0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις αιτήσεις δηλ. δεν χρειάζεται κανέναν δικαιολογητικό για όσους τα έχουν κάνει και πέρσι; (εννοείται να μην έχουν υπάρξει αλλαγές σε ταυτότητες κτλ). Πήγατε έτσι με μια ταυτότητα;
πέρσι πολλοί που δεν είχαν κάνει αίτηση, επειδή ήταν χαμηλά στο πίνακα, την πάτησαν, διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ενισχυτική.Η εγκύκλιος το ανέφερε ρητά πως η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει με βάση τη σειρά που έχουν στον πίνακα των αναπληρωτών.
Καλημέρα! Να ενημερώσω κι εγώ για δυτική Θεσσαλονίκη, στο 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης όπου γίνονται οι αιτήσεις φιλολόγων, η κατάσταση σήμερα το πρωί ήταν απροσδόκητα ομαλή και χωρίς ταλαιπωρία. Πήγα στις 8 το πρωί και μέχρι να καθαρογράψω την αίτηση είχε έρθει η σειρά μου, ούτε μισή ώρα αναμονή. Ευγενέστατοι οι υπάλληλοι και εξυπηρετικότατοι... αν και τους ταλαιπώρησα με ... 2 μετατροπές της αρχικής μου αίτησης με αντιμετώπισαν με ευγένεια και χιούμορ, τους ευχαριστώ.Και μια ερώτηση: αν δηλώσει κάποιος εκκλησιαστικό και τον καλέσουν, περνά από συνέντευξη, αν περάσει καλώς... αν κοπεί στη συνέντευξη (εδώ σηκώνει μεγάλη κουβέντα αλλά τέσπα) έχει διαγραφεί από τον πίνακα και αποκλείεται έτσι από όλες τις άλλες περιοχές που δήλωσε; Μπορεί να είναι ραδιοαρβύλα, το άκουσα από συνάδελφο, το ρώτησα στους υπαλλήλους της διδε αλλά δεν ήξερε κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά... Υ.Γ.: ούτε συστατική επιστολή "από προσωπικότητα της Ορθοδοξίας" προσκόμισα ούτε έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον εκκλησιαστικό κόσμο, οπότε είμαι υποψήφια για απόρριψη σε συνέντευξη, γι' αυτό και ανησυχώ! Πολύ θα ήθελα να ήξερα τα κριτήρια της συνέντευξης... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει!
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά τα Εκκλησιαστικά... Πέρυσι έκανα αίτηση για Εκκλησιαστικά με βιογραφικό και συστατική επιστολή. Φέτος πρέπει και πάλι να τα προσκομίσω; Πήρα τηλέφωνο στην ειδικότητά μου να ρωτήσω και η αγενέστατη κυρία χωρίς καν να με καλημερίσει, μου απάντησε να ρωτήσω την εκκλησιαστική εκπαίδευση και ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την γενική εκπαίδευση και μου το έκλεισε στα μούτρα. Το θέμα είναι ότι στην εγκύκλιο, στα εκκλησιαστικά σχολεία έχει μόνο e-mail στο οποίο και να στείλω, δεν νομίζω να μου απαντήσει κανείς. Έχει κάνει κανείς τα χαρτιά του δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Εκκλησιαστικά, να μας διαφωτίσει;
Παράθεση από: Little Bunny στις Αυγούστου 20, 2013, 03:38:39 pm Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά τα Εκκλησιαστικά... Πέρυσι έκανα αίτηση για Εκκλησιαστικά με βιογραφικό και συστατική επιστολή. Φέτος πρέπει και πάλι να τα προσκομίσω; Πήρα τηλέφωνο στην ειδικότητά μου να ρωτήσω και η αγενέστατη κυρία χωρίς καν να με καλημερίσει, μου απάντησε να ρωτήσω την εκκλησιαστική εκπαίδευση και ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την γενική εκπαίδευση και μου το έκλεισε στα μούτρα. Το θέμα είναι ότι στην εγκύκλιο, στα εκκλησιαστικά σχολεία έχει μόνο e-mail στο οποίο και να στείλω, δεν νομίζω να μου απαντήσει κανείς. Έχει κάνει κανείς τα χαρτιά του δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Εκκλησιαστικά, να μας διαφωτίσει; εννοείται οτι θα τα ξανακαταθέσεις!