*

Ψηφοφορία

Συμφωνείτε με την ανάρτηση των λειτουργικών κενών στην Διαύγεια;

ΝΑΙ
40 (97.6%)
ΟΧΙ
1 (2.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 40

Αποστολέας Θέμα: Ανάρτηση Λειτουργικών Κενών στην Διαύγεια  (Αναγνώστηκε 6497 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mammos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ανάρτηση Λειτουργικών Κενών στην Διαύγεια
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 27, 2013, 10:28:23 pm »
Ανασχεδιασμός της Διαύγειας. 
   Στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού της Δι@ύγειας, καλούμαστε να συμμετέχουμε σε ηλεκτρονική έρευνα που εξετάζει θέματα όπως ο βαθμός ικανοποίησης από το θεσμό, οι προκλήσεις, οι προοπτικές, καθώς επίσης και οι κάθε είδους βελτιώσεις που εμείς ως χρήστες θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν στην ιστοσελίδα της.

Με αφορμή τον ανασχεδιασμό της Δι@ύγειας όλοι οι εκπαιδευτικοί (πλην αυτών που είναι κολλητάρια  των Αιρετών και αποσπώνται και μετατίθονται  χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις στην ΕΑΕ πχ ... ) πρέπει να απαιτήσουμε, λαμβάνοντας μέρος στην έρευνα της να γράψουμε πως επιθυμούμε να αναρτώνται όλες οι αποφάσεις Δ/σεων Δευτεροβαθμιας ανά νομό κυρίως τα λειτουργικά κενά  αυτών αλλά και τα οργανικά κενά  μιας και πρόσφατα εκδόθηκε και η εγκύκλιος για τον  "Υπολογισμός κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-2014 - 70607/Δ2/23-05-2013"  αλλά και του Υπουργείου!

Η ανάρτηση των κενών στην Διαύγεια θα εξασφαλίσει  διαφάνεια κατι που εκλύπει  αυτήν την στιγμή στο σύστημα της εκπαίδευσης.     
   Παρακαλώ ας ανατρέξουμε όλοι για το δικό μας  όφελος!!!
    http://diavgeia.gov.gr/   στο κάθετο link αριστερα της σελίδας Συμμετοχή σε Έρευνα ή   http://diavgeia.gov.gr/surveys/index.php/655766
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2013, 10:56:53 pm από AiPi »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ανάρτηση Λειτουργικών Κενών στην Διαύγεια
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:46:35 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:20:25 pm »
Ανασχεδιασμός της Διαύγειας. 
   Στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού της Δι@ύγειας, καλούμαστε να συμμετέχουμε σε ηλεκτρονική έρευνα που εξετάζει θέματα όπως ο βαθμός ικανοποίησης από το θεσμό, οι προκλήσεις, οι προοπτικές, καθώς επίσης και οι κάθε είδους βελτιώσεις που εμείς ως χρήστες θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν στην ιστοσελίδα της.

Με αφορμή τον ανασχεδιασμό της Δι@ύγειας όλοι οι εκπαιδευτικοί (πλην αυτών που είναι κολλητάρια  των Αιρετών και αποσπώνται και μετατίθονται  χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις στην ΕΑΕ πχ ... ) πρέπει να απαιτήσουμε, λαμβάνοντας μέρος στην έρευνα της να γράψουμε πως επιθυμούμε να αναρτώνται όλες οι αποφάσεις Δ/σεων Δευτεροβαθμιας ανά νομό κυρίως τα λειτουργικά κενά  αυτών αλλά και τα οργανικά κενά  μιας και πρόσφατα εκδόθηκε και η εγκύκλιος για τον  "Υπολογισμός κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-2014 - 70607/Δ2/23-05-2013"  αλλά και του Υπουργείου!

Η ανάρτηση των κενών στην Διαύγεια θα εξασφαλίσει  διαφάνεια κατι που εκλύπει  αυτήν την στιγμή στο σύστημα της εκπαίδευσης.     
   Παρακαλώ ας ανατρέξουμε όλοι για το δικό μας  όφελος!!!
    http://diavgeia.gov.gr/   στο κάθετο link αριστερα της σελίδας Συμμετοχή σε Έρευνα ή   http://diavgeia.gov.gr/surveys/index.php/655766
Καλή ιδέα. Δεν ξέρεις καμιά φορά!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:25:50 pm »
και όχι μόνο των λειτουργικών αλλά και των οργανικών κενών. Και μάλιστα, να φαίνεται η πρόταση ΠΥΣΔΕ, η πρόταση Δ/ντή Δ.Ε. και η πρόταση της Περιφέρειας ώστε να μη λέει ο καθείς "μπαρμπούτσαλα" μετά ....
(πάντως ειναι όντως καλή ιδέα η συμμετοχή στην έρευνα αυτή !!   Μπράβο ! )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Gauss

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:46:15 pm »
Ναι, καλή ιδεα, με την προϋπόθεση όμως να ήταν εφικτή. Κάθε πότε θα πρέπει μετά να αναρτώνται στη Διαύγεια τα λειτουργικά κενά; Κάθε μήνα, κάθε βδομάδα, κάθε μέρα; Μάλλον το τελευταίο είναι το μοναδικό ορθολογικό, ώστε να επιτυχγάνεται η (πολυπόθητη) διαφάνεια. Διότι σήμερα του καπνίζει του ενός να κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση, αύριο της άλλης να πάρει επαπειλούμενη, μεθαύριο αποσπάται κάποιος στο εξωτερικό, παραμεθαύριο -άνθρωποι είμαστε- παθαίνει κάτι κάποιος και πρέπει είτε να αποχωρήσει εντελώς είτε να πάρει άδεια για 1-2 ή 3 μήνες, κτλ κτλ...
Τι θα γίνει λοιπόν, δε θα κάνει άλλη δουλειά το υπουργείο από το να ενημερώνεται κάθε μέρα για το ποιος φεύγει, ώστε να το βγάζει στη Διαύγεια; Και πώς θα βρίσκω εγώ ποιος έφυγε; Θα μπαίνω κάθε μέρα στη Διαύγεια; Κι αν μια μέρα δεν μπορέσω ή το ξεχάσω, ή....
Τέλος πάντων. Μερικές φορές κάποιες προτάσεις ακούγονται ωραίες, αλλά άμα δεν προσπαθήσεις να τις εφαρμόσεις (ο ΙΔΙΟΣ θα ήταν ακόμα καλύτερα), δεν ξέρεις αν εφαρμόζονται... Απλά κατηγορείς τους από πάνω, και πας και κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, πιστεύοντας ότι έκανες αυτό που έπρεπε (χωρίς αποτέλεσμα όμως...).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:46:35 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:49:44 pm »
για τα λειτουργικά κενά μπορείς να τα ανακοινώσεις ως εξής :
- μια φορά τον Σεπτέμβριο οπότε και γίνονται οι λειτουργικές τοπθετήσεις.
- και μετά κάθε φορά που ζητάς αναπληρωτές /ωρομίσθιους ( για΄τι και εκεί δηλώνεις κενά στο υπουργείο). Εκει λοιπόν μπορείς να δηλώσεις και πώς προέκυψαν τα κενά αυτά ).
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Neronas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:51:10 pm »
http://www.paronetol.gr/index.php/apopseis/586-kataggelies-ekpaideytikoi

Μήπως αυτό το άρθρο και αυτές οι παράνομες οργανικές είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι τα λειτουργικά κενά δεν αναρτώνται στο Διαύγεια

Gauss

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 27, 2013, 11:56:37 pm »
Κοίτα bitch, γουστάρω ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΠΟΛΛΗ δουλειά στο δημόσιο, όσο λίγοι. Αλλά εσύ ως διοικητικός, πλέον, ξέρεις ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι "1 κι 1 κάνουν 2". Και το λέω μετά πολλής λύπης μου, μαθηματικός γαρ...  :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:01:15 am »
ακριβώς επειδή το ξέρω - και προφανώς όλοι το ξέρουμε - καλό ειναι τέτοια φαινόμενα "κρυφτούλι" να γίνεται προσπάθεια να εξοβελίζονται στο πυρ το εξώτερον. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος αλλου , καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

δε μιλάω για λειτουργικά κενα που μπορεί να καλύψει εκ των έσω το κάθε ΠΥΣΔΕ ( πχ παίρνει κάποιος μια ανατροφής τέκνου και στέλνεται στη θέση του κάποιος που ειναι διάθεση). Μιλάω όμως για κάθε φορά που πχ ζητάς νέα πρόσληψη ( πχ αναπληρωτή/ωρομίσθιου) οπότε εκεί προκύπτει και δαπάνη για το κράτος. Εκει πρέπει να μπει ένας φραγμός. Δε γινεται να έχεις πχ εμένα με δέκα ώρες και να ζητάς αναπληρωτή.)

Αποσυνδεδεμένος mammos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:09:10 am »
εσυ μιλας εκ του ασφαλους bitch! εχεις την θεσουλα σου εκει που την εχεισ σαν Διοικητικος που εισαι ! ας μιλησει κανενας αναπληρωτης που ειναι με την βαλιτσα στο χερι  και περιμενει να βγουν τα αποτελεσματα για να φυγει ξημερωματα με οσα λεφτα εχει και οσο  πιο γρηγορα για να μην χασει ενα μοριο!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:14:22 am »
κανεις δεν ειναι εκ του ασφαλούς την σήμερον.
Τώρα πάλι αν νομίζεις ότι το θέμα αφορά μόνο αναπληρωτές δεν έχεις παρά στον τίτλο να το δηλώσεις ωστε οι υπόλοιποι να μην μπαίνουμε και στον κόπο να σχολιάζουμε !

Αποσυνδεδεμένος mammos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:17:09 am »

Gauss

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:19:08 am »
Από τη μικρή εμπειρία μου από το ελληνικό εκπ/κό σύστημα, νομίζω πως αυτό που λείπει (δραματικά, απελπιστικά και τραγικά!) και που θα διόρθωνε πλήθος τέτοιων "παραπατημάτων", εκούσιων ή όχι, είναι μια ΚΟΙΝΗ γραμμή, σε όλη την επικράτεια, με ίδια μέτρα και σταθμά, προφανώς ανοιχτά σε όλους. Αλλά δυστυχώς, ενώ το εκπ/κό μας σύστημα είναι αμιγώς συγκεντρωτικό, καταφέρνει να αφήνει την -κάθε- περιφέρεια να κάνει τα δικά της. Αλλά κι από την άλλη, πώς να μην τα κάνει, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ούτε στον Περιφ/κό Δ/ντή, ούτε στο Δ/ντή Εκπ/σης, ούτε σε ΚΑΝΕΝΑΝ Δ/ντή σχολείου πώς θα διευθύνουν! Τους πετάνε στο νερό, και απλά τους λένε "κολύμπα τώρα"...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:22:12 am »
συμφωνώ  Gauss.. από την άλλη βέβαια δεν τους έκανε και κανείς Διευθυντές, Προϊσταμένους ή Περιφερειακούς με το ζόρι....  ;)

Αποσυνδεδεμένος mammos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 28, 2013, 12:24:27 am »
και οταν πας στον Δ/ντη και του λες...κοιταξε εδω... γιατι γινονται λαθη... πχ νοθευσεις βιβλιου πραξεων ΣΔ... η απαντηση του ειναι εμεις ετσι δουλευουμε τοσα χρονια... δεν ειμαι μπαμπας σου εγω να μου μιλας ετσι... δεν ειμαι πιονι σου εγω να μου ζητας εγγραφα! ασε καλε μου φιλε... το συστημα ειναι σαπιο και θελει καθαρση !!!!!!! στο γονατο οποιος παραβαινει τους νομους!!!! 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)