0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 22, 2013, 06:37:52 pmΝα ρωτήσω, εγώ δηλαδή που έβαλα τριάντα περιοχές μονο ακω και τσόκαρα και το κουτάκι αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις υπόλοιπες περιοχές ( το πρώτο κουτάκι) μπορεί να με πάρουν άμω;Έχεις τρελή προυπηρεσία (200 σειρά), είσαι φιλόλογος κ έχεις τετοιες απορίες??Ρε μας δουλεύετε??? ή δεν έχετε τι να κανετε κ γραφετε αβέρτα στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ρωτήσω, εγώ δηλαδή που έβαλα τριάντα περιοχές μονο ακω και τσόκαρα και το κουτάκι αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις υπόλοιπες περιοχές ( το πρώτο κουτάκι) μπορεί να με πάρουν άμω;
Και εκεί που έχω κάνει την αίτηση μου εδώ και μια βδομάδα ακούω δεξιά και αριστερά τρομοκρατία.. Κατ'αρχην παιδιά της β/βαθμιας πως την παλεύετε; Εδώ εγω έχω πελαγώσει με ΑΜΩ ΑΚΩ και πρασσειν αλογα που δε με αφορά κιόλας! Μπράβο σας!!! Είμαι ΠΕ70 και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην πάω αύριο να αλλάξω δήλωση... Δουλεύω 3 χρόνια τώρα σχεδόν κάθε χρόνο από 1η ή 2η φάση αν και είμαι στον πίνακα μηδενικής! Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα να πάρουν λιγοτερους φέτος! 1200 συνταξιοδότηση- 100νεες θεσεις ΖΕΠ- και χάθηκαν 200 θέσεις από συγχωνεύσεις.. Τι μπορούν να κάνουν για να πάρουν λιγότερους από την προηγούμενη σχολική χρονιά;
Καλημερα σε ολους μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το συστημα με του πινακες που τωρα ειναι κλειδωμενοι και μπορει στα επομενα χρονια να ανοιξουν?Τοτε οι συναδελφοι με μηδενικη προυπηρεσια θα εχουν ποτε καμια πιθανοτητα να μπουν εστω και λιγους μηνες σε ταξη ετσι βρε αδελφε για να πουμε οτι δεν πηγε τσαμπα το πτυχιο?.....