0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: andreas18.02 στις Ιουνίου 23, 2013, 10:45:02 pmΠαράθεση από: ΑΙΜ - ΜΑΚ στις Ιουνίου 23, 2013, 09:14:26 pmΣκέφτομαι να ξεκινήσω μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο Μarconi. Υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στην αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ ? Υπάρχει κάποιος που να έχει τλειώσει Καλησπέρα.Στην Ελλάδα δεν εχει αποφοιτήσει ακόμη κάποιος/α απο τα μαστερ εξ αποστ'ασεως του Marconi. To Marconi ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας εχει εισάγει γραπτές εξετάσεις με φυσική παρουσία (Αθήνα και Πάτρα) για ολα του τα προγράμματα. Όσον αφορά το ΔΟΑΤΑΠ, το πανεπιστήμιο έχει πάρει αναγνώριση ομοταγούς με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μέσα στον Ιούνιο περιμένανε και την ισοτιμία για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.. Λέει κάπου στο site ή σε κάποιο οδηγό σπουδών για εξετάσεις με φυσική παρουσία?
Παράθεση από: ΑΙΜ - ΜΑΚ στις Ιουνίου 23, 2013, 09:14:26 pmΣκέφτομαι να ξεκινήσω μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο Μarconi. Υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στην αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ ? Υπάρχει κάποιος που να έχει τλειώσει Καλησπέρα.Στην Ελλάδα δεν εχει αποφοιτήσει ακόμη κάποιος/α απο τα μαστερ εξ αποστ'ασεως του Marconi. To Marconi ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας εχει εισάγει γραπτές εξετάσεις με φυσική παρουσία (Αθήνα και Πάτρα) για ολα του τα προγράμματα. Όσον αφορά το ΔΟΑΤΑΠ, το πανεπιστήμιο έχει πάρει αναγνώριση ομοταγούς με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μέσα στον Ιούνιο περιμένανε και την ισοτιμία για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά..
Σκέφτομαι να ξεκινήσω μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο Μarconi. Υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στην αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ ? Υπάρχει κάποιος που να έχει τλειώσει
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τίποτα για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιμόρφωσης «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ - ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ» του Marconi; Καταρχάς είναι master ή επιμορφωτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου;
Παιδιά κοίταζα το σάιτ του πανεπιστημίου και μου φάνηκε πολύ καλό,με 2.500. Τελική τιμή παίρνεις μεταπτυχιακό; Πρέπει να το τελειώσεις σε ένα χρόνο αλλιώς επιβαρύνεται οικονομικά; Και επιπλέον στα αγγλικά γίνεται το μάθημα ή στα ελληνικά; Τέλος επειδή μπερδεύτηκα με τα περί ομοταγους και ισότιμου, τι σημαίνει αυτό στην πράξη;Εγώ που είμαι μόνιμη -προς το παρόν τουλάχιστον-θα μου αναγνωριστεί μισθολογικά καθ για το ΜΚ ή όχι; Αν κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει,ευχαριστώ!
Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση,μήπως ξέρεις και αν τα χρήματα πρέπει να τα δώσουμε με την εγγραφή ή δίνονται σε δόσεις
ναι ,μάθατε ως τι αναγνωρίζεται??είμαι φιλόλογος με σεμινάριο ειδικής αγωγης ,νοηματικη επάρκεια και braille και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό ,σκέφτομαι να δώσω στο πανεπιστήμιο δυτικής μακεδονίας αλλα δεχονται μόνο 5 άτομα..δε νομίζω να είμαι τόσο τυχερή..αυτό θεωρείται ειδική εκπαίδευση;;ΤΕΛΙΚΑ απ ὀτι είδα ...μαλλον δεν αναγνωρίζεται -κατι σαν τα δικά μας σεμινάριᾱ είναι- αλλα πόσο κοστίζει έχει ρωτήσει κάποιος;;