0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι η εγκύκλιος έγραφε ότι "σε κάθε περίπτωση κατά την υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη η προσκόμιση του δελτίου ταυτότητας ή του διαβατηρίου", φέτος παραδόξως δεν το γράφει πουθενά και μπορεί γι'αυτό να μην τη ζητάνε. Τώρα πως ξέρουν ότι δεν πάει κάποιος άσχετος να σου κάνει την αίτηση και να σου δηλώσει ό,τι να 'ναι, δεν το γνωρίζω...
τελειωσα κι εγω με την αιτηση μου σημερα, μπορω να πω πήγε εξαιρετικά. διευδυνση δευτεροβαθμιας ανατολικης θεσσαλονικης, πηγα στις 7 το πρωι, πηρα το νουμερο 6, στις 8:30 ανοιξε το συστημα και στις 8:34 είχα φυγει!!!!! (βεβαια εβαλα μονο 4-5 περιοχες) δεν μου εχει ξανατυχει!!! βεβαια ειχαν οργανωση οι ανθρωποι, ειχαν δεκα υπαλληλους που εξυπηρετουσαν! ευγε ανατολικη θεσσαλονικη! με το καλο και οι υπολοιποι που θα πατε!
Μπορει καποιος να δηλωσει μονο για αναπληρωτης σε ολοημερα δημοτικα;
Παράθεση από: planety στις Αυγούστου 14, 2013, 12:34:52 pmτελειωσα κι εγω με την αιτηση μου σημερα, μπορω να πω πήγε εξαιρετικά. διευδυνση δευτεροβαθμιας ανατολικης θεσσαλονικης, πηγα στις 7 το πρωι, πηρα το νουμερο 6, στις 8:30 ανοιξε το συστημα και στις 8:34 είχα φυγει!!!!! (βεβαια εβαλα μονο 4-5 περιοχες) δεν μου εχει ξανατυχει!!! βεβαια ειχαν οργανωση οι ανθρωποι, ειχαν δεκα υπαλληλους που εξυπηρετουσαν! ευγε ανατολικη θεσσαλονικη! με το καλο και οι υπολοιποι που θα πατε!για να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε αριθμό προτεραιότητας τι ώρα να πάμε;κατά τις 7 ή νωρίτερα;
Παράθεση από: new_pe06 στις Αυγούστου 14, 2013, 01:30:48 pmΜπορει καποιος να δηλωσει μονο για αναπληρωτης σε ολοημερα δημοτικα;Όχι δε μπορεί να κάνει τόσο συγκεκριμένη επιλογή. Δηλώνει γενικά περιοχές πρωτοβάθμιας και σε όποιο δημοτικό τον πάρουν.
Πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου και Δευτεροβάθμια Δωδεκανήσου: σύνολο 15 λεπτά!Ευτυχώς βρίσκονται στο ίδιο κτίριο και ίδιο όροφο! Στην Δευτεροβάθμια δεν μου ζήτησαν ταυτότητα και όταν την έδωσα στην υπάλληλο με ρώτησε για ποιο λόγο της την δίνω!!!!Στην Πρωτοβάθμια τουλάχιστον την κοίταξε και λιγάκι!Καλή μας τύχη τώρα...