0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις άλλες που δεν έχω τίποτε σχολείο θα είμαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 8 με 2 στο
δηλαδη αφου κανω επιτηρηση στην Τσαγκαραδα θα παω Τρικερι που ανηκω, μιαμισι ωρα διαδρομη και μετα θα γυρναω
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 15, 2013, 10:34:25 pmΠαράθεση από: nikolopol στις Μαΐου 15, 2013, 10:14:34 pmΕιδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2Ρε παιδιά που είναι αυτή η οδηγία ?λέτε ότι την είδατε 3-4 εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν την έχω δει πουθενά.... κάποιος χριστιανός ας την βάλει κάπου να την δούμε γιατί να βγήκε κάτι τέτοιο από το υπουργείο επίσημα μου μυρίζει φήμη...Με mail εστάλη! Δε μας τη μοίρασαν, απλα τη διαβάσαμε. Μπορείς να τη ζητήσεις από το διευθυντή σου. Σε όλους εστάλη. Δεν είναι μυστική
Παράθεση από: nikolopol στις Μαΐου 15, 2013, 10:14:34 pmΕιδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2Ρε παιδιά που είναι αυτή η οδηγία ?λέτε ότι την είδατε 3-4 εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν την έχω δει πουθενά.... κάποιος χριστιανός ας την βάλει κάπου να την δούμε γιατί να βγήκε κάτι τέτοιο από το υπουργείο επίσημα μου μυρίζει φήμη...
Ειδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2
Παράθεση από: gumus στις Μαΐου 15, 2013, 10:54:44 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 15, 2013, 10:34:25 pmΠαράθεση από: nikolopol στις Μαΐου 15, 2013, 10:14:34 pmΕιδα το χαρτακι που ηρθε και ελεγε οτι και οι επιτηρητες μετα τις πανελληνιες θα πανε στο σχολειο που υπηρετουν απο τις 12-2Ρε παιδιά που είναι αυτή η οδηγία ?λέτε ότι την είδατε 3-4 εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν την έχω δει πουθενά.... κάποιος χριστιανός ας την βάλει κάπου να την δούμε γιατί να βγήκε κάτι τέτοιο από το υπουργείο επίσημα μου μυρίζει φήμη...Με mail εστάλη! Δε μας τη μοίρασαν, απλα τη διαβάσαμε. Μπορείς να τη ζητήσεις από το διευθυντή σου. Σε όλους εστάλη. Δεν είναι μυστικήΕπειδή τέτοιο mail δεν έχει έρθει στην περιοχή μας, μπορείς να μας πεις ποιος το υπογράφει, δηλαδή από που στάλθηκε;