0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
sikat ευχαριστω για την απαντηση!
Παράθεση από: sikat στις Αυγούστου 22, 2013, 01:05:47 pmθα πρόσθετα και ένα δεύτερο: θα πρέπει να παραιτηθείς από το ένα για να είσαι στο άλλο.Δεν ισχύει αυτό! Από την ενισχυτική είσαι υποχρεωμένος να πας αλλού αν σε καλέσουν ενώ αν εργάζεσαι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση για ενισχυτική.
θα πρόσθετα και ένα δεύτερο: θα πρέπει να παραιτηθείς από το ένα για να είσαι στο άλλο.
Έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να έχεις δηλώσει κάποιο νομό για αναπληρωτής ώστε μετά να κάνεις αίτηση μόνο σε σκεδ της περιοχής. Αν δεν κάνω λάθος πέρσι είχαν στείλει στις διδε πίνακες με όσους είχαν δηλώσει περιοχή που ανήκει στην κάθε διεύθυνση.
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου και ακομη μια ερωτηση και αυτοι που δεν εχουν μορια τι γινεται μ'αυτους?
Πέρσι δυστυχώς μοιράστηκαν οι ώρες, παρόλο που από το υπουργείο είχαν πει ανεπίσημα πως οι ώρες δεν θα μοιραστουν. Φέτος δεν φαντάζομαι να μοιραστουν.
Μιλώντας με συναδέλφους ΠΕ02 που βρίσκονται σχετικά μπροστά στον πίνακα (θέση 100...200) διαπιστώνω πως περιορίζονται στην επιλογή πολύ λίγων περιοχών (2εως 4) με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα και να συμβεί το εξής παράδοξο :Να δουλέψουν όσοι δήλωσαν απομακρυσμένες περιοχές ή το ναι σε όλα και να μείνουν άνεργοι πολλοί απο τους συναδέλφους που είναι μπροστά .( Όλ αυτά βέβαια με τη ν προυπόθεση οτι οι φάσεις δε θα είναι ούτε πολλές ούτε ευάριθμες)Ποια είναι η εκτίμησή σας σχετικά μ αυτό το ενδεχόμενο?
Μου έκανε εντύπωση γιατί φέτος στην αίτηση δεν έχει επιλογή αν προτιμάμε ΑΚΩ Ή ΑΜΩ( παρά μόνο στο κουτάκι αν θέλουμε να προσληφθούμε ως ΑΜΩ και στην υπόλοιπη Ελλάδα). Δηλαδή αν προκύψουν 16 ώρες στην Τήλο και δε συμφέρει να πας έχεις κύρωση για 2 χρόνια; Κατάλαβα καλά;
Παράθεση από: che στις Αυγούστου 22, 2013, 02:23:59 pmΜιλώντας με συναδέλφους ΠΕ02 που βρίσκονται σχετικά μπροστά στον πίνακα (θέση 100...200) διαπιστώνω πως περιορίζονται στην επιλογή πολύ λίγων περιοχών (2εως 4) με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα και να συμβεί το εξής παράδοξο :Να δουλέψουν όσοι δήλωσαν απομακρυσμένες περιοχές ή το ναι σε όλα και να μείνουν άνεργοι πολλοί απο τους συναδέλφους που είναι μπροστά .( Όλ αυτά βέβαια με τη ν προυπόθεση οτι οι φάσεις δε θα είναι ούτε πολλές ούτε ευάριθμες)Ποια είναι η εκτίμησή σας σχετικά μ αυτό το ενδεχόμενο?Εγω που ειμαι στο σχετικα μπροστα που λες δηλωσα τα παντα ολα και φοβαμαι μη με στειλει η πρωτη φαση στα βουνα και τελικα επειδη δε θα τους βγαινουν τα κουκια αποφασισουν να κανουν επομενες φασεις με θεσεις κοντα ακομα και μεσα στην Αθηνα και τις κοιταω με το κυαλι..... Ειναι δικοπο μαχαιρι.. Παντως οντως πολλοι απο αυτους που ειναι ψηλα στον πινακα δηλωσαν λιγες, κοντινες περιοχες....