0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Θα συφωνήσω ό,τι στο Υπουργείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται...και όποιοι λένε νούμερα αυτή τη στιγμή είναι επιεικώς ¨αδαείς¨ ως προς το αντικείμενο....για να το πώ ευγενικά!!!!Διότι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο αριθμός των αναπληρωτών διαμορφώνεται με βάσει τα λειτουργικά κενά και τίποτα άλλο!!!Μέχρι σήμερα ούτε οι αποσπάσεις μεταξύ ΠΥΣΔΕ δεν έχουν γίνει, ούτε φυσικά οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία.....και αυτοί ξέρουν τα κενά και μιλάνε για νούμερα;Μάλλον πρόκειται για διαδρομιστές που αντί να κοιτάζουν τη δουλειά τους κοιτούν πώς θα δημιουργούν εντυπώσεις.....!!!!Επιπλέον το σύστημα θα ανοίξει στις 2 Σεπτέμβρη στα σχολεία όπου θα καταχωρηθούν οι άδειες και οι συνταξιοδοτήσεις επίσημα στη δύναμη κάθε σχολείου και θα εμφανιστουν στο σύστημα τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν όπου υπάρχουν....!!!!Οπότε συνάδελφοι πρώτα ας δούμε τις αποσπάσεις στο σύνολό τους....που δημιουργούνται κενά και πόσα....επίσημα τον αριθμό των συνταξιοδότησεων (ακούγεται ανεπισημα για 1200 περίπου φιλολογους), τις άδειες που θα ζητηθούν και μετά θα δεί το Υπουργείο που πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται πως θα καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν....γιατί το νούμερο που κυκλοφόρησε μου φαίνεται ως νούμερο φάσης και μόνο και όχι ως συνόλου!!!ΥΓ. 1ο Η ΟΛΜΕ είχε συνάντηση με τον Υπουργό την προηγούμενη Πέμπτη....διαβάσατε πουθενά...ή ακούσατε αν είπανε τίποτα για τους αναπληρωτές...γιατί εγώ δεν διάβασα τίποτα....μάλλον εμεις που οργώνουμε όλη την Ελλάδα και κλείνουμε τρύπες δεν αποτελούμε αντικείμενο συζήτησης για τους συναδέλφους μας....;;;;;!!!!Και 2ον αυτοί που διαδιδουν τα νούμερα που διαβάζουμε πώς εξηγούν πώς πέρσι το ίδιο τοΥπουργείο διορισε 1100 περιπου φιλολογους, ενώ φέτος με 0 διορισμούς και 1200 συνταξιοδοτήσεις περιπου και λιγότερους ξενόγλωσους στην δευτεροβάθμια....να καλύπτουν με β ανάθεση ωρες φιλολογικες...θα χρειαστεί παρα πολύ λιγότερους φιλολογους....όταν και κλείνω, με τις +2 ωρες καλύπτεται συνολικά περίπου το 25% των κενών που υπάρχουν.....;;;;
ΥΓ. 1ο Η ΟΛΜΕ είχε συνάντηση με τον Υπουργό την προηγούμενη Πέμπτη....διαβάσατε πουθενά...ή ακούσατε αν είπανε τίποτα για τους αναπληρωτές...γιατί εγώ δεν διάβασα τίποτα....μάλλον εμεις που οργώνουμε όλη την Ελλάδα και κλείνουμε τρύπες δεν αποτελούμε αντικείμενο συζήτησης για τους συναδέλφους μας....;;;;;!!!!
Είναι , πάντως πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι πολλοί συμφοιτητές μου φιλόλογοι , άριστοι φοιτητές, τα παρατάνε ο ένας πίσω από τον άλλο και βρίσκουν δουλειές του ποδαριού γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τη ζητιανιά από τους γονείς ......
Μπορει να υπολογίσει κανείς ποσους ΠΕ02 πλήρους θα πάρουν φέτος?
Τι σχεση εχουν οι μεταταξεις? πόσους αναπληρωτες πε02 πήραν περσυ?