0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 09, 2013, 02:23:03 pmΤον πίνακα δεν τον έχω, αλλά είναι 7500 συνταξιοδοτήσεις. Άρα το 1:10 δίνει 750 διορισμούς.Μακάρι...αλλά μάλλον δύσκολο να κάνουν τόσους διορισμούς στην εκπαίδευση... αυτό όμως είπε ο Υπουργός εχθές. Άρα εάν δεν το πράξει για ακόμα μια φόρα θα είναι ανακόλουθος των λόγων του. Να στυλώσει τα πόδια και να απαιτήσει το αυτονόητο και ξέρεις lasid πρέπει να τους υπενθυμίζουμε τον αριθμό......
Τον πίνακα δεν τον έχω, αλλά είναι 7500 συνταξιοδοτήσεις. Άρα το 1:10 δίνει 750 διορισμούς.Μακάρι...αλλά μάλλον δύσκολο να κάνουν τόσους διορισμούς στην εκπαίδευση...
Και να σκεφτούμε ότι η υγεία και η παιδεία θα ήταν σε προτεραιότητα...!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Μαΐου 10, 2013, 12:40:54 amΚαι να σκεφτούμε ότι η υγεία και η παιδεία θα ήταν σε προτεραιότητα...!Τι μου θύμισες τώρα.. πριν 2-3 χρόνια δεν έλεγαν ότι οι τομείς της υγείας και της παιδείας θα εξαιρεθούν από τις περικοπές κλπ;Τέλος πάντων, έχουν πει τόσα και τόσα, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια (αλλά και παλιότερα), που θα ανέβει η πίεση αν τα θυμηθούμε τώρα.. ώρα για μουσική!