*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Φιλόλογοι 2013-14  (Αναγνώστηκε 120148 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος roula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Φιλόλογοι 2013-14
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 14, 2013, 10:17:44 pm »
Συνάδελφοι καλησπερα,
θα ήθελα και γω να ακουσω τη γνωμη σας πριν παω να κανω την αιτηση των αναπληρωτων και να σας πω τη δικη μου Καθε χρόνο δηλωνω μονο ενα νομο και τα τελευταια 5 χρονια δουλευω πολυ καντα στο σπιτι μου και στην οικογενεια μου. Φετος ειναι αληθεια προβληματιζομαι για τις περιοχες προτιμησης γιατι πιθανοτητα με μια προτιμηση δε θα δουλεψω, απο την αλλη ομως δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να παει καποιος μακρια. Σημερα συναντησα τυχαια τον προϊσταμενο της δευτεροβαθμιας και μου ειπε να μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι γιατι σιγουρα θα χρειαστουν περισσοτερους αναπληρωτες φιλολογους .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:59:20 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 14, 2013, 11:31:37 pm »
Κενά θα προκύψουν. Τώρα...Λήμνο Σεπτέμβρη ή σπίτι σου Νοέμβριο-Δεκέμβριο αυτές είναι επιλογές... :-\ Όλοι τα ζυγίζουμε..Δεν είσαι η μόνη.... :-[

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 15, 2013, 12:22:02 am »
κι εγω προβληματιζομαι για το αν δηλωσω μειωμενου ωραριου.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2013, 03:48:13 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος Fridadida

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Αυγούστου 19, 2013, 09:58:34 pm »
Καλησπέρα
Ηθελα να ρωτήσω αν οι αποφοιτοι ΕΑΠ πάνω στον ευρ. πολιτισμό μπορούν να ενταχθουν στους πινακες αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:59:20 »

Αποσυνδεδεμένος georgia14

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 19, 2013, 10:32:34 pm »
Στη σελίδα 39 της εγκυκλίου http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130809_egkuklios_anaplirwtwn_2013_2014.pdf

αναφέρει τα προσόντα για ένταξη σε κάθε κλάδο. Στους φιλολόγους δεν αναφέρει τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Αποσυνδεδεμένος Fridadida

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:24:24 am »
Georgia ευχαριστώ για την απάντηση. Το είδα και εγω στην προκήρυξη οτι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Μου είπαν οτι τους αναγνωριστηκε το δικαίωμα να γίνονται καθηγητές στην

Αποσυνδεδεμένος georgia14

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:21:34 am »
Στην πρόσκληση με τιτλο: "Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου εκπαιδευτών δια ζώσης στα Κέντρα Δια

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 20, 2013, 11:03:59 pm »
Ήθελα να ρωτήσω:
σε περίπτωση που καλούν ΑΜΩ για 8 ώρες, δεν γίνεται να καλυφθεί το ανώτατο όριο των 15 ωρών με συμπλήρωμα ωρών σε άλλο/-α σχολείο/-α του νομού;
Γιατί παλιά που ήμουν ωρομίσθια θυμάμαι πως αν σε καλούσαν για 9 ώρες δεν άλλαζε, διότι θα μπορούσε να είχε αποδεχτεί τη θέση ένας άλλος πιο μπροστά στον πίνακα και λόγω περιορισμένου ωραρίου είχε αρνηθεί.

Έψαξα την εγκύκλιο αλλά δεν βρήκα κπ σημείο να το διευκρινίζει. Μήπως ξέρετε κάτι περισσότερο;

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 24, 2013, 09:02:51 am »
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κι εδώ αυτό που θα πω και φυσικά ελπίζω να είναι ραδιο-αρβύλα... Φίλη μου τηλεφώνησε στο υπουργείο και της είπαν για 180-200 φιλολόγους πλήρους ωραρίου φέτος. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να είναι ραδιοαρβύλα αλλιώς ...
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 24, 2013, 10:05:57 am »
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κι εδώ αυτό που θα πω και φυσικά ελπίζω να είναι ραδιο-αρβύλα... Φίλη μου τηλεφώνησε στο υπουργείο και της είπαν για 180-200 φιλολόγους πλήρους ωραρίου φέτος. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να είναι ραδιοαρβύλα αλλιώς ...
Μου φαίνεται πολύ λογικό το νούμερο.Από τις 2000 πιστώσεις τις 1500 τις θέλει η α'θμια για να λειτουργήσουν τα σχολεία στοιχειωδώς.Συνεπώς οι 500 (θα είναι παραπάνω εφόσον δε θα είναι 10μηνες συμβάσεις) θα διατεθούν στη β'θμια.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 24, 2013, 02:07:41 pm »
Συνάδελφοι καλησπερα,
θα ήθελα και γω να ακουσω τη γνωμη σας πριν παω να κανω την αιτηση των αναπληρωτων και να σας πω τη δικη μου Καθε χρόνο δηλωνω μονο ενα νομο και τα τελευταια 5 χρονια δουλευω πολυ καντα στο σπιτι μου και στην οικογενεια μου. Φετος ειναι αληθεια προβληματιζομαι για τις περιοχες προτιμησης γιατι πιθανοτητα με μια προτιμηση δε θα δουλεψω, απο την αλλη ομως δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να παει καποιος μακρια. Σημερα συναντησα τυχαια τον προϊσταμενο της δευτεροβαθμιας και μου ειπε να μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι γιατι σιγουρα θα χρειαστουν περισσοτερους αναπληρωτες φιλολογους .

Το ιδιο ακριβως μου ειπανε κι εμενα απο τη δευτεροβαθμια. Δε νομιζω ομως να εχουν καποια επισημη ενημερωση.. Απο οσα ακουγονται και απο ανεπισημες πληροφοριες του υπουργειου κι εγω πιστευω πως το απαισιοδοξο σεναριο ειναι να παρει γυρω στα 200 ατομα και το αισιοδοξο σεναριο να φτασει μεχρι τους 300. Το που θα υπαρξουν ομως κενα και που θα στειλουν τους αναπληρωτες... Αυτο ειναι το μεγαλο στοιχημα για οσους ειναι ψηλα στη λιστα και μεχρι τωρα δουλευανε (δουλευαμε) κοντα στα σπιτια μας.. 

Αποσυνδεδεμένος k-z

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 24, 2013, 02:25:27 pm »
στο υπουργείο δεν γνωρίζουν ούτε τη μέρα της ανακοινωσης των ονομάτων πόσους θα πάρουν και θα το γνωρίζουν από τώρα!!μην ακούτε Μ@@@@@@ς

Αποσυνδεδεμένος eagle

• Πλήρες μέλος
  • Ό,τι δε ζήσαμε είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 24, 2013, 03:40:51 pm »
Νομίζω ότι εκτιμήσεις κάνουν και αυτοί αναλύοντας το νούμερο 2000 των αναπληρωτών. Εδώ δεν ξέρουν αν θα μετακινήσουν φιλολόγους,ι πόσα λειτουργικά κενά θα προκύψουν, ποιοι και πως θα τα καλύψουν...Αφού τους φορτωνόμαστε λογικό είναι να απαντάνε ό,τι νομίζουν...

Αποσυνδεδεμένος DIMAS71

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 24, 2013, 03:43:17 pm »
Καλησπέρα!
Θα συφωνήσω ό,τι στο Υπουργείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται...και όποιοι λένε νούμερα αυτή τη στιγμή είναι επιεικώς ¨αδαείς¨ ως προς το αντικείμενο....για να το πώ ευγενικά!!!!
Διότι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο αριθμός των αναπληρωτών διαμορφώνεται με βάσει τα λειτουργικά κενά και τίποτα άλλο!!!
Μέχρι σήμερα ούτε οι αποσπάσεις μεταξύ ΠΥΣΔΕ δεν έχουν γίνει, ούτε φυσικά οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία.....και αυτοί ξέρουν τα κενά και μιλάνε για νούμερα;
Μάλλον πρόκειται για διαδρομιστές που αντί να κοιτάζουν τη δουλειά τους κοιτούν πώς θα δημιουργούν εντυπώσεις.....!!!!
Επιπλέον το σύστημα θα ανοίξει στις 2 Σεπτέμβρη στα σχολεία όπου θα καταχωρηθούν οι άδειες και οι συνταξιοδοτήσεις επίσημα στη δύναμη κάθε σχολείου και θα εμφανιστουν στο σύστημα τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν όπου υπάρχουν....!!!!
Οπότε συνάδελφοι πρώτα ας δούμε τις αποσπάσεις στο σύνολό τους....που δημιουργούνται κενά και πόσα....επίσημα τον αριθμό των συνταξιοδότησεων (ακούγεται ανεπισημα για 1200 περίπου φιλολογους), τις άδειες που θα ζητηθούν και μετά θα δεί το Υπουργείο που πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται πως θα καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν....γιατί το νούμερο που κυκλοφόρησε μου φαίνεται ως νούμερο φάσης και μόνο και όχι ως συνόλου!!!
ΥΓ. 1ο Η ΟΛΜΕ είχε συνάντηση με τον Υπουργό την προηγούμενη Πέμπτη....διαβάσατε πουθενά...ή ακούσατε αν είπανε τίποτα για τους αναπληρωτές...γιατί εγώ δεν διάβασα τίποτα....μάλλον εμεις που οργώνουμε όλη την Ελλάδα και κλείνουμε τρύπες δεν αποτελούμε αντικείμενο συζήτησης για τους συναδέλφους μας....;;;;;!!!!
Και 2ον αυτοί που διαδιδουν τα νούμερα που διαβάζουμε πώς εξηγούν πώς πέρσι το ίδιο τοΥπουργείο διορισε 1100 περιπου φιλολογους, ενώ φέτος με 0 διορισμούς και 1200 συνταξιοδοτήσεις περιπου και λιγότερους ξενόγλωσους στην δευτεροβάθμια....να καλύπτουν με β ανάθεση ωρες φιλολογικες...θα χρειαστεί παρα πολύ λιγότερους φιλολογους....όταν και κλείνω, με τις +2 ωρες καλύπτεται συνολικά περίπου το 25% των κενών που υπάρχουν.....;;;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)