0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το θέμα της διαθεσιμότητας καλύτερα να μη σου πω τι μου έχουν πει είτε σε επίπεδο Πυσδε και Κύσδε.
Kαι επειδή το είπα και σε κανένα 2-3 και παύει πλέον να είναι μυστικό...Δεν μου λέτε παίδες να κάνω μια ερώτηση;Για να φύγουν κάποιοι και να βγουν υπεράριθμοι δεν πρέπει να καταργηθούν οργανικές θέσεις πρώτα;Οι ειδκότητες που έχετε γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα γνωρίζετε ότι έχουν ήδη ΚΕΝΕΣ οργανικές που περιμένουν να διοριστεί κόσμος;Αν δεν καταργηθούν κενές θέσεις πως θα καταργηθούν θέσεις που ήδη δεσμεύονται από συναδέλφους;Αν πάλι καταργηθούν κενές οργανικες πως θα προσληφθούν συνάδελφοι και μέσω ΑΣΕΠ κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός;Επίσης κύριε Tελογλου από πότε μάθατε ότι τους καθηγητές Πληροφορικής οι συνάδελφοι τους τους λένε Πληροφορικάριους και τους λέτε και εσείς έτσι ή μήπως έχετε πάει σε κάποια σχολεία και είδατε αν δουλεύουν ή όχι;Μήπως τα πουλάκι που σας τα σφύριξε τους αποκάλεσε έτσι;;;Και μετά μου λετε εδώ μέσα να δράσουμε κοινά...Ας κοιτακτούν κάποιοι στον καθρέπτη και ύστερα να μιλάνε για κοινές δράσεις που στην πρώτη στραβή για την θεσούλα τους είναι έτοιμοι να ρουφιανέψουν τον συνάδελφο τους...
Λοιπόν για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα οι άνθρωποι έχουν δικαιωθεί. Γι αυτό και δεν το συνέχισαν στην Κυβέρνηση. Μιλάνε όλοι και εδώ και στην Τρόικα για φιάσκο.Για τους αιρετούς έχω ιδία άποψη και για τις γνώσεις περί εκπαίδευσης και για τις γνώσεις περί εξελίξεων.Σιγά μην τους ρωτά και μην τους συμβουλεύεται η κάθε Κυβέρνηση.Και να σου πω και κάτι επειδή είχαν μάθει να κάνουν ωραίες εξυπηρετήσεις...φέτος η Κυβέρνηση τους έκοψε τον βήχα.Αποσπάσεις θέλετε πουλάκια μου για να εξυπηρετήσετε; Σας βγάζω παντού υπεράριθμους...Τι λες μπορεί ως άποψη να σταθεί αυτό όταν ειδικά οι αιρετοί είναι από άλλο κόμμα από αυτό που κυβερνάει;;;ΥΓ. Επαναλαμβάνω διαθεσιμότητες και απολύσεις σε μεταγενέστερο χρόνο (1 έτος από διαθεσιμότητα) μπορεί να κάνει. Απλά απαιτούνται βήματα. Που δεν ξέρω αν προλαβαίνει να τα κάνει μέχρι 15/7 αρχικά και μέχρι τον Δεκέμβρη το αργότερο για τις Διαθεσιμότητες. Αμεσες απολύσεις Δ.Υ. απλά δεν γίνονται βάσει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Κρινοντας απο τις διατυπωσεις του αναθεωρημενου μνημονιου, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι δυο δεξαμενες ταυτιζονται μερικως, οπερ εστι μεθερμηνευομενον οσοι εντασσονται σε διαθεσιμοτητα δε συνεπεται οτι θα διασωθουν μετατασσομενοι σε αλλο φορεα του Δημοσίου.
Ο Τέλλογλου απλά τραγικός. Ρώτα τους "συναδέλφους" - καλοθελητές να σου πουν και για τις 500 περίπου μετατάξεις στην πρωτοβάθμια που είναι μόνο η αρχή, να αλλάξειςτο νούμερο των υπεράριθμων να το κάνεις 2000 από 2500, έτσι γιατί είσαι έγκυρος πάνω από όλα. Επίσης ανακοίνωσε τα 300+ καινούρια δημοτικά ΕΑΕΠ, τα οποία θα χρειαστούν +300 "πληροφορικάριους". (βλ. http://www.mpratis.gr/013/eaep200613.pdf )Για να μην είμαι άδικος είπες και ένα σωστό, υπάρχουν πολλές θέσεις που απαιτούν τις γνώσειςενός "πληροφορικάριου". Οι υπόλοιποι όταν στοχοποιηθούν σαν τους "πληροφορικάριους" ναδω πως θα τη γλυτώσουν.ΥΓ. Όλα ειναι δανεικά, και για εμάς και για εσάς δημοσιογράφε Τέλλογλου και βέβαια για τουςπολιτικούς, που θα περάσουν από την αξιολόγησή μας οσονούπω.
Δες τι δήλωσε ο πρόεδραρας της ΟΛΜΕ .....http://www.ekpaideyo.gr/ekpaideytika-nea/5447-7-000-%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A5%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%97Μην φοβάστε... τα κάστρα πέφτουν από μέσα.......
Παράθεση από: demodos1 στις Ιουνίου 24, 2013, 07:44:59 pmΔες τι δήλωσε ο πρόεδραρας της ΟΛΜΕ .....http://www.ekpaideyo.gr/ekpaideytika-nea/5447-7-000-%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A5%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%97Μην φοβάστε... τα κάστρα πέφτουν από μέσα.......To συγκεριμενο δημοσιευμα της εφημεριδας "Η Νικη" αναγεται στις αρχες του φθινοπωρου του 2011.
Παράθεση από: Damien στις Ιουνίου 24, 2013, 08:04:17 pmΠαράθεση από: demodos1 στις Ιουνίου 24, 2013, 07:44:59 pmΔες τι δήλωσε ο πρόεδραρας της ΟΛΜΕ .....http://www.ekpaideyo.gr/ekpaideytika-nea/5447-7-000-%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A5%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%97Μην φοβάστε... τα κάστρα πέφτουν από μέσα.......To συγκεριμενο δημοσιευμα της εφημεριδας "Η Νικη" αναγεται στις αρχες του φθινοπωρου του 2011....και επίσης είναι τόσο έγκυρο που αναφέρει τους ΠΕ19 σαν καθηγητές Γαλλικής Φιλολογίας. Ενημέρωση plebis.