0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πήγατε σε άσχετο σχολείο με αυτό που υπηρετείτε και αναλάβατε υπηρεσία;πήρατε αντίγραφο πράξης ανάληψης; Δεν καταλαβαίνω πως συμβαίνει αυτό! Ξαναρωτώ είχατε γραπτή εντολή; Αν ναι με βάση ποια πράξη του πυσδε...αν όχι τότε γιατί πήγατε; Γιατί το είπε κάποιος ;!
magda, κοίτα... είμαι χαζή ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι 30+ συνάδελφοι του σχολείου μου και φυσικά δε σας λέω ψέματα, δεν τρολλάρω, δεν κλαίγομαι κλπ! Ξέρω να διαβάζω. Θέλετε να σας παραθέσω το έγγραφο της διεύθυνσης
σήμερα στην Ανατολική Αττική (έμαθα και στον Πειραιά) , όσοι συνάδελφοι υπηρετούν σε σχολεία που είναι εξεταστικά κέντρα και δεν εμπλέκονται σε πανελλήνιες, παρουσιάστηκαν από τις 8 μέχρι τις 12 στο κοντινότερο μη εμπλεκόμενο με πανελλήνιες σχολείο και άσκησαν τα σοβαρότατα καθήκοντα του ξυσίματος. Η απόλυτη παράνοια. Το μεσημέρι με νεότερο έγγραφο , τονίζεται μόνο η υποχρεωτική παρουσία τους μετά τις 12 κάθε μέρας πανελληνίων στο σχολείο τους.
Δεν είναι θέμα γκρίνιας. Είναι θέμα κοινής λογικής αλλά και αξιοπρέπειας. Το 88 που το θυμάμαι πολύ καλά , ήταν μία πολύ διαφορετική περίπτωση , με μία πολύ μεγάλη απεργία που είχε οδηγήσει τα πράγματα όπου τα οδήγησε. Εδώ τώρα τι; Ήταν το σημερινό ξεκάθαρα έξω από την οποιαδήποτε λογική εξήγηση , πως να το κάνουμε ρε παιδιά.
όχι, σε περίοδο επιστράτευσης δεν υπάρχουν μικρομάνες ... προς το παρόν το μόνο που βρήκα ειναι το ανυπαίτιο κώλυμα... γιατί δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να χρησιμοποιήσεις ίδιον μέσον, άσε που άν πηγαινεις πχ στο εξεταστικό με άλλου αυτοκίνητο δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να σε κάνει και ντελίβερι στην άνω ραχούλα μετά....
Την άλλη φορά θα πάρω το tablet μου και θα δω ταινία, θα ακούσω μουσική, θα διαβάσω κανένα βιβλίο. Καλό βράδυ...