*

Αποστολέας Θέμα: Παράταση μεταβατικής περιόδου του άρθρου 9 παρ.1 του Ν.3848/2012 για διορισμούς  (Αναγνώστηκε 19741 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος infinity_kos

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Συνάδελφοι στο συγκεκριμένο θέμα έχω καλή ενημέρωση. Ασεπ δεν γίνεται κατηγορηματικά .Το ξέρω πάρα πολύ καλά. Επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το υπουργείο αντι να πει αυτό που γνωρίζει λέει το πονηρό : δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το θέμα του ασεπ και πότε θα γίνει.Ο υπουργός ειναι γεγονός οτι στηρίζει τις όποιες μεταρυθμίσεις του στο κοπιαστικό έργο της Διαμαντοπούλου( η οποία είχε μιλήσει για πιθανό μινι ασεπ) χωρίς να έχει στο μυαλό του όμως να δώσει πράσινο φως για κάτι τέτοιο.
Από του χρόνου ακόμα και σε μαθηματικούς  θα υπάρχουν οχι υπεραριθμίες αλλά πλεονάσματα.στους Φιλόλογους και με το νεο λύκειο αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις δεν το συζητώ για κενά.
Προσωπική μου γνώμη τώρα : Αυτά που έμαθα έχουν βάση αρκεί να σκεφτούμε για ποιον λόγο να γίνει ασεπ. Αφού ανάγκες δεν θα υπάρχουν. Αναπληρωτές δεν θα υπάρχουν σε λίγο καιρό .Κάθε ανάγκη θα καλύπεται με μεταφορά προσωπικού ή με υπερωρίες. Λίγο πριν τις εκλογές ή ακόμη και μετά (το πιο πιθανό  ) θα απορροφήσουν με βάση το 1-1 τους συναδέλφους που οφείλει το υπουργείο.
Λίγο μετά τα 1000 ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το λάθος σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι αυτοί που θα δουλεύουν πρέπει να είναι οι καλύτεροι. Και όχι ο ενιαίος μεταλλαγμένος και κλειδωμένος  πίνακας αναπληρωτών (εφόσον δεν έγινε ΑΣΕΠ)
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
triktiko αυτή είναι και δική μου γνώμη.Και κάτι άλλο.  Να θυμίσω πόσα λεφτά είχε δώσει τότε το κράτος  για το σύστημα διορισμών που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Ομως σύντομα θα έχει μπαγιατέψει .Σκεφτείτε οτι όλοι σε λίγο θα έχουν ξεπεράσει τους 60 μήνες που είναι το μέγιστο για μοριοδότηση. Αρα τι νόημα θα είχε η προηπηρεσία . Ολα αυτά βέβαια αν συνέχιζε να παίρνει αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος papaki79

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
συγνώμη γιατί δε κατάλαβα.ποιες εκλογες; θα μας πάρει όλους;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
papaki79 είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη οτι αυτό που αναγγέλουν για διορισμούς συναδέλφων με φεκ θα είναι μετα το 2015. Μακάρι να γινει και τον άλλο μήνα βέβαια αλλά δεν είμαι αισιόδοξος.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
anixia τι λέει η δική σου πηγή;
Ειναι σωστο;Τελος παντων .....με καθε επιφυλαξη λοιπον ,οτι για αρκετα χρονακια ακομα ''εργασια'' σιγουρη θα'χουν οι Ειδικης που δεν εχουν αντιστοιχα μονιμους....
Καπως συμφωνουν αυτα με τον infinity cos
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2013, 10:04:09 am από anixia »

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
triktiko αυτή είναι και δική μου γνώμη.Και κάτι άλλο.  Να θυμίσω πόσα λεφτά είχε δώσει τότε το κράτος  για το σύστημα διορισμών που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Ομως σύντομα θα έχει μπαγιατέψει .Σκεφτείτε οτι όλοι σε λίγο θα έχουν ξεπεράσει τους 60 μήνες που είναι το μέγιστο για μοριοδότηση. Αρα τι νόημα θα είχε η προηπηρεσία . Ολα αυτά βέβαια αν συνέχιζε να παίρνει αναπληρωτές.
Infinity και εγώ έχω μεγάλη προϋπηρεσία και την απέκτησα μέσα από επιτυχίες. Εάν το σύστημα 100% ΑΣΕΠ τώρα και ο τελευταίος επιτυχών όλων των ειδικοτήτων του ΑΣΕΠ που είχε επιτυχία ,θα ήταν διορισμένος. Κατά την προσωπική άποψη πάντα και όχι προσωπικό συμφέρον αφού κυνηγάω τον διορισμό μου νομικά πλέον με το 24 μηνο, πρέπει να γίνουν 2 πίνακες στους αναπληρωτές . Ο ένας να έχει προαπαιτούμενη την επιτυχία και άλλος μόνο με προϋπηρεσία. Αναπληρωτές με ποσόστωση 70-30,60-40, 50-50.( το ποσοστό ας το καθορίσουν αυτοί. Δεν μπορεί όμως τον ΑΣΕΠΙΤΗ με προϋπηρεσία και επιτυχία να το αφήνει εκτός.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
anixia συμφωνώ .Μακάρι η πραγματικότητα να ήταν διαφορετική . Αλλά τι όνειρα μπορούμε να κάνουμε με αυτές τις συνθήκες.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
anixia τι λέει η δική σου πηγή;
Ειναι σωστο;Τελος παντων .....με καθε επιφυλαξη λοιπον ,οτι για αρκετα χρονακια ακομα ''εργασια'' σιγουρη θα'χουν οι Ειδικης που δεν εχουν αντιστοιχα μονιμους....
Καπως συμφωνουν αυτα με τον infinity cos
Άλλο ένα πολιτικό παιχνίδι του υπουργείο και των πολιτικών για τα μάτια του κόσμου. Δίνει βαρύτητα στην ειδική αγωγή περισσότερο από την κανονική Παιδεία.  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά της ειδικής αλλά όχι να παραμελουνται τα υπόλοιπα παιδιά!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
troktiko για την θέση αυτή που λές είχα πρόσφατα διαβάσει και ερώτηση που είχε τεθεί στην βουλή. Οι βουβές απαντήσεις όμως είναι αυτές που φοβίζουν.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πολιτικά παιχνίδια για να μπορούν να βολεύουν όποιον θέλουν ! 

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
με τα συμφραζομενα απο αυτα που διαβαζω σε λιγα χρονια ο νεοτερος εκπαιδευτικος σε ολη επικρατεια δε θα είναι κατω απο 40, θα κλεισει το 1/3 των σχολειων, τα τμηματα θα ειναι 40αρια, και οι αποστασεις μεταξυ των σχολειων θα ειναι μινιμουμ 10km.

Οταν διαβαζω οτι σε λιγο καιρο αναπληρωτες δε θα υπαρχουν (μειον 15.000 ατομα) + τις συνταξιοδοτησεις 2010-2013 (μειον 25.000) + μονιμους διορισμους 2010-2013 (συν 4.000)... αυτό χονδρικα μας κανει μειωση του εκπαιδευτικου προσωπικου κατα 36.000 ατομα.

Για καποιο λογο, μπορει να κανω και λαθος, δε μου φαινονται φυσιολογικη αυτη η μειωση εκτος βεβαια και αν ισχουσουν οσα εγραψα στην πρωτη παραγραφο.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ποσο ειχε ζητησει η ΤΡΟΙΚΑ να μειωθουν οι εκπαιδευτικοι; ;) ::) :-\

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν είναι θέμα Τροικας anixia. Δεν μπορεί να έχουν φύγει 25000 εκπαιδευτικοί και να έχουν προσληφθεί ελάχιστοι. Από την άλλη να βγαίνει προκήρυξη για φύλακες χωρίς ΑΣΕΠ για να βολευτούν ποιοι? Παιδιά δικά τους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144