0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
IGF76 από την πείρα σου,έχω ελπίδες προς το Γενάρη ή μάλλον θα μου πάει μετά τα χριστούγεννα;Στο μεταξύ, λένε συνεχώς για πολλά κενά λόγω συνταξιοδότησης τα οποία δεν μπορούν να υπολογίσουν ακριβώς μέχρι τέλος Απρίλη που θέλουν να κλείσουν τον αριθμό θέσεων για ασεπ.Άρα λογικά κάποια κενά δε θα καλυφθούν από αναπληρωτές;
Μακάρι έτσι θέλω να πιστεύω και γω..Αφού φέτος η βάση ήταν περίπου στο 19,86 αν δεν κάνω λάθος,του χρόνου φαντάζομαι ότι ίσως και το 18 πάρει ολόκληρο αν αφαιρεθούν αυτοί οι 700 περίπου.Αυτά βέβαια με τη λογική,με το παράλογο του υπουργείου δεν ξέρω..Στο μεταξύ είπε ότι μέχρι μέσα Απριλίου θα καταθέσει νομοθ.ρύθμιση για αναπληρωτές που έχουν μεγάλη προυπηρεσία να διοριστούννΤώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό για εμάς δεν ξέρω.
Aυτό που φοβάμαι είναι μήπως διορίσουν περισσότερους και πάρουν τελικά λιγότερους αναπληρωτές..Φέτος ξέρεις μήπως πόσους αναπληρωτές πήρανε;(εκτός τρίτεκνους)
καλησπέρα σε όλους. κι εμένα με έχει πιάσει άγχος για το πόσούς τελικά αναπληρωτές θα παρουν φέτος, αν και στην αρχή ήμουν πολύ αισιόδοξη. κάποιος με μεγαλύτερη πείρα από εμένα, γιατί φέτος ήμουν πρώτη φορά ωρομίσθια, μπορεί να μου πει , αν με 20,7 μόρια που υπολογίζω ότι θα έχω θα είμαι σίγουρα αναπληρώτρια; ευχαριστώ