0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arsinoh2 στις Αυγούστου 08, 2013, 09:53:05 pmΕπειδή όσον αφορά το σχολικό έτος 2013-14 η καλύτερη περίπτωση για τους περισσότερους αναπληρωτές που δούλεψαν φέτος είναι η ενισχυτική, ήθελα να ρωτήσω: επιτρέπεται να σε έχει προσλάβει ένας εργοδότης και 2 ή 3 μέρες να έχεις και το μεσημέρι την ενισχυτική με π.χ 8 ώρες διδασκαλίας τη βδομάδα; Τότε θεωρείσαι ΑΜΩ οπότε δεν επιτρέπεται να δουλεύεις αλλού επίσημα; Τι ίσχυε μέχρι τώρα, ξέρει κπ να μου πει;ευχαριστώ!Ναι, αυτό ίσχυε μέχρι τώρα.
Επειδή όσον αφορά το σχολικό έτος 2013-14 η καλύτερη περίπτωση για τους περισσότερους αναπληρωτές που δούλεψαν φέτος είναι η ενισχυτική, ήθελα να ρωτήσω: επιτρέπεται να σε έχει προσλάβει ένας εργοδότης και 2 ή 3 μέρες να έχεις και το μεσημέρι την ενισχυτική με π.χ 8 ώρες διδασκαλίας τη βδομάδα; Τότε θεωρείσαι ΑΜΩ οπότε δεν επιτρέπεται να δουλεύεις αλλού επίσημα; Τι ίσχυε μέχρι τώρα, ξέρει κπ να μου πει;ευχαριστώ!
Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 09, 2013, 02:28:59 amΠαράθεση από: arsinoh2 στις Αυγούστου 08, 2013, 09:53:05 pmΕπειδή όσον αφορά το σχολικό έτος 2013-14 η καλύτερη περίπτωση για τους περισσότερους αναπληρωτές που δούλεψαν φέτος είναι η ενισχυτική, ήθελα να ρωτήσω: επιτρέπεται να σε έχει προσλάβει ένας εργοδότης και 2 ή 3 μέρες να έχεις και το μεσημέρι την ενισχυτική με π.χ 8 ώρες διδασκαλίας τη βδομάδα; Τότε θεωρείσαι ΑΜΩ οπότε δεν επιτρέπεται να δουλεύεις αλλού επίσημα; Τι ίσχυε μέχρι τώρα, ξέρει κπ να μου πει;ευχαριστώ!Ναι, αυτό ίσχυε μέχρι τώρα.Αυτό θα πρέπει να αλλάξει! Κάποιος που δουλεύει μόνο λίγες ώρες στην ενισχυτική και δεν είναι ΑΚΩ γιατί να μη μπορεί να δουλέψει και σε ένα φροντιστήριο;; Με 200