0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να καταθέσετε την αίτηση σε οποιαδήποτε δ/νση Α/βαθμιας ή
καθυστερούν διότι θέλουν να προσθέσουν ότι: "όσοι εκπαιδευτικοί ετέθησαν σε διαθεσιμότητα προηγούνται στους πίνακες έναντι όλων των άλλων στις προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων".περίμεναν πρώτα να βγουν οι πίνακες διαθεσιμότητας και μετά θα τους ενσωματώσουν στην νέα προκύρηξη...γι'αυτό καθυστερούν.
Καλημέρα Πραγματικά έχουμε φτάσει στα όριά μας...Μάλλον τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού... έρε και να τον πετύχει κανείς σε καμιά παραλία... χαμός θα γίνει... εξακολουθώ να πιστεύω ότι καθυστερούν να την βγάλουν από πρόθεση...πέρα από τη βαρεμάρα που μπορεί να έχουν...κάτι θα μας ξεφουρνίσουν... δεν μπορεί τέτοια καθυστέρηση για μία παρόμοια εγκύκλιο... κάτι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα 2...ελπίζω να μην είναι το ζόνγκ...
Όχι οτι έχει να κάνει με εμένα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνει κανένα μόνιμο διορισμό ακόμα και για τις ειδικότητες που έχει τελειώσει ο Ασεπ? και πότε υπογράφτηκε αυτό? Γιατί εγώ εδώ στο φόρουμ διάβασα ότι ανακοινώθηκε ότι οι διορισμοί θα γίνουν με το σύστημα της παράτασης της μεταβατικής
Παράθεση από: woman3 στις Αυγούστου 03, 2013, 12:21:02 pmΌχι οτι έχει να κάνει με εμένα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνει κανένα μόνιμο διορισμό ακόμα και για τις ειδικότητες που έχει τελειώσει ο Ασεπ? και πότε υπογράφτηκε αυτό? Γιατί εγώ εδώ στο φόρουμ διάβασα ότι ανακοινώθηκε ότι οι διορισμοί θα γίνουν με το σύστημα της παράτασης της μεταβατικήςΑς περιμένουμε να δούμε και μετά συζητάμε!Και στο κάτω κάτω από το Υπουργείο ΔΙΟΚ.Μεταρ. έχουν πει ότι θα κάνουν 1/1 προσλήψεις από αδιόριστους του ΑΣΕΠ. Υπομονη λοιπόν!!!!!!!!!!!!