0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παιδιά που είμαι σε ΕΠΑΛ μας είπαν 8:00-2:00 τις ημέρες που δεν γράφουν τα παιδιά και όταν έχουν εξετάσεις 12:30 - 3:30. Μας έχει τρελάνει η διευθύντρια!!!
Παράθεση από: Amedeus στις Μαΐου 21, 2013, 10:27:20 pmΕγώ παιδιά που είμαι σε ΕΠΑΛ μας είπαν 8:00-2:00 τις ημέρες που δεν γράφουν τα παιδιά και όταν έχουν εξετάσεις 12:30 - 3:30. Μας έχει τρελάνει η διευθύντρια!!!3:30??? Θα μας τρελάνεις ρε συνάδελφε???
...και ισως εχεις δικιο!!!Λοιπον 8-2 για να τελειωνει το παραμυθι και μιλαω σοβαρα 23 διδακτικες 7 ωρες για γραφικες δουλειες , καμια 20αρια κυριως οι φιλολογοι δουλεια σπιτι + καμια 15αρια ωρες οδηγησης για να καλυφθουν οι αποστασεις απο εκει που θα βρεθουν ..τουλαχιστον δεν θα φωναζουν οι "αγανακτισμενοι" των καναλιων κλπ και την επομενη φορα που θα αποφασισει ο κλαδος να απεργησει σε πανελλαδικες ή αλλου ειδους εξετασεις (αστειο ειναι ...) θα πρεπει να βρουν αλλα επιχειρηματα κι ισως επιτρεψουν την απεργια(δευτερο αστειο ....)!!!
Έχουμε ρίξει μάχες εδώ μέσα γι' αυτό το θέμα.Και για το τι σημαίνει "όχι πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ή τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα"Λοιπόν,αφιερωμένο στους "διευθυντάδες" του 8-2:http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/1517-wrario-ekpaideytikwn.htmlΚαι στους Συλλόγους που τους ανέχτηκαν...
Επειδή πλέον θεωρούνται όσοι εργάζονται στα σχολεία ως δημόσιοι υπάλληλοι και έχει κοπεί και το εξωδιδακτικό επίδομα, τότε ας μένουν οι συνάδελφοι ως τις 2 στο σχολείο, να κάνουν τις δουλείες τους, αλλά με συνθήκες άριστες, πχ υπολογιστή, φωτοτυπικό, ιντερνετ, ατομικό γραφείο..., αλλά μετά τις 2 τίποτα. Ούτε διόρθωση γραπτών, ούτε προετοιμασία...Συμφωνείτε??? Θυμάμαι σε σχολείο που ήμουν δεν είχαμε που να κάτσουμε ,ιντερνετ να σέρνεται...ο διευθυντής να θέλει να μένουμε ως τις 2, χωρίς όμως να μπορούμε να δουλέψουμε με τέτοιες συνθήκες, και μετά να πηγαίνουμε πτώματα από την απραξία στα σπίτια μας, αυτά που νοικιάζαμε, γιατι τα κανονικά...και να έχεις να διορθώσεις...Συγγνώμη για το εκτενές κείμενο, αλλά πνίγομαι...