*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας νηπιαγωγών σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο  (Αναγνώστηκε 3139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συνάδελφοι καλησπέρα!

Πρόσφατα βγήκε η απόφαση που εκκρεμούσε εδώ και καιρό ότι πλέον αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των νηπιαγωγών σε θέση δασκάλου που έχει γίνει έως 31-10-2012 όταν κληθούν αναπληρωτές. Μάλιστα για αυτούς που είναι πλέον μόνιμοι, το επιπλέον εισόδημα λόγω αυτής της προϋπηρεσίας θα δοθεί αναδρομικά. Γνωρίζετε όμως τι γίνεται με όσους ήταν αναπληρωτές το 12-13 και η αναγνώριση αυτή δεν είχε γίνει τότε επειδή εκκρεμούσε?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2013, 06:29:47 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Triainoforos

• Επισκέπτης
Πρεπει να αναρτησεις την ιδια την αποφαση
Να δουμε το σκεπτικο
Το να μετραει στους πινακες αναπληρωτων και οχι στον ΑΣΕΠ ειναι αντιφατικο
Επισης, ειναι αποφαση Πρωτοβαθμιου Δικαστηριου, Εφετειου, ΣΤΕ, κτλ? Γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο σαφως προσβολης της αποφασης

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2007 ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΥΠ.ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ....ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΡΙΑ....ΔΗΛ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;;;ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εννοώ αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΦΟΥ κληθούν αναπληρωτές.

Σας επισυνάπτω το ανάλογο άρθρο που αναφέρεται στην απόφαση και άλλο ένα site συλλόγου εκπ/κών που αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=15507

http://www.sylaristotelis.com/news/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Miranda

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Είμαι στην ίδια κατηγορία αναπληρώτρια με αναγνωρισμένη προυπηρεσία από το 2009 σε ιδιωτικό σχολείο που ανήκει στη Δ Αθήνας. Μέχρι πέρσι μισθολογικά μου είχε αναγνωριστεί και ξαφνικά φέτος είμαι από την αρχή της χρονιάς στο περίμενε και φυσικά έπεσα στην κατάταξη του νέου μισθολογίου κατα ένα κλιμάκιο. Τελικά έχει αλλάξει κάτι τώρα? Ακόμη και μετά την απόφαση πήρα τηλέφωνο στην Α Αθήνας στην οποία ανήκω φέτος και μου είπαν ότι οι αναπληρωτές μηδενιζόμαστε κάθε χρόνο και πρέπει να κάνουμε νέα αίτηση αναγνώρισης προυπηρεσίας μόλις μας καλούν. Οπότε , λέει, στην ουσία δε μετράει που την είχα αναγνωρίσει πριν το 2011 γιατί θα απαιτείται νέα αναγνώριση κάθε χρόνο που φυσικά θα έχει μεταγενέστερη ημερομηνία. Οπότε άκυρη. Και με αυτόν τον παραλογισμό είναι δικαιολογημένοι!!

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μιράντα κι εμένα στη Δ Αθήνας που ρώτησα "δεν ήξερε κανείς"... Πρέπει να κηνυγούμε τα αυτονόητα μου φαίνεται... Αν βάλεις κάτω ότι με την αναγνωριση, θα ήμασταν στο επόμενο κλιμάκιο, είναι πρπ 500 ευρώ για 9 μήνες!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182574
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)