billyss και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μάθεις ότι δόθηκε αναγνώριση σε κάποιον, μπορείς να μας το μεταφέρεις;
Ναι φυσικά.
Νομίζω το έχουν κάνει αρκετοί εκπαιδευτικοί τελευταία για να πάρουν γρήγορα τα μόρια, ώστε να έχουν ελπίδες στη διαδικασία τοποθέτησης διευθυντών σχολείων. Μεταπτυχιακό άμεσης χρήσης: ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!
Καλή χρονιά σε όλους, επειδή έχουν γραφτεί πολλά για τον εν λόγω τίτλο μπορεί κάποιος να με ενημερώσει υπεύθυνα? Είναι μεταπτυχιακός τίτλος στην ιταλια η όχι? Υπάρχει πρόβλημα που η γλώσσα είναι στα Ελληνικά γιατί ειπώθηκε κάτι και για αυτό, Κάθε βοήθεια ευσπροδεκτη.
το θεμα ειναι δινεται αναγνωριση απο το σαεπ ή περιμενει ο κοσμος 2 και 3 χρονια για αναγνώριση;μου κάνει εντύπωση που τοσα χρονια ειναι ανοιχτο το θεμα και σχεδον κανένας δεν λέει αν εχει πάρει αναγνώριση σαεπ και ποσο καιρο εκανε. τα 3200 που ζητανε παντως χωρις ακαδημαικη αναγνωριση παρα πολλα.
Κάποια στιγμή το είχα ψάξει,άκρη δεν βρήκα πριν καιρό που ήταν και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα! Είναι πολλά τα χρήματα, ακαδημαϊκή αναγνώριση ξεκάθαρα δεν υπάρχει και με τον ΣΑΕΠ δεν βρήκε άκρη σχεδόν κανείς, νομίζω άκουσα ότι θα αντικατασταθεί από άλλον οργανισμό,γενικά είναι σε μια στασιμότητα χιλιάδες τίτλοι περιμένοντας αναγνώριση...Επομένως δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη , μακριά!
Το ΣΑΕΠ είναι εκτός για Διευθυντάδες κλπ ,οπότε όσοι παίξανε - χάσανε !