0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@silkcutΟ PA ελεγε αν θυμάμαι καλά δεν θα απολυθούν οι ρουσφετολογιθέντες και θα την πληρώσουν οι υπόλοιποι...αν θυμάμαι καλά...
Εγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.
Παράθεση από: soch στις Ιουλίου 09, 2013, 10:58:28 pmΕγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.Μεχρι το απογευμα που ειμαστε απολυμενοι οι γυμναστες ,πληροφορικαριοι, γαλλικων κλπ ουτε μια αντιδραση ουτε ενα τηλεφωνο.. τωρα που ο προεδρος ειναι κατσαβιδακιας γενικος ξεσηκωμος. αυριο πρωι πρωι παω να ξεγραφτω απ την ολμε. ουτε με εκφραζει ουτε με στηριζει. αντε γεια.
Παράθεση από: soch στις Ιουλίου 09, 2013, 10:58:28 pmΕγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.Ο καθρέφτης μας είναι η ΟΛΜΕ, μην κάνεις έτσι. Για κοίτα μόνο εδώ στο φόρουμ τι ανακούφιση επικρατεί, γιατί δεν ήμασταν εμείς και ήταν άλλοι.
ναι, το είδα, έχεις τις περισσότερες απεργίες σε όλο το δημόσιο και έπαιρνες προ κρίσης το 1/4 από τον κλητήρα της ΔΕΚΟκαι τώρα τρώς τη μια φάπα μετά την άλλη, απολύονται εκπαιδευτικοί ΠΕ Ιατρών και μένουν στις θέσεις τους ακούνητοι αφισσοκολλητές ΔΕ.
Παράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 09, 2013, 11:01:29 pmΠαράθεση από: soch στις Ιουλίου 09, 2013, 10:58:28 pmΕγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.Μεχρι το απογευμα που ειμαστε απολυμενοι οι γυμναστες ,πληροφορικαριοι, γαλλικων κλπ ουτε μια αντιδραση ουτε ενα τηλεφωνο.. τωρα που ο προεδρος ειναι κατσαβιδακιας γενικος ξεσηκωμος. αυριο πρωι πρωι παω να ξεγραφτω απ την ολμε. ουτε με εκφραζει ουτε με στηριζει. αντε γεια.Και εγώ κατσαβιδάκιας είμαι. Από την ΟΛΜΕ έπρεπε να είχες φύγει από χθες!