0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει σύμφωνα με τη λογική σου απαγορεύεται η κριτική στην κυβέρνηση γιατί 3,5 χρόνια είναι πολύ λίγα για να αλλάξει το οτιδήποτε. Επίσης για όλα τα στραβά στην εκπαίδευση και στην κοινωνία φταίει το ΠΑΣΟΚ συνεπώς κάθε κουβέντα είναι περιττή. Θα ξαναγράψω για το θέμα αυτό το 2024 όταν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να κρίνουμε αντικειμενικά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.ΥΓ(1): το ΛΑΦΚΑ τι σχέση έχει με την Παιδεία; Σε λίγο θα αρχίσουμε να συζητάμε εδώ και για τις μίζες των ομολόγων;ΥΓ(2): το πολυτονικό σύστημα καταργήθηκε επί κυβερνήσεως Γ. Ράλλη.ΥΓ(3): αν εσύ έχεις καταντήσει όπως περιγράφεις πιο πάνω τότε λυπάμαι. Εγώ έχω μόνο 4 χρόνια στην εκπαίδευση, διορίστικα αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ (μήπως θυμάσαι ποιος τον καθιέρωσε;), την πρώτη χρονιά μου ως εκπαιδευτικός πήρα αύξηση 10% από την προηγούμενη κυβέρνηση (τώρα περιμένω το 2009 για το περιβόητο επίδομα των 105 ευρώ), δεν κυνηγάω ιδιαίτερα από τους μαθητές μου (αντιθέτως δίνω το 100% των δυνάμεών μου μέσα στην τάξη), θέλω να ζω με αξιοπρέπεια από το μισθό μου, χαίρομαι που είμαι καθηγητής και έχω την απαίτηση κάθε χρόνο τα πράγματα στο χώρο μου να βελτιώνονται και όχι να χειροτερεύουν ή να μένουν στάσιμα.
Να διευκρινήσω κάποια πράγματα για το επίδομα των 176 ευρώ που λίγοι συνάδελφοι τα γνωρίζουν. Το επίδομα αυτό ήταν 60.000 δραχμές και δόθηκε γύρω στο 1999 σε ορισμένους δημοσίους υπαλλήλους κυρίως νομαρχιών οι οποίοι ήταν μισθολογικά αδικημένοι γιατί εκτός από το βασικό μισθό δεν έπαιρναν κανένα άλλο επίδομα.
Ο παραλογισμός των 1500
Σε ενόχλησε το Μπρατόπαιδα;Ο παραλογισμός των 1500
ΠαράθεσηΟ παραλογισμός των 1500