0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 13, 2013, 06:37:21 pmΑν θυμάμαι καλά, γνωστή μου με 15 ώρες δεν έφτανε τα 500ευρώ τη χρονιά που πέρασε.με 15 ώρες παίρνεις τα 15/21 του μισθού του ακω, περιπου 650
Αν θυμάμαι καλά, γνωστή μου με 15 ώρες δεν έφτανε τα 500ευρώ τη χρονιά που πέρασε.
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 13, 2013, 11:15:28 amΟι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και σε Πρωτοβάθμια ή μόνο σε Δευτεροβάθμια; Οι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις τόσο σε Πρωτοβάθμια όσο και σε Δευτεροβάθμια.
Οι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και σε Πρωτοβάθμια ή μόνο σε Δευτεροβάθμια;
είναι ό,τι πιο βλακώδες έχω ακούσει.... Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στις μέρες μας που ζητάνε αφορμή να σε απολύσουν ή να σου στερήσουν το διορισμό...Πολλοί εδώ μέσα είναι εύκολοι στις συμβουλές, που αμφιβάλλω αν θα τις εφάρμοζαν ποτέ στον εαυτὀ τους.... Τι ειδικότητα είσαι και σε τί σειρά περίπου, και φοβάσαι μη σε πάρουν...
...δηλαδή Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει. Και ο περήφανος λαός τους δοξάζει (τους ψηφίζει)...
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 13, 2013, 02:48:13 pmΟι παλιοί πάμε μόνο με ταυτότητα? Επικυρωμένο αντίγραφο ή τη γνήσια? Μέχρι 23 έτσι δεν είναι??μόνο με την ταυτότητα! Στα Δωδεκάνησα Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια έχει πάει κανείς;
Οι παλιοί πάμε μόνο με ταυτότητα? Επικυρωμένο αντίγραφο ή τη γνήσια? Μέχρι 23 έτσι δεν είναι??