0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: napi στις Ιουνίου 15, 2013, 10:26:36 amΑκουσα οτι θα βγουν οι βαθμοι την δευτερα!ισχυει;;;παρασκευή 21/6
Ακουσα οτι θα βγουν οι βαθμοι την δευτερα!ισχυει;;;
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει ο υποψήφιος και μέσω της σελίδας του υπουργείου βάζοντας τον κωδικό του;
Θα αναρτηθουν μονο στο σχολειο στο οποιο δηλωσε συμμετοχη και οχι στο αλλο στο οποιο πηγε να εξεταστει.Παράθεση από: Ispania1989 στις Ιουνίου 14, 2013, 10:56:14 pmμην ξέροντας που να κάνω την ανάρτηση μου,επέλεξα το συγκεκριμένο θέμα ως πιο κατάλληλο...η απορία μου είναι η εξής: ένας μαθητής μου έδωσε φέτος για δεύτερη φορά πανελλήνιες,όμως δήλωσε άλλη διεύθυνση και έτσι έδωσε σε άλλο εξεταστικό κέντρο μόνο και μόνο για να μην δουν,λέει,οι παλιοί του φίλοι,καθηγητές κλπ την βαθμολογία του.. και ρωτω.μηπως η βαθμολογία του αναρτηθεί και στα 2 σχολεία; γιατί η αρχή του κωδικού του διέφερε από τα υπόλοιπα παιδιά του τελευταίου σχολείου(δηλωτική η αρχή του κωδικού του ΓΕΛ προέλευσης;).όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει γιατί όσο πλησιάζουν τα αποτελέσματα έχει περισσότερο άγχος από όσο είχε πριν γράψει..
μην ξέροντας που να κάνω την ανάρτηση μου,επέλεξα το συγκεκριμένο θέμα ως πιο κατάλληλο...η απορία μου είναι η εξής: ένας μαθητής μου έδωσε φέτος για δεύτερη φορά πανελλήνιες,όμως δήλωσε άλλη διεύθυνση και έτσι έδωσε σε άλλο εξεταστικό κέντρο μόνο και μόνο για να μην δουν,λέει,οι παλιοί του φίλοι,καθηγητές κλπ την βαθμολογία του.. και ρωτω.μηπως η βαθμολογία του αναρτηθεί και στα 2 σχολεία; γιατί η αρχή του κωδικού του διέφερε από τα υπόλοιπα παιδιά του τελευταίου σχολείου(δηλωτική η αρχή του κωδικού του ΓΕΛ προέλευσης;).όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει γιατί όσο πλησιάζουν τα αποτελέσματα έχει περισσότερο άγχος από όσο είχε πριν γράψει..