*

Αποστολέας Θέμα: Ολοι οι ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις πανελλαδικές  (Αναγνώστηκε 7319 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ribo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Του χρόνου κανένας σχεδόν από μας δε θα δουλεύει. Το μόνο που έχουμε να χάσουμε με τη συμμετοχή μας στην απεργία, είναι η κάρτα ανεργίας τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Ενώ το κέρδος θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αν πάρουν πίσω τα εγκληματικά του πολυνομοσχεδίου.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Θα υπάρξει όμως συλλογικότητα; Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι!

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν ξέρω παιδιά. Είναι άσχημα τα πράγματα! Δεν αντέχουν οι αναπληρωτές τις απεργίες. Οι περισσότεροι βρίσκονται εδώ και χρόνια σε άσχημη κατάσταση.
Ένας άνθρωπος που πάει αναπληρωτής μακριά χωρίς λεφτά, με υποτίμηση και χωρίς διορισμό στο μέλλον, είναι ήδη βουτηγμένος στα σ**τα. Αν είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό φαντάσου τι ανάγκες έχει. Δουλεύουμε μόνο για το τώρα. Η απεργία δεν βγαίνει. Ίσως όμως υπάρξουν πιο έξυπνες αντιδράσεις, ανατροπής. Κάτι που να μην χαρίζει λεφτά στο υπουργείο. Έχουν ακουστεί αρκετά εδώ μέσα.
Αν δεν γίνουν εξετάσεις δεν πρέπει να είναι υπαιτιότητα εκπαιδευτικών. Πρέπει να το χρεωθεί ο υπουργός και η κυβέρνηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2013, 07:56:37 pm από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο συνάδελφε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο συνάδελφε;
Μου άρεσαν δυο τρεις ιδέες στα άλλα topics. Είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε κάποια πράγματα που ακούστηκαν. Αλλά στην τελική αν η συμμετοχή είναι μεγάλη και η ανάγκη πιέσει πολύ, και η απεργία μπορεί να δουλέψει αρνητικά για το υπουργείο και την κυβέρνηση.
Ας πούμε ότι η απεργία είναι σίγουρη, αλλά αν ξεκινήσουν οι μόνιμοι άλλο παιχνίδι και εκεί είμαι μέσα.

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos1988

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • μαζί με την οικονομική κρίση ήρθε και το πτυχίο,
    • Προφίλ
σιγά μην αντιδράσουν οι μόνιμοι. όπως είπε και ο θείος μου, μόνιμος φυσικός, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι αναπληρωτές την επόμενη σχολική χρονιά. Ποια είναι η θέση της ΔΟΕ για την αύξηση του ωραρίου ή θα "ξυπνήσουν" μόλις έρθει η σειρά της πρωτοβάθμιας;  ::)
Η ζωή είναι μικρή για να'ναι θλιβερή μωρό μου!!  8/2011

https://www.youtube.com/watch?v=3J2eeyOaYlY

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
σιγά μην αντιδράσουν οι μόνιμοι. όπως είπε και ο θείος μου, μόνιμος φυσικός, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι αναπληρωτές την επόμενη σχολική χρονιά. Ποια είναι η θέση της ΔΟΕ για την αύξηση του ωραρίου ή θα "ξυπνήσουν" μόλις έρθει η σειρά της πρωτοβάθμιας;  ::)
Αν κατάλαβα καλά από τον μπράτη η δόε πανυγήριζε. Επίσης ο μπράτης συνέχισε να λέει αυτό που έλεγε η ολμε όλο αυτό το καιρό: "να μην είμαστε απαισιόδοξοι, δεν είναι όλα κακά κ.λ.π."

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Οσα χρόνια μπορούσαν να κάτσουν στη "καρέκλα" εκαναν ...τώρα δεν υπάρχει λογος να τη χασουν
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
 gvasilis σε ποιες ιδέες αναφέρεσαι;
nipiagogos1988 αν δεν συμμετέχουμε όλοι (μόνιμοι και αναπληρωτές) δεν καταφέρνουμε κάτι!

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos1988

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • μαζί με την οικονομική κρίση ήρθε και το πτυχίο,
    • Προφίλ
Αν κατάλαβα καλά από τον μπράτη η δόε πανυγήριζε. Επίσης ο μπράτης συνέχισε να λέει αυτό που έλεγε η ολμε όλο αυτό το καιρό: "να μην είμαστε απαισιόδοξοι, δεν είναι όλα κακά κ.λ.π."

χαχαχα  ;D βρε τον μπρατη! όλα καλά πείτε του, ακόμα κενά ειδικοτήτων στα δημοτικά.
η αύξηση ωραρίου για δασκάλους και νηπιαγωγούς μου φαίνεται θα ανακοινωθεί κατακαλόκαιρο . ακόμα και εμείς οι αδιόριστες έχουμε ακούσει για ωρομισθια στα ολοήμερα νηπιαγωγεία, το υπουργείο έχει διαβεβαιώσει τη δοε ότι δεν θα αυξηθεί το ωράριο;; οι εκπ/κοι πρωτοβάθμιας στηρίζουν τους συναδέλφους της δευτεροβάθμιας;; γιατί καθένας βαδίζει μόνος του;;  :-\ :(
Η ζωή είναι μικρή για να'ναι θλιβερή μωρό μου!!  8/2011

https://www.youtube.com/watch?v=3J2eeyOaYlY

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Μα πάντα κάθε κλάδος βάδιζε μόνος του και γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

sakis kab:Έτσι ακριβώς είναι.Η αύξηση ωραρίου ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.Οι υποχρεωτικές μεταθέσεις και οι συγχωνεύεσεις δεν είναι αρκετά για να κάνουμε κάτι; Δυστυχώς μένουμε στα λόγια και στο να κοροιδευομαστε πως δηθεν καταφεραμε με αγωνες να μην αυξηθει το ωραριο στην πρωτοβαθμια.Ολα τα αλλα μεγαλα προβληματα μεινανε ως ειχαν και μας πεταξαν ενα κομματι κοκκαλο για να χαρουμε.Γιατι αν ενας δασκαλος μεταταθει υποχρεωτικα στην αλλη ακρη της Ελλαδας,λιγο θα τον νοιαξει που δεν αυξηθηκε το ωραριο του...
Yesterday at 3:56pm · Edited · Like

Δημήτρης Μπράτης :Δηλαδή σύμφωνα με τα όσα λέτε είναι μηδαμινής αξίας η μη αύξηση του ωραρίου στην πε...αύξηση όμως κατά 2 ώρες σημαίνει 6000 αναπληρωτές λιγότεροι του χρόνου στην πε...ωραία εκτίμηση κάνετε...
Yesterday at 4:00pm via mobile · Like · 3

Δημήτρης Μπράτης: Όσο για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις στην πε έχουμε σχεδόν πλήρη αντιστοιχία οργανικών θέσεων και υπηρετούντων..επομένως πολύ δύσκολα θα γίνουν μετακινήσεις...
Yesterday at 4:02pm via mobile · Like · 1

Δημήτρης Μπράτης Θυμίζω ότι η ΟΛΜΕ δεν εχει πάρει ακόμη απόφαση για σπεργία...η συνεδρίαση αναβλήθηκε για τις 9 Μα ί ου χωρίς να πάρουν καμιά απόφαση...
Yesterday at 4:05pm via mobile · Like · 1

sakis kab:Δηλαδή πέρασε ένας νόμος που θίγει τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών(ολοι συμφωνουμε σε αυτο) αλλά μπορουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι,για την ώρα τουλαχιστον, γιατι εχουμε ΣΧΕΔΟΝ πλήρη αντιστοιχία οργανικών θέσεων και υπηρετούντων.Αραγε αν συνεχιστούν οι συγχωνεύσεις τι θα γίνει;Ή αν τουλάχιστον ένας δάσκαλος μετακινηθεί υποχρεωτικα;

Ορίστε οι απόψεις του κ.Μπαράτη για τα τεκτενόμενα στην εκπαίδευση ύστερα από κάποιες ερωτήσεις μου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2013, 11:00:48 am από DONCORLEONE1 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Έτσι είναι η καριέρα! Το νάνι-νάνι στους μισούς εκπαιδευτικούς, αυτές τις ώρες, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα απομεινάρια του υπό κατάρρευση πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα στην επόμενη αναγέννησή του.

Αποσυνδεδεμένος edge

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ναι βρε συνάδελφοι , απεργία μην τους κάνουμε την χάρη να μας εξαφανίσουν χωρίς να υπάρξει μια αντίδραση , απεργία παντού μήπως και κουνηθεί λίγο το σύστημα , τα λεφτά που θα χάσουμε δεν είναι τίποτα μπροστά στην ζωή που χάνεται άδικα , ας βγούμε στην ανεργία ενα μηνα νωρίτερα αλλά να μας ακούσουν τουλάχιστον ...
δηλαδή τί άλλο περιμένουμε να μας συμβεί?
τι έχουμε να χάσουμε ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182606
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144