*

Αποστολέας Θέμα: Σύλλογος διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 123035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος λιθοσφαιριστής

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Σύλλογος διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:10:53 am »
Το ότι κάποιοι διορίζονται,δεν σημαίνει πως νομικά το θέμα κλείνει.Το θέμα κλείνει όταν παίνει μονιμοποίηση.Να σε ενημερώση πως μόνιμοι δεν έχουν γίνει ούτε οι διορισμένοι του 2010!
Σε διοικητικό επίπεδο μπορεί να διορίστηκες.Δικαστικά το θέμα του διορισμού σου,αν δεν ήσουν ασεπίτης εκρεμμεί!

Ό,τι να 'ναι! Από μονιμοποίηση μας το γύρισες πάλι στο διορισμό.
Εντάξει φίλε μου, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Καληνύχτα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:39:55 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:13:40 am »
Το σκεπτικό σου marinadim βάζει αρκετούς να σκεφτούν πιο διευρυμένα το ζήτημα.

Συνάδελφε sumaxer δεν είμαστε σε πόλεμο. Οι ασεπίτες ανήκουν στην οικογένεια των εκπαιδευτικών.
Όταν η οικογένεια σου σε έχει πιο ριγμένο από όλα τα παιδιά, κάποια στιγμή ζητάς καλύτερη αντιμετώπιση.
Οι ασεπίτες δεν το κάνουν αυτό με γκρίνια και παράπονα στους συλλόγους που ανήκουν, ούτε με διαμαρτυρίες στους δρόμους και πορείες. Είναι λίγοι σε σχέση με το σύνολο των διορισμένων εκπαιδευτικών (γιατί τελικά έμεινε περιορισμένο το ποσοστό διορισμών από ΑΣΕΠ) αλλά το νομικό πλαίσιο που τους ακολουθεί είναι δυνατό.
Δεν είναι πόλεμος, απλά κάποια στιγμή πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να επανερχόμαστε στη νομιμότητα. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Απορώ αυτό γιατί να ενοχλεί;;;

Να δώσω και την απάντηση; Γιατί αν κερδίσουμε αυτό που στερηθήκαμε, θα το χάσουν άλλοι! Αυτό είναι το θέμα!

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:29:49 am »
Το σκεπτικό σου marinadim βάζει αρκετούς να σκεφτούν πιο διευρυμένα το ζήτημα.

Συνάδελφε sumaxer δεν είμαστε σε πόλεμο. Οι ασεπίτες ανήκουν στην οικογένεια των εκπαιδευτικών.
Όταν η οικογένεια σου σε έχει πιο ριγμένο από όλα τα παιδιά, κάποια στιγμή ζητάς καλύτερη αντιμετώπιση.
Οι ασεπίτες δεν το κάνουν αυτό με γκρίνια και παράπονα στους συλλόγους που ανήκουν, ούτε με διαμαρτυρίες στους δρόμους και πορείες. Είναι λίγοι σε σχέση με το σύνολο των διορισμένων εκπαιδευτικών (γιατί τελικά έμεινε περιορισμένο το ποσοστό διορισμών από ΑΣΕΠ) αλλά το νομικό πλαίσιο που τους ακολουθεί είναι δυνατό.
Δεν είναι πόλεμος, απλά κάποια στιγμή πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να επανερχόμαστε στη νομιμότητα. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Απορώ αυτό γιατί να ενοχλεί;;;

Να δώσω και την απάντηση; Γιατί αν κερδίσουμε αυτό που στερηθήκαμε, θα το χάσουν άλλοι! Αυτό είναι το θέμα!
Μη ντο παμε ποιος στερηθηκε πραγματα....Για εμενα προσωπικα ολοι οι εκπαιδευτικοι ειναι το ιδιο....Οντως λογο υπαρξης εχει μκονο ο συλλογος αδιοριστων...δεν βρισκω λογο υπαρξης ενος συλλογου ο οποιος θα διαιρεσει και αλλο αυτο τον κλαδο....
Συναδελφοι τετοιες κινησεις μας χαντακωνουνε.....ΤΟΣΟ Καιρο αντι να ζηταμε ολοι μαζι ως ΟΛΜΕ----ΠΕΑ----πειτε το οπως θελετε , να γινουν οι διορισμοι του ασεπ , κοιταμε ολοι να βολεψουμε τοα οπισθια μας...τωρα που φτανει η ωρα των αποχωρησεων ο καθενας πιανεται απο οπου βρει και προσπαθει να ριξει και τους αλλους απο το πλοιο μπας και σωθει....ΑΥτο δεν ειναι λυση...Λυση θα βρουμε αν ειμαστε ολοι μια γροθια.....Αν το παραπανω σας φαινεται ουτοπικο τοτε περιμενετε την απολυση σας ειτε αυτη θα ειναι φετος ειτε σε καποια χρονια.....μπορει και να διοριστουν οι ασεπιτες και να τους απολυσει και μετα...(παραδειγμα εφερα)

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:30:58 am »

Από μη διασταυρωμένη πηγή διορίζεται φέτος το υπόλοιπο 60 -40 τεχνικών ειδικοτήτων. Έτσι, για να ηρεμήσουμε.

αυτο τωρα τι ειναι???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:39:55 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:39:28 am »
Έλα πλάκα έκανε η iri για να ηρεμήσουμε τάχα ότι δε θα διοριστούν τα 24μηνα. Για αυτό γράφει ότι η πληροφορία είναι από ανεπιβεβαίωτες πήγες. Δεν μπορείς να πεις iri. Έχω μάθει να σε καταλαβαίνω! ;)

nikolopol θα σου απαντήσω σε αυτό που λες, επειδή ξέρω ότι είσαι αντικειμενικός και καλοπροαίρετος:
Η ΟΛΜΕ, η παλιά ΠΕΑ και η τωρινή ΠΕΑΕ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να αυξήσουν τους διορισμούς από ΑΣΕΠ.
Αντίθετα ενώ υπήρχε πρόβλεψη το 60-40 να γίνεται διαδοχικά 70-30, 80-20, 90-10 και τελικά όλοι οι διορισμοί να γίνονται μόνο από ΑΣΕΠ, οι συνδικαλιστές ζήτησαν να συνεχίσουν να διορίζονται συνάδελφοι με προϋπηρεσία και έτσι παρέμεινε το γνωστό 60-40. Δεν τον ήθελαν τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και ούτε τώρα τον θέλουν!!! Κατά συνέπεια ακόμα και τους προερχόμενους από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν τους θέλουν. Ευνοούν μόνο όλους τους άλλους που διορίζονται από λίστες x-μήνων και από τον Ενιαίο Πίνακα διορισμού.

Αποσυνδεδεμένος diderot3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:40:46 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι! Είμαι νέο μέλος στο forum και ζητώ την κατανόησή σας για τα όποια τεχνικής φύσεως λάθη! Δεν είμαι διορισμένη αλλά έλαβα κι εγώ μέρος σ'έναν απ'τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η εμπειρία μου αυτή με δίδαξε ότι, ναι, υπήρξε τελικά εξέταση 10 φορές δυσκολότερη απ' τις πανελλαδικές εξετάσεις, απ' τις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο (είμαι φιλόλογος), απ' τις εξετάσεις για ξένα certificate, κι από πολλές άλλες εξετάσεις! Και ναι, αυτή ήταν η εξέταση εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ! Όποιοι δώσανε και κυρίως όποιοι περάσανε, γνωρίζουνε! Παρακολουθώ για χρόνια τον δίκαιο αγώνα των διορισμένων συναδέλφων μέσω ΑΣΕΠ. Όμως ο αγώνας τους ως σήμερα σταματούσε στα γεμάτα απογοήτευση σχόλια στις παρέες τους. Γιατί σκοντάφτανε πάντοτε στην πλειοψηφία των συναδέλφων της βολής, του ρουσφετιού, της παλαιότητας, της πολυτεκνίας και του ανεπίκαιρου θα έλεγα παλαιοκομματικού τύπου συνδικαλισμού. Γιατί στους συλλόγους των σχολείων τους ήταν πάντοτε μειοψηφούντες, άρα αποπαίδια! Κι έχω να πω το εξής: Επιτέλους, έφτασε η στιγμή, με αφορμή αυτό το topic να συσπειρωθείτε, να γίνετε όλοι μια γροθιά κι επιτέλους να διεκδικήσετε όσα αδίκως σας αφαιρέθηκαν! Το topic αυτό ας γίνει το εφαλτήριο για πιο συντονισμένη δράση, και γιατί όχι, για ένα νέο συνδικαλιστικό όργανο, αυτό των διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ, με άρωμα νεότητας, αισθήματος δικαίου και διεκδικητικότητας! Τέρμα οι κομματικές και συνδικαλιστικές κασέτες που αφορούν πια τους λίγους και βολεμένους, ίσως και τους τεμπέληδες, που αφήνουν απέξω αυτή τη νέα γενιά που πάλεψε με πολύ διάβασμα, με εξετάσεις, με επιτυχία στο διαγωνισμό, και εξακολουθεί να παλεύει στην εξορία και τα δυσπρόσιτα, κάθε μέρα, με μόνο όπλο τη γνώση του αντικειμένου, την παιδαγωγική κατάρτιση και το μεράκι, πάντα με το σταυρό στο χέρι! Οι διορισμένοι μέσω ΑΣΕΠ είναι στην πλειοψηφία τους νέοι με όρεξη και ζήλο για τη δουλειά τους, με πολλά προσόντα και δυστυχώς στην ουσία, λίγα δικαιώματα, σε αντίθεση με όσους φωνασκούν και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί ενότητας του κλάδου! Πού ήταν όλοι αυτοί όταν ψηφιζόταν το ενιαίο μισθολόγιο που τσάκιζε ουσιαστικά κυρίως τους ΑΣΕΠίτες; Πού ήταν η ΟΛΜΕ όταν ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ του 2008-2009 άλλαξε ημερομηνία 2-3 φορές, εξαιτίας της απεργίας των αγροτών; (τότε βέβαια ούτε λόγος για επιστράτευση! Οι αγρότες άλλωστε είναι στην πλειοψηφία τους τα πελατάκια των 2 γνωστών εναλλασσόμενων κυβερνήσεων) Πού είναι η ΟΛΜΕ στα δικαιώματα τόσων και τόσων διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ που ακόμη και μετά από 6, 8, 10 ή 15 χρόνια εξακολουθούν να λιώνουν στις επαρχίες, τα ξερονήσια και τα απομακρυσμένα χωριά; Η ΟΛΜΕ είναι παρούσα πάντοτε πχ για τους πολύτεκνους, γιατί έχουν παιδιά, δυσκολίες κλπ Να πω κάτι όμως; Αυτοί πρόλαβαν τουλάχιστον κι έκαναν και παιδιά! Χάρηκαν και σχέση και γάμο και πολυπληθή οικογένεια! Για ρωτήστε τους ΑΣΕΠίτες, τολμάνε έστω και να ονειρευτούν τη δημιουργία οικογένειας; Τη δημιουργία έστω μιας απλής σχέσης; Για να μη γίνομαι μελό και κουράζω, οι ΑΣΕΠίτες δικαίως αξιώνουν τη δημιουργία ενός συλλογικού οργάνου που θα τους εκπροσωπεί και πάνω απ' όλα θα τους εκφράζει! Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ή νιώθουν να απειλούνται απ' αυτή την κίνηση λόγω δικών τους ελλειμμάτων ή το βρίσκουν ανούσιο και διασπαστικό, πρόβλημά τους! Εγώ συνάδελφοι είμαι μαζί σας! Και πάντα έλεγα "μα καλά, πώς ανέχονται οι ΑΣΕΠίτες να τους ποδοπατούν όλοι; Γιατί δε μιλάνε;" Μιλήστε λοιπόν! Ενωθείτε! Μην το αφήσετε κι αυτό να ξεφουσκώσει με τον ερχομό των μεταθέσεων και του καλοκαιριού! Μη χαρίζετε άλλο τα επαγγελματικά (και κατά συνέπεια και τα προσωπικά) σας δικαιώματα σε όλους τους άλλους, που δεν έχουν κάνει στην καριέρα τους, παρά τα χρόνια υπηρεσίας τους, το μισό κόπο απ' το δικό σας!! Μη φοβόσαστε να μιλάτε και να διεκδικείτε παντού,σ ε συλλόγους, συνελεύσεις, πορείες! Είναι κρίμα! Δεν το αξίζετε! Κινητοποιηθείτε!! Είναι πολύ καλή αυτή η πρωτοβουλία και συγχαρητήρια στον εμπνευστή της!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 04, 2013, 01:53:41 am »
Να είσαι καλά diderot3. Τέτοια κατανόηση από εκπαιδευτικό που έδωσε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και δεν ήταν διοριστέος, δεν έχω δει ποτέ. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, που μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι τρομερή η περιγραφή σου!

Χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι σαν εσένα! Καλωσήρθες στο pde.

Αποσυνδεδεμένος diderot3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 04, 2013, 02:01:21 am »
Να'σαι καλά Lasid! Συγχαρητήρια και πάλι για την ωραία σου έμπνευση που είμαι σίγουρη πολλοί ΑΣΕΠίτες συνάδελφοι είχαν στο μυαλό τους αλλά δεν είχαν τον τρόπο να κάνουν μια αρχή! Καλό αγώνα να έχετε! Και κουράγιο σε όλους σας!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 04, 2013, 02:06:55 am »
Στην πραγματικότητα δεν ήταν δική μου έμπνευση. Έβλεπα διορισμένους συναδέλφους ασεπίτες να προβληματίζονται και να ανησυχούν. Με μερικούς μίλησα με πμ, αλλά κανείς δεν άνοιγε το θέμα. Είπα να το ανοίξω εγώ, παρόλο που δεν είμαι ακόμα διορισμένος και περιμένω 3 χρόνια τώρα, κι όποιος υποκινηθεί ας δηλώσει συμμετοχή.

Φαίνεται ότι οι συμμετοχές ξεκίνησαν και υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα που κάνουν εγγραφή στο pde μόνο και μόνο για να γράψουν σε αυτό το τόπικ ή να στείλουν πμ. Ο αγώνας είναι των ήδη διορισμένων ασεπιτών και η elean προσφέρθηκε να αναλάβει το συντονισμό και να μαζεύει τις συμμετοχές.

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι diderot3.

Αποσυνδεδεμένος crimson

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 04, 2013, 02:20:04 am »
Αυτή η  κίνηση κατά τη γνώμη έπρεπε να γίνει από το 2005 - 2006 όταν τα πρώτα μηνύματα με μαζικούς διορισμούς  - ειδικά σε κάποιες ειδικότητες- από το παράθυρο έδειχναν ότι η μετεξέλιξη της επετηρίδας γίνονταν ένα όργιο ρουσφετιού. Όπως και να έχει η κίνηση είναι σωστή και θα τη στηρίξουμε όσο πάει. Τα περί διάσπασης τα ακούω βερεσέ.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 04, 2013, 02:24:23 am »
Τελικά οι φωνές αυξάνονται και ο ένας μετά τον άλλον δηλώνει την ενεργή συμμετοχή του.
Σωστός ο crimson. ;)  Καλωσήρθες στην ενιαία προσπάθεια των ασεπιτών.

elean σημείωνε συμμετοχές! :)

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 04, 2013, 04:42:46 am »
Εννοείται ότι σύλλογος διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια.Και μάλιστα για όλο τον δημόσιο τομέα.Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα;Μακάρι κάτι τέτοιο να ξεκινήσει από τους εκπ/κούς.

Οφείλουμε στους κόπους μας να εμποδίσουμε τη συνέχιση της εκμετάλλευσής τους από πολιτικούς και συνδικαλιστές.
Οι πολιτικοί χρησιμοποιούν το ΑΣΕΠ για να πουλήσουν στην κοινή γνώμη δήθεν αξιοκρατία και το βλέπουν μόνο ως άλλοθι για τον περιορισμό των διορισμών.Το πολιτικό μας σύστημα θα προτιμήσει να πέσει παρά να δυσαρεστήσει την πελατεία του και μέσα σε αυτήν σίγουρα δεν περιλαμβάνεται η πλειοψηφία των διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ.Να είστε σίγουροι για αυτό.Αλλωστε το επιβεβαιώνουν οι αποφάσεις τους συνέχεια τα τελευταία χρόνια.
Οι δε συνδικαλιστές χρησιμοποιούν τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για να υποστηρίξουν ότι δήθεν οι εκπ/κοί έχουν όλοι διοριστεί αξιοκρατικά είτε μέσω επετηρίδας είτε μέσω ΑΣΕΠ.Οταν οι ίδιοι πολέμησαν λυσσαλέα το ΑΣΕΠ και με την υποστήριξή τους καταντήσαμε στο τέλος οι περισσότεροι διορισμοί να γίνονται εκτός ΑΣΕΠ.

Θα πρέπει δηλαδή συνάδελφοι επιτέλους να αρχίσουν οι ίδιοι οι ΑΣΕΠίτες να μιλούν για τους εαυτούς τους και να βγουν στην κοινή γνώμη παύοντας να αποτελούν το άλλοθι για άλλες καταστάσεις.Φυσικά και δεν πρέπει να στραφεί η οποιαδήποτε κίνηση εναντίον κανενός συναδέλφου.Αλλωστε τα προβλήματα στην παρούσα φάση είναι πολύ σοβαρότερα και πλήττουν ολόκληρο τον κλάδο.Απλά να διεκδικήσει και να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των ΑΣΕΠιτών.Κάτι που έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή.
Οσοι δεν ενδιαφέρονται για μια τέτοια κίνηση,παρακαλούνται να μη συμμετέχουν στο συγκεκριμένο θέμα.Αλλά και όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν,παρακαλούνται κι αυτοί να μην απαντούν σε αποπροσανατολιστικά μηνύματα και άσχετες με το θέμα συζητήσεις.Σας το λέω συνάδελφοι,χωρίς καμιά πατερναλιστική διάθεση,αλλά απλά, επειδή,λόγω σχετικής εμπειρίας μέσα από αυτό εδώ το φόρουμ,γνωρίζω ότι θα ακούσετε πολλές ύβρεις και εσκεμμένες προσπάθειες αποπροσανατολισμού.ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.Ας μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ας δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι για την ίδρυση συλλόγου ανεξάρτητα από το τί θα μας πει ο οποιοσδήποτε.

Υ.Γ.Για εμένα ΑΣΕΠίτες θεωρούνται φυσικά κι όσοι εκλεκτοί συνάδελφοι συγκέντρωσαν την προϋπηρεσία τους μέσω μιας επιτυχίας στον διαγωνισμό.Αν δεν μειώνονταν συνεχώς οι προκηρυσσόμενες κάθε φορά θέσεις προς όφελος των άλλων ρυθμίσεων (κάτι που κατέρριψε την αρχική πρόβλεψη για 100% διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ),οι περισσότεροι από αυτούς  θα ήταν ήδη άμεσα διορισμένοι μέσω του διαγωνισμού.Αλλωστε προσωπικά έχω παλέψει στο πλευρό τους για αυτό τον λόγο.Ομως στην παρούσα φάση,για πρακτικούς λόγους,μπορεί να ιδρυθεί ένας σύλλογος ΑΣΕΠιτών με ΦΕΚ (διορισμένων και διοριστέων) και στη συνέχεια βλέπουμε.Καλή αρχή παιδιά!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2013, 04:52:14 am από rublev »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 04, 2013, 11:17:28 am »
Σύλλογος ασεπιτών με ΦΕΚ (διορισμένων και διοριστέων);;; Δεν είναι άσχημη σκέψη. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να συζητηθεί στο τόπικ και αν οι συνάδελφοι συμφωνούν θα αλλάξω και τον τίτλο του θέματος!

Ευχαριστούμε rublev. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ... Καλή μας αρχή!

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 04, 2013, 12:12:53 pm »
Παιδιά πολύ καλή η συζήτηση αλλά πρέπει να οδηγεί και σε πράξεις. Η ερώτηση λοιπόν είναι : λογικά σωματείο διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών γίνεται εύκολα, νομίζω θέλει 21 άτομα, ένα κασταστατικό και κάποιον δικηγόρο που θα αναλάβει τα υπόλοιπα.λ Στη συνέχεια, διαφήμιση σε όλα τα κανάλια, δελτία τύπου κ.λ.π. Πώς όμως μπορεί το σωματείο αυτό να γίνει πανελλαδικό? αυτό είναι το ζήτημα? ή απλώς αρκεί κάθε νομός να έχει το δικό του σωματείο? αυτές είναι ερωτήσεις πυ\ο πρέπει να απαντηθούν. Εγώ και όσον αφορά το νομό μου είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από συναδέλφους από όσο έχω συζητήσει

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)