0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moustard στις Αυγούστου 22, 2013, 02:58:56 pmΠαράθεση από: che στις Αυγούστου 22, 2013, 02:23:59 pmΜιλώντας με συναδέλφους ΠΕ02 που βρίσκονται σχετικά μπροστά στον πίνακα (θέση 100...200) διαπιστώνω πως περιορίζονται στην επιλογή πολύ λίγων περιοχών (2εως 4) με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα και να συμβεί το εξής παράδοξο :Να δουλέψουν όσοι δήλωσαν απομακρυσμένες περιοχές ή το ναι σε όλα και να μείνουν άνεργοι πολλοί απο τους συναδέλφους που είναι μπροστά .( Όλ αυτά βέβαια με τη ν προυπόθεση οτι οι φάσεις δε θα είναι ούτε πολλές ούτε ευάριθμες)Ποια είναι η εκτίμησή σας σχετικά μ αυτό το ενδεχόμενο?Εγω που ειμαι στο σχετικα μπροστα που λες δηλωσα τα παντα ολα και φοβαμαι μη με στειλει η πρωτη φαση στα βουνα και τελικα επειδη δε θα τους βγαινουν τα κουκια αποφασισουν να κανουν επομενες φασεις με θεσεις κοντα ακομα και μεσα στην Αθηνα και τις κοιταω με το κυαλι..... Ειναι δικοπο μαχαιρι.. Παντως οντως πολλοι απο αυτους που ειναι ψηλα στον πινακα δηλωσαν λιγες, κοντινες περιοχες....Κατα τη γνώμη μου η φετινή χρονιά είναι σημαντική γιατί αυτοί οι λίγοι (σχετικά με αλλες χρονιες ) που θα προσληφθούν θα αποκτήσουν ενα επιπλέον πλεονέκτημα . Σκεφτείτε πως κάποιοι για 2 και 3 μόρια κάνουν μεταπτυχιακά κ.α.Δεν αποκλείεται κάποιοι να ατυχήσουν με τον τρόπο που περιγράφεις παραπάνω . Θεωρώ όμως πως πολύ δύσκολα θα υπερβούμε φέτος τους μισούς πε02 σε σχέση με πέρσι .Δυστυχώς το υπουργείο έδειξε πως είναι κυνικό σε θέματα κάλυψης κενών
Παράθεση από: che στις Αυγούστου 22, 2013, 02:23:59 pmΜιλώντας με συναδέλφους ΠΕ02 που βρίσκονται σχετικά μπροστά στον πίνακα (θέση 100...200) διαπιστώνω πως περιορίζονται στην επιλογή πολύ λίγων περιοχών (2εως 4) με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα και να συμβεί το εξής παράδοξο :Να δουλέψουν όσοι δήλωσαν απομακρυσμένες περιοχές ή το ναι σε όλα και να μείνουν άνεργοι πολλοί απο τους συναδέλφους που είναι μπροστά .( Όλ αυτά βέβαια με τη ν προυπόθεση οτι οι φάσεις δε θα είναι ούτε πολλές ούτε ευάριθμες)Ποια είναι η εκτίμησή σας σχετικά μ αυτό το ενδεχόμενο?Εγω που ειμαι στο σχετικα μπροστα που λες δηλωσα τα παντα ολα και φοβαμαι μη με στειλει η πρωτη φαση στα βουνα και τελικα επειδη δε θα τους βγαινουν τα κουκια αποφασισουν να κανουν επομενες φασεις με θεσεις κοντα ακομα και μεσα στην Αθηνα και τις κοιταω με το κυαλι..... Ειναι δικοπο μαχαιρι.. Παντως οντως πολλοι απο αυτους που ειναι ψηλα στον πινακα δηλωσαν λιγες, κοντινες περιοχες....
Μιλώντας με συναδέλφους ΠΕ02 που βρίσκονται σχετικά μπροστά στον πίνακα (θέση 100...200) διαπιστώνω πως περιορίζονται στην επιλογή πολύ λίγων περιοχών (2εως 4) με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα και να συμβεί το εξής παράδοξο :Να δουλέψουν όσοι δήλωσαν απομακρυσμένες περιοχές ή το ναι σε όλα και να μείνουν άνεργοι πολλοί απο τους συναδέλφους που είναι μπροστά .( Όλ αυτά βέβαια με τη ν προυπόθεση οτι οι φάσεις δε θα είναι ούτε πολλές ούτε ευάριθμες)Ποια είναι η εκτίμησή σας σχετικά μ αυτό το ενδεχόμενο?
Και πέρσι υπήρξε αυτό το παράδοξο. Το θέμα είναι ότι με κλειδωμένους τους πίνακες στο 2010 δεν υπάρχει πλεονέκτημα για την επόμενη χρονιά, και δεν ειναι καθόλου βέβαιο αν το "πλεονέκτημα" θα το εξαργυρώσει ποτέ κανείς..
Στέλιο, σε ευχαριστώ πολύ.Απλά φέτος δε με ρώτησαν αν δηλώνω για ΑΚΩ ή ΑΜΩ. Φοβήθηκα για τυχόν παγίδα. Sikat μη με μαλώνεις...σε περιόδους στρες ζητάω βοήθεια, γιατί παρερμηνεύω αυτά που ήδη ξέρω... Ευχαριστώ όπως και να'χει.
Μπορώ αύριο να πάω να κάνω μια αλλαγή; Ειμαι σχετικά ψηλά στον πίνακα και τα διλήμματα πολλά.....
Θέλω να με διαφωτίσετε σε κάτι. Εγώ που επιθυμώ ννα προσληφθώ και ως ΑΜΩ και στις 30 περιοχές, αρκεί να τσεκάρω το κουτάκι "Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της