0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω όμως να έκαναν όλα τα σχολεία γιατί και ένα άλλο λύκειο στην ίδια περιοχή δεν έκανε!
Άπαντες στο σχολείο μου τήρησαν το ωράριό τους και παρέμειναν στο χώρο εργασίας από τις 8:00-14:00.Πριν φύγουμε ρώτήσαμε τον καλό μας διευθυντή αν μας χρειάζεται για οτιδήποτε ή αν θα μας χρειαστεί στη διάρκεια των γιορτών για να μην κανονίσουμε κάτι. Είπε πως ίσως μας χρειαστεί μόνο την ημέρα της ανάστασης για να γυρίσουμε το αρνί του. Τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε χαρούμενοι.
στο σχολείο της κόρης μου ήταν....ως ει παρόν!!! Δηλαδή εκεί ήταν, κράτησαν τα παιδιά ως το εξάωρο ( παρασκευή γαρ και η Θετική έχει εξάωρο) αλλά μάθημα δεν έκαναν. Σε κάποια μαθήματα πήραν ύλη, σε κάποια άλλα έπαιζαν...καραόκε και σε κάποια το ριξαν στην κουβέντα.... οκ, για να πούμε και του στραβού το δικιο, εν όψει διακοπών άντε να τα κρατήσεις και να τους μιλάς για λογάριθμους και να σε κοιτάνε στα μάτια...ε δεν παίζει!!! ( μην ξεχναμε και μεις ως μαθητές πώς αισθανόμασταν!! )
ως ει παρόν!!
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 26, 2013, 10:06:04 pmως ει παρόν!!Νομίζω πρώτη φορά ρο βλέπω γραμμένο... Δε γράφεται "ωσί" δηλαδή...