0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή θα κάνω την αίτηση σήμερα θα ήθελα να ρωτήσω αν τσεκάρω το κουτάκι(:αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία) μπορεί να προσληφθώ οπουδήποτε πανελλαδικά ή μόνο στις περιοχές που έχω δηλώσει.
Σας παρακαλώ πολύ επειδή θα κάνω την αίτηση σε λίγο... ήθελα τη γνώμη σας..όταν δηλώσεις μια περιοχή π.χ Δυτ αττική είναι πολλές οι πιθανότητες να σε καλέσουν σε σχολείο Δυτ αττικής στη Μαγούλα ή αν δηλώσεις Ανατολική Αττικη να βρεθείς στο Ωροπό....? Η φετινή ενοποίηση περιορίζει πολύ τις προτιμήσεις μας ως Αμω....Εσείς με ποιο κριτηριο επιλέξατε? Π.χ εγώ δε θα δηλώσω την Α πειραιά επειδη εχει τη Σαλαμίνα αλλά δυστυχώς με αυτο το σκεπτικο δεν μπορώ να δηλώσω ως ΑΜΩ ουτέ τη περιοχή της κατοικίας μου!
Είχαν πει και για δωρεάν σίτιση των αναπληρωτών από πέρσι αλλά μάλλον το ξέχασαν, ωστόσο χρήματα βρίσκουν για τους λαθρομετανάστες που υπάρχουν στα κέντρα φιλοξενίας, τους δίνουν και 300
Οι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και σε Πρωτοβάθμια ή μόνο σε Δευτεροβάθμια;
Η εγκύκλιος ορίζει ότι δεν πρέπει να εργαζόμαστε σε φροντιστήριο κατά την πρόσληψή μας. Υπάρχουν εξαιρέσεις; Ποιο το πρόβλημα να εργάζομαι σε φροντιστήριο άλλης περιοχής μετάθεσης αν οι ώρες δεν συμπίπτουν με του σχολείου;