0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα θα ήθελά αν είναι δυνατόν να με βοηθήσετε να βρώ το πίνακα επιλογής περιοχών για τους αναπληρωτές-ωρομίσθιους.Υποβάλλω για 2η φορά τα δικαιολογητικά μου και η πρωτή ήταν το 2011,επομένως δεν έχω το πίνακα που να αναγράφει ποιες περιοχές περιλαμβάνει η
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 16, 2013, 11:22:46 amΔιεύθυνση Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας: γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά, είναι "περιορισμένοι στο χαρτί" και δεν έχουν αιτήσεις να δώσουν. Σε στέλνουν στα ΚΕΠ τα οποία σε στέλνουν (αν θέλετε, λένε) σε βιβλιοπωλείο, το οποίο σου δίνει υποχρεωτικά και τις περιοχές δήλωσης, κόστος... 1
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας: γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά, είναι "περιορισμένοι στο χαρτί" και δεν έχουν αιτήσεις να δώσουν. Σε στέλνουν στα ΚΕΠ τα οποία σε στέλνουν (αν θέλετε, λένε) σε βιβλιοπωλείο, το οποίο σου δίνει υποχρεωτικά και τις περιοχές δήλωσης, κόστος... 1
Φαντάσου να είχες και παιδιά πως θα σου φαινόταν τα έξοδα για τις βενζίνες.
Παράθεση από: Ψιτ στις Αυγούστου 16, 2013, 03:22:04 pmΦαντάσου να είχες και παιδιά πως θα σου φαινόταν τα έξοδα για τις βενζίνες.Ισως για να εχω καλη σειρα στους πινακες δεν εχω ακομα παιδια.. Φυσικα και πρεπει να υπαρχει κρατος προνοιας αλλα οχι να ειναι εις βαρος των αλλων. Απλως λεω οτι δεν ειναι και πολυ δικαιο να "πληρωνω" τις οικογενειακες υποχρεωσεις των αλλων.
Παράθεση από: moustard στις Αυγούστου 16, 2013, 04:25:06 pmΠαράθεση από: Ψιτ στις Αυγούστου 16, 2013, 03:22:04 pmΦαντάσου να είχες και παιδιά πως θα σου φαινόταν τα έξοδα για τις βενζίνες.Ισως για να εχω καλη σειρα στους πινακες δεν εχω ακομα παιδια.. Φυσικα και πρεπει να υπαρχει κρατος προνοιας αλλα οχι να ειναι εις βαρος των αλλων. Απλως λεω οτι δεν ειναι και πολυ δικαιο να "πληρωνω" τις οικογενειακες υποχρεωσεις των αλλων."Καλή ‘ναι η δικαιοσύνη, μα για τους αγγέλους - ο άνθρωπος ο κακομοίρης δεν αντέχει, θέλει έλεος... "-Νίκος Καζαντζάκης
Παράθεση από: Ψιτ στις Αυγούστου 16, 2013, 03:22:04 pmΦαντάσου να είχες και παιδιά πως θα σου φαινόταν τα έξοδα για τις βενζίνες.και να προσθέσω: δεν με ενδιαφέρει αυτό που λες αν δεν έχεις αναγκαστεί να φύγεις από το σπίτι σου με παιδιά ή χωρίς, πόσο μάλλον με παιδιά, μαζί ή πίσω, έχοντας περάσει ώρες (ουσιαστικά ανθρωπομήνες ή χρόνια) για ασεπ, ενώ άλλοι είναι στο σπίτι τους με τον γνωστό να σε πάρει τηλ όποτε βγει η προκήρυξη και να δουλεύεις 10 λεπτά από το σπίτι σου, μην έχοντας πάει ποτέ ούτε σε εξεταστικό κέντρο. Για αυτούς και άλλους λόγους το σκέφτομαι αρκετά για το τι θα κάνω με την αίτηση, ενώ προφανώς κάποιοι δεν απασχολήθηκαν ποτέ ούτε καν μ' αυτό.
Παράθεση από: mona9 στις Αυγούστου 16, 2013, 03:40:44 pmΠαράθεση από: Ψιτ στις Αυγούστου 16, 2013, 03:22:04 pmΦαντάσου να είχες και παιδιά πως θα σου φαινόταν τα έξοδα για τις βενζίνες.και να προσθέσω: δεν με ενδιαφέρει αυτό που λες αν δεν έχεις αναγκαστεί να φύγεις από το σπίτι σου με παιδιά ή χωρίς, πόσο μάλλον με παιδιά, μαζί ή πίσω, έχοντας περάσει ώρες (ουσιαστικά ανθρωπομήνες ή χρόνια) για ασεπ, ενώ άλλοι είναι στο σπίτι τους με τον γνωστό να σε πάρει τηλ όποτε βγει η προκήρυξη και να δουλεύεις 10 λεπτά από το σπίτι σου, μην έχοντας πάει ποτέ ούτε σε εξεταστικό κέντρο. Για αυτούς και άλλους λόγους το σκέφτομαι αρκετά για το τι θα κάνω με την αίτηση, ενώ προφανώς κάποιοι δεν απασχολήθηκαν ποτέ ούτε καν μ' αυτό. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μιλάς με εμπάθεια για όσους έχουν παιδιά, επειδή δεν έχεις.
Παράθεση από: nipiagogos1988 στις Αυγούστου 16, 2013, 03:41:34 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 16, 2013, 11:22:46 amΔιεύθυνση Δευτεροβάθμιας Καρδίτσας: γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά, είναι "περιορισμένοι στο χαρτί" και δεν έχουν αιτήσεις να δώσουν. Σε στέλνουν στα ΚΕΠ τα οποία σε στέλνουν (αν θέλετε, λένε) σε βιβλιοπωλείο, το οποίο σου δίνει υποχρεωτικά και τις περιοχές δήλωσης, κόστος... 1