0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Σκέφτηκα: "Τελικά, εδώ πληρώνονται όλα"!
Συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται αδιαφορία και εγωκεντρισμός. Αυτήν ακριβώς τη στάση πληρώνουμε ως πολίτες.Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει όχι απλώς στον κλάδο σου, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία και πέρα από αυτήν. Μετά όταν έρχεται η σειρά μας ξαφνιαζόμαστε...
Παράθεση από: anneta στις Μαΐου 13, 2013, 03:50:39 pmΠήραν μια λίστα με ονόματα κ στέλνουν χαρτιά.....ΧΑΛΙΑ!!!!Με βάση το ΦΕΚ που εκδόθηκε, η επιστράτευση είναι γενική και αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας ανεξαρτήτως κατηγορίας. Διάβασε το, έστω και τώρα. Είναι στην αρχική σελίδα του PDE.
Πήραν μια λίστα με ονόματα κ στέλνουν χαρτιά.....ΧΑΛΙΑ!!!!
Παράθεση από: apri στις Μαΐου 13, 2013, 04:00:33 pmΣυγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται αδιαφορία και εγωκεντρισμός. Αυτήν ακριβώς τη στάση πληρώνουμε ως πολίτες.Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει όχι απλώς στον κλάδο σου, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία και πέρα από αυτήν. Μετά όταν έρχεται η σειρά μας ξαφνιαζόμαστε... Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα!!!!!
Επίταξη από 12η μεσημβρινή ώρα της Τετάρτης 15 Μαϊου 2013 μέχρι νεωτέρας.... Έτσι γράφει το φύλλο επίταξης.
καμία πλάκα. Ήλπιζα ότι εσύ έκανες πλάκα που έλεγες ότι δεν έδινες σημασία στα τεκταινόμενα.Λυπάμαι αν ήμουν απότομη μαζί σου. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε αποκλειστικά με ό,τι μας αφορά.
Παντως σημερα ακουγα παντου τον κοσμο να λεει "καλα τους εκαναν, μες στις εξετασεις των παιδιων;" Νομιζουμε εδω μεσα πως σηκωσαμε το λαβαρο της επαναστασης....
Παράθεση από: may16 στις Μαΐου 13, 2013, 04:30:53 pmΕπίταξη από 12η μεσημβρινή ώρα της Τετάρτης 15 Μαϊου 2013 μέχρι νεωτέρας.... Έτσι γράφει το φύλλο επίταξης. Α...όχι μέχρι τη λήξη των πανελλαδικών, όπως έλεγαν, αλλά μέχρι όποτε θέλουν αυτοί. Άρα, θα μείνουμε ξεχασμένοι πολύ καιρό.
Παράθεση από: apri στις Μαΐου 13, 2013, 04:34:37 pm καμία πλάκα. Ήλπιζα ότι εσύ έκανες πλάκα που έλεγες ότι δεν έδινες σημασία στα τεκταινόμενα.Λυπάμαι αν ήμουν απότομη μαζί σου. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε αποκλειστικά με ό,τι μας αφορά. Ποια θεωρείς οτι πρεπει να είναι η στάση ΜΟΥ σαν ωρομίσθια 4 ωρων κ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ??