0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εξαπτομαι απλα μερικοι αντιδρουν λες και εχουν πολλες εναλλακτικες...και τους ξινιζει το δημοτικοειδαμε και τις αιτησεις που γιναν για μεταταξη...ουκ ολιγες στον αριθμο....
Λες να επιθυμούν οι συνάδελφοι που ήδη είναι στην πρωτοβάθμια να απασχολούν δημιουργικά τα παιδάκια; Δεν ξέρω. Και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνω παιχνιδάκια και τραγουδάκια στα πιτσιρίκια, με κόβει κρύος ιδρώτας.
.......Εγώ διορίστικα στην βάθμια και και όχι σε δημοτικά.Εσύ που θες να πας σε δημοτικά, πιθανόν επειδή η γνώση σου στο γνωστικό αντικείμενο ανταποκρίνετα σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης, μπορείς να πας
Θα σε παρακαλούσα αν δεν έχεις γνωρίσει την Πρωτοβάθμια (και θέλεις να λέγεσαι εκπαιδευτικός), να μιλάς με λίγο περισσότερο σεβασμό για αυτή την βαθμίδα εκπαιδευσης, η οποία είναι η βασικότερη όλων των άλλων βαθμίδων.Ευχαριστώ
Κοίτα δεν έχεις το δικαίωμα να επβάλλεις ούτε να υποδεικνύεις στους άλλους τι να κάνουν. Εγώ διορίστικα στην βάθμια και και όχι σε δημοτικά.Εσύ που θες να πας σε δημοτικά, πιθανόν επειδή η γνώση σου στο γνωστικό αντικείμενο ανταποκρίνετα σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης, μπορείς να παςΠαράθεση από: Sok-4 στις Ιουλίου 02, 2013, 10:11:02 amδεν εξαπτομαι απλα μερικοι αντιδρουν λες και εχουν πολλες εναλλακτικες...και τους ξινιζει το δημοτικοειδαμε και τις αιτησεις που γιναν για μεταταξη...ουκ ολιγες στον αριθμο....
Το ενδεχόμενο να σας διαβάζουν και μη εκπαιδευτικοί έχει περάσει από το μυαλό σας;Μετά μην μας φταίει η κοινωνία που μας έχει για τα μπάζα!!!Μέχρι χτες ένα 80% μην πω παραπάνω γράφατε για απολύσεις και είχατε βάλει μαύρες πλερέζες...τώρα ψάχνετε αφορμές για να γκρινιάξετε πάλι...Ελεος με τα μαμόθρεφτα Χριστέ μου έλεος...Λοιπόν καθηγηταράδες...πείτε του μπαμπά σας να κάνει όποιο σχολείο θέλει και διδάξτε εκεί...αντε γιατί πραγματικά άμα ήμουν μαθητής και σας διάβαζα θα σας έριχνα ντομάτες σε κάποιους...Αμα δεν σας αρέσει καθίστε ένα χρόνο σε διαθεσιμότητα και περιμέντε την super ουαου θέση στο Δημόσιο που θα αξιοποιεί το πλούσιο βιογραφικό του καθενός και θα παίρνει 900 σκάρτα...άιντε γιατί...