ το αριθμο που ειμαστε;Οι υπολοιποι συναδελφοι,τι λέτε;
Ξέρω την αγωνία και την κρυφή ελπίδα όλων μας για αναπλήρωση, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.
Όλα είναι θέμα κονδυλίων, δεν το βλέπετε; Προχτές δε λέγαμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών πιέζει το ΥΠΕΠΘ να μείνει στον ίδιο αριθμό αναπληρωτών με πέρσι; Μπορεί να υπάρχουν 700 κενά φιλολόγων, αλλά δεν θα καλυφθούν όλα με αναπληρωτές. Θα πάρουν κυρίως ωρομίσθιους. Μετά το γ΄ κύμα που περιμένουμε από βδομάδα, πιστεύω ότι θα πάρουν λίγους αναπληρωτές. Τους άκρως απαραίτητους..
Κι αυτό θα περάσει...

Αποσυνδεδεμένος petros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1687 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:18:46 pm »
εδώ και 10 μέρες οι δευτεροβάθμιες .σχεδόν όλες δεν παίρνουν ωρομισθίους γιατί περιμένουν αναπληρωτές.Καλά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι του υπουργείο τους δουλεύει ψιλό γαζί; εδώ και 10 μέρες παιζεται το θέατρο του παραλόγου.Ούτε οι ωρομίσθιοι δουλεύουν, ούτε αναπληρωτές και γενικά η κατάσταση είναι χύμα.Κανονικά οι δευτεροβάθμιες έπρεπε ήδη να πάουν ωρομισθίους ,έστω και για μία μέρα αν χρειαστεί. ΠΑΝΩ απο όλα έπρεπε να βάλουν τα παιδιά. Αλλά είναι τέτοια κοπροσκυλα που βαριουνται την γραφειοκρατία, σου λένε να παρω έναν ωρομίσθιο και μετά να μου φύγει για αναπληρωτής, αντε πάλι να καλέσσω άλλον....

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1688 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:28:08 pm »
Πες τα, ρε Πέτρο, και ο χρόνος περνάει, άλλοι περιμένουν να δουλέψουν, άλλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα μαθήματά τους, η προϋπηρεσία μας ροκανίζεται, τα νεύρα μας σμπαραλιάζουν, οικογένειες δεν ξέρουν αν και πότε θα ξεσπιτωθούν... και όλα αυτά γιατί αυτά τα ζώα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ποτέ έγκαιρα και αποτελεσματικά. Δεν το χωράει ο νους μου ότι θα πρέπει να περιμένουμε στην καλύτερη περίπτωση άλλες δύο μέρες. Οι άθλιοι!!!

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1689 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:41:26 pm »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1690 στις: Νοεμβρίου 03, 2007, 03:52:33 pm »
Πριν λίγο έμαθα εντελώς τυχαία(από μαθητή) ότι προσλήφθηκε φιλόλογος για ωρομισθία στη Γ' Κυκλάδων (Κουφονήσι, συγκεκριμένα).Θα τηλεφωνήσω βέβαια τη Δευτέρα στη Διεύθυνση Σύρου αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω εδώ το εξής: Οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να μου αναφέρουν την πρόσληψη και το όνομα για να τσεκάρω αν όντως προηγείται από μένα στον πίνακα ή έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία? Παρατηρώ απ' όσα γράφονται εδώ ότι οι περισσότερες Διευθύνσεις δεν αρνούνται να ενημερώσουν, αλλά αυτό αποτελεί υποχρέωσή τους ή το κάνουν από καλή θέληση? Ρωτάω για να δω κατά πόσο (και πώς) έχω δικαίωμα να τους πιέσω.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1691 στις: Νοεμβρίου 03, 2007, 07:51:11 pm »
ΕΙΡΗΝΗ,να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή λευτεριά!Και η ιδέα να γίνει το μωρό σου η μασκότ του pde είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό...γέλασα τόσο πολύ!
Παράθεση

Σ' ευχαριστώ, marmo! O μπέμπης σου εύχεται τα καλύτερα!

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #1692 στις: Νοεμβρίου 04, 2007, 12:59:10 am »
παιδιά, εγώ πάντως το περίμενα πως όλη η βδομάδα θα έβγαινε χωρίς νέα... Το χα υποψιαστεί από τη Δευτέρα , όταν μου παν από 2βάθμια ότι οι ωρομίσθιοι θα ξανακινηθούν από την παράλλη βδομάδα. Άρα τι θα γινοταν την ενδιάμεση βδομαδα? Λογικά θα περίμεναν τα των αναπληρωτών... Να ξεκαθαρίσουν πρώτα αυτοί και βλέποντας και κάνοντας μετά...
Γι αυτό και Πέμπτη και Παρασκευή πρωι αντί να ξεροσταλιάζω για τις προσλήψεις - φάντασμα, έκανα μαθηματάκια, συνέχισα το απόγευμα, μετά είδα τηλεόραση, κι εκεί ανάμεσα στις διαφημίσεις του Γιούγκερμαν, μπήκα στο ypepth και είδα φυσικά τα ρεζιλίκια !
Το χω πάρει απόφαση εδώ και καιρό , δεν θα με τρελλάνουν αυτοί ! Όταν αποφασίσουν θα τα δω και οκ, ό,τι γίνει... κι ας έχω τη ζωή μου stand by, για να μιλάμε και λίγο ελληνικά, εως τότε  . Δεν θα σαλτάρουμε κιόλας για χάρη τους !

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1693 στις: Νοεμβρίου 04, 2007, 11:40:02 am »
Οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να μου αναφέρουν την πρόσληψη και το όνομα για να τσεκάρω αν όντως προηγείται από μένα στον πίνακα ή έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία?

Eιναι υποχρεωμενοι να σου πουν μεχρι που εχει φτασει η σειρα, δηλ. ποιο ειναι το τελευταιο ατομο που καλεσαν. Δεν ξερω αν ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν ολα τα ονοματα οσων εχουν καλεσει. Παντως, στη Δευτεροβαθμια Αχαϊας δινουν τις πληροφοριες μονο αν παρουσιαστεις αυτοπροσωπως με την ταυτοτητα σου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182576
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)